killer76 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εμενα παντως απο πυραμιδες εχει τυχει να μου κανουν παρουσιαση για herbalife,organogold και μια αλλη με ταξιδια. Το γελιο ειναι πως παρουσιαζουν τις φωτος με τους πετυχημενους. Με mercedes, σκαφη, χαμογελα, γκομενες κλπ. χαχαχχα. Ρωταω αυτον που μου εκανε την παρουσιαση μετα απο καιρο (6μηνες περιπου) πως παει, και μου λεει τωρα θα ανεβω επιπεδο και θα γινω (μου ειπε καποιο βαθμο, δεν θυμαμαι). Ρε του λεω λεφτα ποσα εχεις βγαλει μεχρι στιγμης? Και μετα παραδεχτηκε οτι βαζει και απο την τσεπη του, για καφεδες στις παρουσιασεις, για βενζινες στα σεμιναρια κλπ... Αυτό εννοείτε αλλά πολλά άρθρα στο internet υποστηρίζουν πως υπάρχει.. Γιατί να λένε ψέματα; Αυτό εννοείτε αλλά πολλά άρθρα στο internet υποστηρίζουν πως υπάρχει.. Γιατί να λένε ψέματα; Δεν γινονται ολα τα αρθρα απο την πυραμιδα αλλα απο τα μελη της. Για αυτο και ειναι πολλα. Οταν λοιπον καποιος γινει μελος στην herbalife αμεσως πρεπει να προσελκυσει πελατες. (Με αγγελιες, με sites, σε forums κλπ). Για αυτο ανοιγεις μια εφημεριδα και βλεπεις 20 αγγελιες με διαφορετικα κινητα ή ιστοσελιδες που αν ασχοληθεις θα δεις οτι κατα 99% ειναι herbalife 1
militarist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ναι υπάρχουν λεφτά για αυτούς που εξαπατούν τους άλλους 2
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Χαιρετώ την παρέα..Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να σας αναφέρω κανά δυό πράγματα σχετικά με τα λεφτά μέσω ίντερνετ...Πρώτα απ' όλα σίγουρα η απατεωνιά ανθίζει μέσα στο ίντερνετ αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά το δικτυακό μάρκετινγκ όπως λέγεται όντως υπάρχει και όντως πολλοί πληρώνονται μέσα από αυτό...Έχει ακούσει κάποιος από εσάς για την worldventures?..Σας παραθέτω ένα link ώστε να διαβάσετε κάποια πράγματα και φυσικά μπορώ να σας δείξω και πολλά περισσότερα http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709:worldventures-makehj&catid=92:rest&Itemid=54 Υ.Γ. μπορώ να σας μιλήσω με ονόματα ώστε όποιος ενδιαφέρεται να το ψάξει καλύτερα..ευχαριστώ!!
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Χαιρετώ την παρέα..Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να σας αναφέρω κανά δυό πράγματα σχετικά με τα λεφτά μέσω ίντερνετ...Πρώτα απ' όλα σίγουρα η απατεωνιά ανθίζει μέσα στο ίντερνετ αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά το δικτυακό μάρκετινγκ όπως λέγεται όντως υπάρχει και όντως πολλοί πληρώνονται μέσα από αυτό...Έχει ακούσει κάποιος από εσάς για την worldventures?..Σας παραθέτω ένα link ώστε να διαβάσετε κάποια πράγματα και φυσικά μπορώ να σας δείξω και πολλά περισσότερα http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709:worldventures-makehj&catid=92:rest&Itemid=54 Υ.Γ. μπορώ να σας μιλήσω με ονόματα ώστε όποιος ενδιαφέρεται να το ψάξει καλύτερα..ευχαριστώ!! http://www.insomnia.gr/topic/456139-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-worldventures/ Ηρθε ο σωτηρας μας γιουπιιιιι 1
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/456139-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-worldventures/ Ηρθε ο σωτηρας μας γιουπιιιιι όχι φίλε καμιά σχέση, απλά το να κράζεις κάτι το οποίο δεν έψαξες αν όντως λειτουργεί ή όχι, είναι μαλακία...Και γω στην αρχή ήμουν φουλ διστακτικός με όλο αυτό, όμως πίστεψε με (αν θες κιόλας) έχω δει τον κολλητό μου να βγάζει λεφτά μέσα από αυτή την ιστορία, και δε θα σου πω εκατομμύρια και μαλακίες και πως έχει εξασφαλίσει το μέλλον της ζωής του όπως υπόσχονται πολλά site μέσα στο internet, αλλά σίγουρα έχει πάρει τα λεφτά του πίσω και το συνεχίζει κιόλας χωρίσ κανένα κόστος..
