Aggelosapple Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπερα θα θελα να ροτησο μπορηνε να μου πητε πειο ειναι το καλητερο internet στην ελλαδα Sent from my iPod touch using Insomnia 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 τη αινωοις? Πραιπι να αινωη ποοιως ηναι ο καλειταιρως provider, αλλα ας των αφισουμαι να το ξαικαθαρειση. Αγκελε παις μας σαι πεια παιρειωχυ οισε κε τοι απετοισοις αιχης. 3
salonika91 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 σοιμφονο μαι των @gi0.Τη απετοισοις αιχυς?Τω θαις μωνω γοια παιριοιγεισυ στω internet?Γοια πεχνειδυα? 1
CorpseGrinder Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πραιπι να αινωη ποοιως ηναι ο καλειταιρως provider, αλλα ας των αφισουμαι να το ξαικαθαρειση. Αγκελε παις μας σαι πεια παιρειωχυ οισε κε τοι απετοισοις αιχης. ωντος χρηαζαιτε να μας ποις αυτα γυα να μπωραισουμαι να σαι βοειθοισουμαι..αιχι σιμασοια οι απωστασοι απ' το καιντρω 1
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αιντάξοι, δαιν ύναι αστυώ πλαίων αιντάξι; υπάμαι, αίχουμαι πρωβλειμα αλα μοιν μας δουλαιύαιται κυώλας..
newtech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αυτω που αιχη AutoSpellingCheck Και τωρα σοβαρα.. Αδερφέ η ερώτηση σου ειναι γενική πολυ. Τι θα πει το καλύτερο ίντερνετ Stability? Speed? Support? (3 S πλακα πλακα) Τι ψάχνεις εσυ και για τι το χρειαζεσαι 1
makfil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πραιπι να αινωη ποοιως ηναι ο καλειταιρως provider, αλλα ας των αφισουμαι να το ξαικαθαρειση. Αγκελε παις μας σαι πεια παιρειωχυ οισε κε τοι απετοισοις αιχης. σοιμφονο μαι των @gi0.Τη απετοισοις αιχυς?Τω θαις μωνω γοια παιριοιγεισυ στω internet?Γοια πεχνειδυα? ωντος χρηαζαιτε να μας ποις αυτα γυα να μπωραισουμαι να σαι βοειθοισουμαι..αιχι σιμασοια οι απωστασοι απ' το καιντρω Αιντάξοι, δαιν ύναι αστυώ πλαίων αιντάξι; υπάμαι, αίχουμαι πρωβλειμα αλα μοιν μας δουλαιύαιται κυώλας.. Καταλαβαίνω την προσπάθεια που κάνετε και συμπάσχω μαζί σας ... Κάτι πρέπει να γίνει, όμως, για την περίπτωση. 1
Antwni Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπερα θα θελα να ροτησο μπορηνε να μου πητε πειο ειναι το καλητερο internet στην ελλαδα Sent from my iPod touch using Insomnia Τώ 4g τις cosmote. Θέλοι βαιβεα ληγι προσπαθοια ακωμα για να νοικησει την Ελληνίδα μάνα... 1
Avatar_GR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τω δηκώ μου τω ήντερνετ ήνε τω καλήτερω. Τα δηκά σας τα ήντερνετ δεν πηάνουν μία μπρωστά στω δηκώ μου.
militarist Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 χαχαχαχαχα ωχει ρε το καλιταιρω ηνε τωυ γιτονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις