Προς το περιεχόμενο

Plc: Hercules Eplug Nano 500 Pass Thru Duo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

σήμερα είδα ότι το eshop εχει στο newsletter του το powerline HERCULES EPLUG NANO 500 PASS THRU DUO (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.503448) στα 40,90€.

Δεν μπορώ να βρώ πουθενά τι ethernet χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο 10/100 η 10/100/100 καταλαβαίνω ότι απο τα πρωτόκολλα σίγουρα υποστηρίζει 10/100 αλλά αυτό IEEE 802.3x μπορεί να περιέχει και το 1000.

Μπορεί να καταλάβει κανείς κάτι παραπάνω???

Ο σκόπος χρήσης είναι να streamαρω 720p και 1024p ταινίες σε απόσταση 50μέτρων... θα μπορώ να κάνω τι δουλειά μου με αυτά ή θα έχω σπασίματα στη μετάδοση και συνεχόμενο buffering???

Plz ας με κατατοπίσει κάποιος για να μην κάνω μία λανθασμένη αγορά.

Δημοσ.

σήμερα είδα ότι το eshop εχει σε crazy sunday

Δεν τα εχει στο crazy sunday που το ειδες εσυ?

Ειναι προσφορα τα συγκεκριμενα?

Πρεπει να ηταν στο προηγουμενο αν θυμαμαι καλα.

Είναι προσφορά  ;

Ελα ντε.....!

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος να μου λύσει την απορία??? αξίζει να το πάρω για αυτό που περιγράφω παραπάνω η πρέπει να πάω σε κάτι ανώτερο???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το έχει πάρει κάποιος το σετ και δεν του κάνουν, ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Με μια σωστή τιμή, με ενδιαφέρουν. :-)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

σήμερα είδα ότι το eshop εχει στο newsletter του το powerline HERCULES EPLUG NANO 500 PASS THRU DUO (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.503448) στα 40,90€.

Δεν μπορώ να βρώ πουθενά τι ethernet χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο 10/100 η 10/100/100 καταλαβαίνω ότι απο τα πρωτόκολλα σίγουρα υποστηρίζει 10/100 αλλά αυτό IEEE 802.3x μπορεί να περιέχει και το 1000.

Μπορεί να καταλάβει κανείς κάτι παραπάνω???

Ο σκόπος χρήσης είναι να streamαρω 720p και 1024p ταινίες σε απόσταση 50μέτρων... θα μπορώ να κάνω τι δουλειά μου με αυτά ή θα έχω σπασίματα στη μετάδοση και συνεχόμενο buffering???

Plz ας με κατατοπίσει κάποιος για να μην κάνω μία λανθασμένη αγορά.

Να πας να πάρεις αυτά http://www.skroutz.gr/s/2009196/TP-LINK-TL-PA411KIT-AV500-Mini-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html

και άσε τα Hercules. Θα βάλεις ένα καλό ftp 1.5m-2m σε κάθε powerline (και utp κομπλέ είσαι αλλά έτσι για να νιώσεις εσύ καλύτερα) και θα είσαι μια χαρά.

Μη κολλάς στο Powerline αλλά στο power network του σπιτιού. Τα συγκεκριμένα παίζουν και σε τριφασικό κανονικά. Έχω πετύχει και σπίτια με δίκτυο και πίνακα bordelo και δεν έπεζαν τα powerline με τίποτα. Δύσκολο το τελευταίο βέβαια.

Η Tp-Link έχει καταστρέψει κυριολεκτικά την αγορά στα δικτυακά. Τα προϊόντα της άψογα και σε τιμές χώμα. Μακάρι να επεκταθεί και αλλού μπας και σφίξουν οι κ0λοι που μου έχουν κάνει όλοι φασόν τα κινέζικα, κολλάνε και μια ετικέτα και τα πουλάνε χρυσάφι. 

Δημοσ.

Να πας να πάρεις αυτά http://www.skroutz.gr/s/2009196/TP-LINK-TL-PA411KIT-AV500-Mini-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html

και άσε τα Hercules. Θα βάλεις ένα καλό ftp 1.5m-2m σε κάθε powerline (και utp κομπλέ είσαι αλλά έτσι για να νιώσεις εσύ καλύτερα) και θα είσαι μια χαρά.

Μη κολλάς στο Powerline αλλά στο power network του σπιτιού. Τα συγκεκριμένα παίζουν και σε τριφασικό κανονικά. Έχω πετύχει και σπίτια με δίκτυο και πίνακα bordelo και δεν έπεζαν τα powerline με τίποτα. Δύσκολο το τελευταίο βέβαια.

Η Tp-Link έχει καταστρέψει κυριολεκτικά την αγορά στα δικτυακά. Τα προϊόντα της άψογα και σε τιμές χώμα. Μακάρι να επεκταθεί και αλλού μπας και σφίξουν οι κ0λοι που μου έχουν κάνει όλοι φασόν τα κινέζικα, κολλάνε και μια ετικέτα και τα πουλάνε χρυσάφι.

Απο το 500 που διαφημίζει, ποσά πιάνει στην πραγματικότητα?

Thanks

Δημοσ.

Απο το 500 που διαφημίζει, ποσά πιάνει στην πραγματικότητα?

Thanks

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα στα Powerline (πολύπριζα, σταθεροποιητές, τροπολογία ηλεκτρικού δικτύου κλπ.) οπότε και δε μπορεί να υπάρξει απάντηση. 

Εσύ θα ξέρεις πως για 1080p είναι οκ.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα στα Powerline (πολύπριζα, σταθεροποιητές, τροπολογία ηλεκτρικού δικτύου κλπ.) οπότε και δε μπορεί να υπάρξει απάντηση. 

Εσύ θα ξέρεις πως για 1080p είναι οκ.

Ψαχνομαι Για Μεταφορά αρχείων απο τον σερβερ στο ps3, για αυτό και η ερώτηση.

Δημοσ.

Ψαχνομαι Για Μεταφορά αρχείων απο τον σερβερ στο ps3, για αυτό και η ερώτηση.

Το PS3 έχει 1000άρα κάρτα δικτύου. Οπότε εκεί θα μπορούσες ίσως να πιάσεις μεγαλύτερες ταχύτητες με ένα καλύτερο Powerline. Ψάξε για powerline speed-reviews στο net. Θα πας ψηλά όμως αναγκαστικά και δε ξέρω αν αξίζει για 15-30% παραπάνω ταχύτητα.

Και φυσικά όσο πιο μακριά μπει, τόσο πιο αργό transfer-rate θα έχει

Δημοσ.

Το PS3 έχει 1000άρα κάρτα δικτύου. Οπότε εκεί θα μπορούσες ίσως να πιάσεις μεγαλύτερες ταχύτητες με ένα καλύτερο Powerline. Ψάξε για powerline speed-reviews στο net. Θα πας ψηλά όμως αναγκαστικά και δε ξέρω αν αξίζει για 15-30% παραπάνω ταχύτητα.

Και φυσικά όσο πιο μακριά μπει, τόσο πιο αργό transfer-rate θα έχει

1000αρα εχει αλλα 100 δεν πιάνει. Μέχρι 40 το πολυ.

Θα το κοιτάξω.

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...