Προς το περιεχόμενο

[laptop] Pavilion Sleekbook 15-b151(A8-4555M 1.7GHz,4 GB Ram,HD 8550M,500GB, Win 8 64bit Home) 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Οπτικό Μέσο Δεν υποστηρίζεται"

what? 

Οντως πολυ καλη αγορα αλλα μου εκανε εντυπωση

Τα πιο πολλα 'ultrabook' δεν εχουν οπτικο μεσο λογω μεγεθους και για να ειναι οσο πιο λεπτοκαμωμενο γινεται.

Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα, τη δεδομενη στιγμη για laptop ειναι απο τις καλυτερες προσφορες.Κανεις τη δουλεια σου,παιζεις κανα παιχνιδακι,εχει χωρο για να αποθηκευσεις πραγματακια αλλα εγω δε ξερω τη φοβαμαι την HP..Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα και ενα laptop που ειχα δεν κρατησε και πολυ..

• Like 1
Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα, τη δεδομενη στιγμη για laptop ειναι απο τις καλυτερες προσφορες.Κανεις τη δουλεια σου,παιζεις κανα παιχνιδακι,εχει χωρο για να αποθηκευσεις πραγματακια αλλα εγω δε ξερω τη φοβαμαι την HP..Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα και ενα laptop που ειχα δεν κρατησε και πολυ..

Όπως φαίνεται και από το review, οι μεγαλύτερες αδυναμίες του είναι ο επεξεργαστής αν θες να το χρησιμοποιήσεις με απαιτητικά προγράμματα και η μπαταρία η οποία είναι μικρή, πάντως είναι πολύ δυνατό μηχάνημα.

Κι εγώ είχα ένα hp, το μόνο πρόβλημα που έβγαλε ήταν ότι υπερθερμαινόταν πολύ εύκολα, αφού μου άλλξαν μπαταρία όμως έστρωσε μετά.

Δημοσ.

Αυτό μήπως αξίζει πιο πολύ;

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3521-%28i5-3317U-4GB-500GB%29,99452,397551,822733.html?et_cid=81&et_lid=426&et_sub=1122408

Μου θυμίζει μια προσφορά του cosmodata που είχε βγει πριν κάποιες βδομάδες, μόνο που αυτό έχει 1GB κάρτα γραφικών, όχι αποκλειστική, και 500GB δίσκο αντί 1GB που είχε ο άλλος.

Τι λέτε, αξίζει ή να περιμένω κάτι καλύτερο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...