Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε πολυπριζο με γειωση τα εχω κανονικα,οι πριζες μας ομως δεν εχουν γειωση(δεν ειναι σουκο δηλαδη)

τωρα εχω βαλει τις ραμ παλι με memtest θα τις αφησω ολο το βραδυ μια μια

δισκο αλλο δεν εχω δυστυχως και ουτε μπορω να βρω καποιον αναγκαστικα θα πρεπει να αγορασω

εχω μονο 2 εξωτερικους που ειναι για backup

παραξενο 2

γειωθηκα και τωρα που το ακουμπαω παλι δεν νιωθω τιποτα.

Δημοσ.

επανερχομαι

η πρωτη ραμ περασε 4 ωρο memtest χωρις κανενα θεμα,εχω βαλει τωρα τη δευτερη και βλεπω

παραξενο ειναι παντως οτι μετα απο επανεκκινηση του συστηματος και πριν φορτωσει καλα καλα τις εφαρμογες που ανοιγουν μαζι με τα win freezαρε παλι.

αρχιζουν υποψιες για σκληρο δισκο,αλλα γιατι να πεταει στο event viewer kernel-power 41 63 error;

Δημοσ.

ναι αυτο θα κανω

ελεγα γιατι να περναει τοσες ωρες στρεςς και μεμτεστς;

επισης παρατηρησα οτι το nortbridgr heatsink ειναι ΠΑΡΑ πολυ χαλαρο σε σημειο να μπορω να το μετακινω με το χερι μου,εχει κατι κλιψακια αριστερα δεξια απλα και μονο για να το κρατανε στη συγκεκριμενη περιοχη

θα παρω το msystems μηπως και την περασουν εγγυηση.

Δημοσ.

συμπληρωνω

ο δισκος περναει ολα τα τεστ της WD με επιτυχια και χωρις κοπο.

απο τις 9 σημερα δεν ειχα κανενα κολλημα.

Δημοσ.

το daemon tools Πρεπει να εκανε τη δουλεια

διαβασα σε ενα φορουμ πως μπορω να δω ποιος driver εχει θεμα(λενε οτι το kernel power 41 συνηθως ειναι καποιος driver που δεν απαντα και το συστημα νεκρωνει)

με το που ενεργοποιησα το driver verifier στο επομενο restart μου πεταξε μπλε οθονη και ο κωδικος ηταν για το daemon tools.

Με τα πολλα αποφασισα να κανω φορματ

συνεχιζω και βλεπω.

Δημοσ.

οπως εγραψα και πριν,μαλλον ειχα θεμα με το daemon και τα windows,κρασαρε το αρχειο συστηματος και ο driver του daemon και το συστημα κρεμαγε.

εχω κανει φορματ και το pc υστερα απο 6ωρες περιπου gaming,ανασυγκροτησεων,σερφαρισματος κλπ κλπ δεν εχει κανει κιχ.

Μαλλον αυτο ηταν.

Δοκιμες θα γινουν και αυριο και θα ενημερωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος! Μακάρι να μην ξαναεμφανίσει προβλήματα.

Να σε ρωτήσω στο driver verifier manager όταν πρέπει να select drivers to verify τι επιλέγουμε;

Δημοσ.

Μου έβγαλε κι εμένα ως προβληματικό τον driver του Deamon Tools. Αν υποπτευθώ οτι αυτό έφταιγε για τα freezarismata τον Μάρτιο που ξαναεμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες θα... φουντάρω... :shifty:

Δημοσ.

ο τυπος στο forum ελεγε να τικαρουμε οτιδηποτε δεν εχει σχεση με microsoft.
Εμενα επιτοπου μου εριξε BSOD για το daemon και συγκεκριμενα το dtsoftbus01.sys

απο εχτες εχω ανοιχτο τον υπολογιστη,πραγματικα τον εχω ρημαξει σε οποιαδηποτε περιπτωση θα μπορουσε να μου δωσει freeze(εγκατασταση παιχνιδιου,idle και κατεβασμα περιεχομενου,gaming)και μεχρι στιγμης τιποτα για πανω απο 24 ωρες

σε αλλες περιπτωσεις θα ειχα στανταρ 1 freeze στο διαστημα αυτο

Μακαρι να μην συνεχιστει το προβλημα γιατι με κουρασε πραγματικα.

και οχι τιποτα φαντασου ξενερωμα σε νεο μηχανημα που το εχεις παρει ΜΟΝΟ για κανενα παιχνιδακι να τραβας τετοια και να πιστευεις μαλιστα οτι ειναι hardwarικο το θεμα.Το μονο που με κραταγε πριν τα στειλω ολα πισω στο σερβις γνωστου καταστηματος στον νεο κοσμο ηταν οτι ΟΛΑ περναγαν ανετα τα τεστς!

Μου έβγαλε κι εμένα ως προβληματικό τον driver του Deamon Tools. Αν υποπτευθώ οτι αυτό έφταιγε για τα freezarismata τον Μάρτιο που ξαναεμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες θα... φουντάρω... :shifty:

αν μπορεις τσεκαρε τον event viewer στις ημερομηνιες που σου εβγαζε το προβλημα και δες αν εχεις κρισιμα η σφαλματα με την ονομασια VirtDiskBus η καπως ετσι αν εχεις λογικα κ εσυ στην ιδια κατηγορια εισαι..

Δημοσ.

τελικως το θεμα ηταν η το daemon η κατι αλλο απο τα windows δεν ξερω,αν και το daemon εριξε την BSOD

Τοσες μερες μετα,το pc τρεχει απροβληματιστα(Οπως και θα επρεπε)

ο event viewer αποδειχτηκε μεγαλο χερι βοηθειας τελικα,ενα πραγμα που δεν το ειχα τσεκαρει ποτε στη ζωη μου(οσο χρησιμοποιω pc)

Ευχαριστω οσους βοηθησαν στο θεμα αυτο,κακως που δεν εκανα εξαρχης το φορματ που λεγαμε να τελειωσα,απλα ετσι τσεκαρα οτι το hardware μου δεν εχει κανενα θεμα.

Κ παλι ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...