Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου προτεινετε ενα οικονομικο desktop k laptop για βασικα

θα το παω με τη σειρα του προτυπου φορμας αγορας υπολογιστη-λαπτοπ

ποσο που διαθετω- 400 για η/υ κ 300 με 350 για λαπτοπ

η χρηση τους- τα βασικα δλδ ιντερνετ,μουσικη,ταινιες κανα παιχνιδακι

οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι-η αληθεια ειναι οτι θελω στησω κατι απ'την αρχη οποτε θα χρειαστω τα παντα εκτος απο ηχεια,αυτα που εχω ειναι πολυ καλα κ δυνατα ειναι τα z623 αν δεν κανω λαθος.

οσο για τα υπολοιπα της φορμας,να αναφερω οτι ειμαι ασχετος κ θα ηθελα να συναρμολογηθει στο καταστημα,εκτος κ αν εγκρινετε το ετοιμο.προγραμματα,windows κτλ περιμενω συμβουλες απο εσας μιας κ οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε γνωστες. για λαπτοπ εψαξα αλλα χαθηκα,ηταν πολλες οι επιλογες με 350. τωρα μιας κ ζηταω η/υ απ'την αρχη θα ανεβασω στα 500,τι λετε μηπως ειναι λιγα?

δεν τρολαρω απλα ειμαι ασχετος.η τοποθεσια μου ειναι στο αιγαλεω.

ευχαριστω για τον χρονο σας κ για τις απαντησεις του vtester κ του fulgore1 στο αλλο θεμα που αφορουν αυτο που ανοιγω.

Δημοσ.

Τα windows τα θες οπωσδηποτε γνησια??Γιατι αν δεν τα χρειαζεσαι τοτε μπορει να μπει και καρτα γραφικων με αυτα τα λεφτα

Δημοσ.

ευχαριστω που μπηκες στο κοπο κ τα εψαξες ενα ενα.πολυ καλη τιμη!

ευχαριστω για τις απαντησεις κ τα link παιδια.θα σας ποσταρω τι πηρα τελικα σε λαπτοπ.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/116092-dell-inspiron-3521-i3-3227u/hd7670m

τωρα θα μου πεις,ειναι αυτο οικονομικο ρε φιλε?

αμ ελα ομως που το πηρα με ατοκη δανειοδοτηση,40 κατι βγαινει το μηνα για 12 μηνες.

πως το βλεπετε απο αποψη value for money

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...