Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας πεδια ιθελα να μαθω αν γινετε να να βαλω μακ ος σε γουιντος

γινετε ι οχι ?

ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.

για σας πεδια ιθελα να μαθω αν γινετε να να βαλω μακ ος σε γουιντος

γινετε ι οχι ?

ευχαριστω πολυ

πως το ενωείς?να τα τρέξεις ως δεύτερο λειτουργικό,να τα τρέξεις απο virtual box η κατι σαν το

http://www.appleworldhellas.com/topic/3020-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-iatkos-l2-1072-lion-hackintosh/

• Like 1
Δημοσ.

πως το ενωείς?να τα τρέξεις ως δεύτερο λειτουργικό,να τα τρέξεις απο virtual box η κατι σαν το

http://www.appleworldhellas.com/topic/3020-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-iatkos-l2-1072-lion-hackintosh/

αν και είμαστε off topic θα ήθελα να ρωτήσω στο λινκ που παραθέτεις το κοίταξα πως γίνεται να γράψω το ISO/DMG αρχείο σε USB και να είναι bootable??? με τα windows χρησιμοποιώ το Windows ISO DVD/USB maker η κάπως έτσι, λες να δουλεύει και για τα Lion?

Δημοσ.

πχ οπως κανω φορματ με windows ετσι να το κανω και με μακ

Όχι δεν γίνεται όπως στα Windows και στα linux.

αν και είμαστε off topic θα ήθελα να ρωτήσω στο λινκ που παραθέτεις το κοίταξα πως γίνεται να γράψω το ISO/DMG αρχείο σε USB και να είναι bootable??? με τα windows χρησιμοποιώ το Windows ISO DVD/USB maker η κάπως έτσι, λες να δουλεύει και για τα Lion?

Όχι δεν θα ειναι bootable θα πρέπει μετα να βάλεις κ εναν bootloader για να συμβεί αυτό.

Ο οδηγός στο link ειναι παλιος αλλα επειδή ειναι ανλυτικος μπορεις να πάρεις μια ιδέα κ φυσικα μην δοκιμάσεις με iDenev εκτός και αν εχεις κανένα laptop 7ετιας.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται όπως στα Windows και στα linux.

Όχι δεν θα ειναι bootable θα πρέπει μετα να βάλεις κ εναν bootloader για να συμβεί αυτό.

Ο οδηγός στο link ειναι παλιος αλλα επειδή ειναι ανλυτικος μπορεις να πάρεις μια ιδέα κ φυσικα μην δοκιμάσεις με iDenev εκτός και αν εχεις κανένα laptop 7ετιας.

Ευχαριστώ φίλε μου κατέβασα εχθές το iATKOS ML2 αλλά τελικά βρήκα σε ένα συρτάρι μου ένα DVD τον Mac os x 10.5.6, έκανα δυο Partition στον σκληρό μου ίσου μεγέθους και το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι κάποιο bootloader να το βάλω σε ένα USB για να μου δει το DVD 

Δημοσ.

To 10.5 θελει ειδικές καταστάσεις εκείνης της εποχής που δεν θα τρέξουν από την άλλη εύκολα σε καινούριους υπολογιστές.

Συνέχισε με το iAtkos καλύτερα αν ο υπολογιστής σου δεν είναι τελευταίο μοντέλο δες και το L2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...