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 όχι φίλε καμιά σχέση, απλά το να κράζεις κάτι το οποίο δεν έψαξες αν όντως λειτουργεί ή όχι, είναι μαλακία...Και γω στην αρχή ήμουν φουλ διστακτικός με όλο αυτό, όμως πίστεψε με (αν θες κιόλας) έχω δει τον κολλητό μου να βγάζει λεφτά μέσα από αυτή την ιστορία, και δε θα σου πω εκατομμύρια και μαλακίες και πως έχει εξασφαλίσει το μέλλον της ζωής του όπως υπόσχονται πολλά site μέσα στο internet, αλλά σίγουρα έχει πάρει τα λεφτά του πίσω και το συνεχίζει κιόλας χωρίσ κανένα κόστος.. Διαβασε 1410 ποστς και μετα ελα να μου πεις αν δουλευει...ολο αυτο ειναι μια μουφα και ελπιζω να το καταλαβεις γρηγορα και να βγαλεις και τον φιλο σου απο κει πριν χασετε και οι 2 τις ανθρωπινες επαφες... Φυσικα τωρα θα μου πεις οτι ειμαι ανιδεος και ξερολας και δεν ξερω πως δουλευει και μπλα μπλα μπλα..Εγω ξερω παντως οτι δεν δουλευει η εστω αμα δουλευει,δουλευει πανω επι πτωματων δεν θελω να φαω λεφτα απο συγγενεις μου η φιλους για να μην πληρωνω εγω νταβατζιλικια..So simple.. 3
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Διαβασε 1410 ποστς και μετα ελα να μου πεις αν δουλευει...ολο αυτο ειναι μια μουφα και ελπιζω να το καταλαβεις γρηγορα και να βγαλεις και τον φιλο σου απο κει πριν χασετε και οι 2 τις ανθρωπινες επαφες... Φυσικα τωρα θα μου πεις οτι ειμαι ανιδεος και ξερολας και δεν ξερω πως δουλευει και μπλα μπλα μπλα..Εγω ξερω παντως οτι δεν δουλευει η εστω αμα δουλευει,δουλευει πανω επι πτωματων δεν θελω να φαω λεφτα απο συγγενεις μου η φιλους για να μην πληρωνω εγω νταβατζιλικια..So simple..Έχω Έχω διαβάσει πολλά από αυτά από το link που μου έστειλες και σε ευχαριστώ κιόλας, αλλά δεν θα πειστώ από αυτά, αλλά βλέποντας από κοντινούς μου αποτελέσματα (αν καταλαβαίνεις τί θέλω να σου πω)..και προς ενημέρωση τα λεφτά που βάζεις για την εγγραφή δεν τα χάνεις, γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ταξίδι, για το προιόν το οποίο πουλάει και η συγκεκριμένη εταιρεία δηλαδή..Και κάτι ακόμα, δεν πατάς πάνω σε πτώματα συγγενών και φίλων και γενικότερα, κάποιοι απλά το κάνουν για να βρίσκουν χαμηλότερα πακέτα διακοπών και όχι για να γίνουν ψευτοεπιχειρηματίες πιστεύοντας ότι θα γίνουν οι επόμενοι Ωνάσηδες...
