Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Macbook Retina ήταν από τα πρώτα μηχανήματα που ενσωμάτωσαν την συγκεκριμένη GPU πρίν από 1+ χρόνο, η οποία και κάθε άλλο από κακή είναι. Μην ξεχνάμε ότι το gaming είναι από τους τελευταίους προσανατολισμούς ενός MACBOOK, οπότε θεωρώ την "σύγκριση" μάλλον άστοχη.

"Αστοχο" ειναι το quote που εκανες, καθως δεν εβαλα εγω τα macbook στην συγκριση... ;) (ουτε και ειπα φυσικα οτι η 650Μ ειναι κακη καρτα!)

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό. Υπάρχει περίπτωση να είναι μεταχειρισμένο/α ?

Οχι δεν ξέρω κατι. Απλά μου φαίνεται απιστευτο καινούργιο Υ580 να κοστίζει 600ε

Δημοσ.

Οχι δεν ξέρω κατι. Απλά μου φαίνεται απιστευτο καινούργιο Υ580 να κοστίζει 600ε

Μολις το παραλαβω θα σας διαψευσω :P

• Like 1
Δημοσ.

Παρείγγειλα και εγώ ένα. Ελπίζω να φτάσουν για όλους!  :-D

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία

Η παραγγελια μου πηγε σε "Συγκέντρωση Προϊόντων" και την εκανα μετα απο σενα!

Αρα λογικα ολοι θα παραλαβουν ;)

Δημοσ.

Παρείγγειλα και εγώ ένα. Ελπίζω να φτάσουν για όλους!  :-D

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία

Η παραγγελια μου πηγε σε "Συγκέντρωση Προϊόντων" και την εκανα μετα απο σενα!

Αρα λογικα ολοι θα παραλαβουν ;)

Εγώ είμαι ακόμα σε "έλεγχος διαθεσιμότητας".Αρχίζω και αγχώνομαι. :)Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Μόλις το παρήγγειλα και εγώ τηλεφωνικά. Θα το παραλάβω από το κατάστημα του Ελληνικού, αύριο λογικά. Περιμένω sms όταν θα είναι στο κατάστημα.

Δημοσ.

Αξίζει να πάρω έναν SSD m sata και να βάλω το λειτουργικό η να το βάλω απευθείας στον HDD?

Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Προφανώς και αξίζει ο mSATA για το λειτουργικό γιατί ο HDD είναι στις 5400.

Οπότε αν σηκώνει η τσέπη σου το παραπάνω 100άρι ας πούμε (π.χ. 128GB Plextor M5M, Crucial 128GB), πάρε έναν mSATA καλό και χρησιμοποιείς τον δίσκο για storage.

Δημοσ.

<p>Προφανώς και αξίζει ο mSATA για το λειτουργικό γιατί ο HDD είναι στις 5400.</p>

<p>Οπότε αν σηκώνει η τσέπη σου το παραπάνω 100άρι ας πούμε (π.χ. 128GB Plextor M5M, Crucial 128GB), πάρε έναν mSATA καλό και χρησιμοποιείς τον δίσκο για storage.</p>

Γιατί τόσα πολλά? Ένας 30αρης η 60αρης δεν επαρκεί?

Δημοσ.

Για τις δικές μου ανάγκες και ο 180άρης οριακά επαρκεί.

Για τις ανάγκες των περισσοτέρων 64~128GB φτάνουν.

Για κάποιον άλλο μπορεί να μή φτάνουν ούτε τα 256GB.

Ανάλογα τις ανάγκες που έχεις, επιλέγεις.

Σίγουρα όμως ο 32άρης δεν είναι λύση, εκτός κι αν το μηχάνημα θες να το δουλεύεις μόνο με Linux.

Επίσης όταν έχεις έναν SSD γεμάτο στο full σχεδόν, να ξέρεις ότι επέρχεται και πιό σύντομο wear out στα blocks του, καθώς και θα έχεις και πτώση των επιδόσεών του. Πιο ασφαλής θα είσαι με έναν 128άρη, γι αυτό στο πρότεινα, αλλά δες και πράξε αναλόγως πάντα.

Δημοσ.

Θα ηθελα παρακαλώ πρότασεις για msata απο 100gb πανω...και να ειναι οσο το δυνατον οικονομικος...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Για τις δικές μου ανάγκες και ο 180άρης οριακά επαρκεί.

Για τις ανάγκες των περισσοτέρων 64~128GB φτάνουν.

Για κάποιον άλλο μπορεί να μή φτάνουν ούτε τα 256GB.

Ανάλογα τις ανάγκες που έχεις, επιλέγεις.

Σίγουρα όμως ο 32άρης δεν είναι λύση, εκτός κι αν το μηχάνημα θες να το δουλεύεις μόνο με Linux.

Επίσης όταν έχεις έναν SSD γεμάτο στο full σχεδόν, να ξέρεις ότι επέρχεται και πιό σύντομο wear out στα blocks του, καθώς και θα έχεις και πτώση των επιδόσεών του. Πιο ασφαλής θα είσαι με έναν 128άρη, γι αυτό στο πρότεινα, αλλά δες και πράξε αναλόγως πάντα.

Μόνο το λειτουργικό και ένα παιχνίδι των 5gb θα έχω άρα 60gb πιστεύω είναι αρκετά.Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Θα ηθελα παρακαλώ πρότασεις για msata απο 100gb πανω...και να ειναι οσο το δυνατον οικονομικος...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://www.insomnia.gr/topic/491336-lenovo-y580-%CE%BC%CE%B5-i5-4gb-ram-1-terra-hdd-gtx-660m-free-dos599%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page-4?do=findComment&comment=52469080

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...