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ok φιλε οτι νομιζεις...... προς θεου και μη παρεξηγηθουμε. Απλα οταν αγορασεις και εσυ ferrari σε κανα τριμηνο, παρε μου και μενα μια. 4
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Έχω διαβάσει πολλά από αυτά από το link που μου έστειλες και σε ευχαριστώ κιόλας, αλλά δεν θα πειστώ από αυτά, αλλά βλέποντας από κοντινούς μου αποτελέσματα (αν καταλαβαίνεις τί θέλω να σου πω)..και προς ενημέρωση τα λεφτά που βάζεις για την εγγραφή δεν τα χάνεις, γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ταξίδι, για το προιόν το οποίο πουλάει και η συγκεκριμένη εταιρεία δηλαδή..Και κάτι ακόμα, δεν πατάς πάνω σε πτώματα συγγενών και φίλων και γενικότερα, κάποιοι απλά το κάνουν για να βρίσκουν χαμηλότερα πακέτα διακοπών και όχι για να γίνουν ψευτοεπιχειρηματίες πιστεύοντας ότι θα γίνουν οι επόμενοι Ωνάσηδες... Δικαιωμα σου να μην πειστεις δεν στο εστειλα για να σε πεισω απλα στο εστειλα γιατι υπαρχουν καποιοι που ειναι ενημερωμενοι παρα πολυ....Τα λεφτα που βαζεις τα χρησιμοποιηεις για ταξιδι χμμμμ εγω για να παω θεσσαλονικη απο την πολη μου για 5 μερες μαζι με βενζινες θελω 290 ευρω τοσο δεν ειναι(αν κανω λαθος διορθωσε με)που θα πας εσυ ταξιδι με αυτα τα λεφτα...Δεν πατας πανω σε πτωματα μαλιστα ειμαστε εμεις φιλοι και ερχομαι και σου πριζω της μπαλες να γραφτεις στην εν λογω εταιρια και να δωσεις 290 ευρω και να πληρωνεις καθε μηνα συνδρομη για να καταφερω εγω να μην πληρωνω και να σε πιεζω και σενα να πριξεις αλλους για να μην πληρωνεις συνδρομη ναι σορρυ δεν πατας επι πτωματων....σορρυ... 1
koouts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ok φιλε οτι νομιζεις...... προς θεου και μη παρεξηγηθουμε. Απλα οταν αγορασεις και εσυ ferrari σε κανα τριμηνο, παρε μου και μενα μια. δεν έχω τέτοιο σκοπό σαν του μέσου ελληνάκου που ψάχνει χρυσό μέσα στα σκατά για να φιγουράρει (για την ferrari που λες), έχω αναφέρει ήδη παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το κάνω, για φτηνά πακέτα διακοπών δηλαδή...
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δεν έχω τέτοιο σκοπό σαν του μέσου ελληνάκου που ψάχνει χρυσό μέσα στα σκατά για να φιγουράρει (για την ferrari που λες), έχω αναφέρει ήδη παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το κάνω, για φτηνά πακέτα διακοπών δηλαδή... Εσυ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ? Ασε τους κοντινούς τα ξαδέρφια κτλ.. ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ? 4
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δεν έχω τέτοιο σκοπό σαν του μέσου ελληνάκου που ψάχνει χρυσό μέσα στα σκατά για να φιγουράρει (για την ferrari που λες), έχω αναφέρει ήδη παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το κάνω, για φτηνά πακέτα διακοπών δηλαδή... θες φτηνα πακετα διακοπων σε σωστες εποχες πες μου μερος και θα σου πω αμεσως με ενα γρηγορο search 1
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 δεν έχω τέτοιο σκοπό σαν του μέσου ελληνάκου που ψάχνει χρυσό μέσα στα σκατά για να φιγουράρει (για την ferrari που λες), έχω αναφέρει ήδη παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το κάνω, για φτηνά πακέτα διακοπών δηλαδή... Και κατι ακομα.. Τα πακετα που μου λες εσυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ.. Αν λες οτι ειναι φτηνα.. πες μου 5 παραδειγματα. 2
lepaterious Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ok φιλε οτι νομιζεις...... προς θεου και μη παρεξηγηθουμε. Απλα οταν αγορασεις και εσυ ferrari σε κανα τριμηνο, παρε μου και μενα μια. ασχετε...μονο bmw δινουν ασημι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις