YPhot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι πρέπει να ρωτάς για το αν έχουν στοκ γιατι εμφανίζουν οτι έχουν και εννοούν θα έχουν
evmenis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το reportspam εχει χαλασει τελευταια ενω και το packaging που κανουν τωρα ειναι για τα θηρια. Κριμα γιατι αρχισαν καλα.
G.makrihairis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 πως έκανες τις αγορές ; παρατήρησα ότι δεν έχει Singapore post Shipping Method:: Standard(Registered Air Mail) Εκανε περίπου 25 μέρες.
kallair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω ρε παιδια. ποια κινεζικη ταχυδρομική εταιρεια θεωρειτε την πιο αξιοπιστη για να επιλεγουμε να ερχεται το δεμα μας; γιατι απ οτι εχω καταλαβει πχ με chinapost πρεπει να κανεις 1000 μετανοιες μεχρι να σου ερθει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η κατασταση εχει γινει απελπιστικη τον τελευταιο καιρο. Εχουμε φτασει "8 στα 10" πακετακια από ebay να κανουν πανω από 40-45 ημερες. Ειτε είναι με singapore που μεχρι πριν 1-2 χρονια ηταν ταχυτατη (7-12 μερες εκανε) ειτε με china! Μερικα από αυτά τα "8" κανουν μεχρι και 2 μηνες! Δεν νομιζω να τυχαινει μονο σε μενα, εχω ακουσει και από αλλον για αργες παραλαβες. Δεν ξερω αν το πρόβλημα εστιάζεται στις διαδικασιες στην χωρα μας ή καπου αλλου. 2
mouxaxa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η κατασταση εχει γινει απελπιστικη τον τελευταιο καιρο. Εχουμε φτασει "8 στα 10" πακετακια από ebay να κανουν πανω από 40-45 ημερες. Ειτε είναι με singapore που μεχρι πριν 1-2 χρονια ηταν ταχυτατη (7-12 μερες εκανε) ειτε με china! Μερικα από αυτά τα "8" κανουν μεχρι και 2 μηνες! Δεν νομιζω να τυχαινει μονο σε μενα, εχω ακουσει και από αλλον για αργες παραλαβες. Δεν ξερω αν το πρόβλημα εστιάζεται στις διαδικασιες στην χωρα μας ή καπου αλλου. Περιμένω κινητό από vickmall από 16 Σεπτεμβρίου και ακόμα να εμφανιστεί Ελλάδα. Μέσα στον Αύγουστο μου ήρθαν 2 σε 12 μέρες μόνο.
Costas_v Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η κατασταση εχει γινει απελπιστικη τον τελευταιο καιρο. Εχουμε φτασει "8 στα 10" πακετακια από ebay να κανουν πανω από 40-45 ημερες. Ειτε είναι με singapore που μεχρι πριν 1-2 χρονια ηταν ταχυτατη (7-12 μερες εκανε) ειτε με china! Μερικα από αυτά τα "8" κανουν μεχρι και 2 μηνες! Δεν νομιζω να τυχαινει μονο σε μενα, εχω ακουσει και από αλλον για αργες παραλαβες. Δεν ξερω αν το πρόβλημα εστιάζεται στις διαδικασιες στην χωρα μας ή καπου αλλου. όντως, πρόκειται για λαχείο, με το μέσο όρο να ανεβαίνει δυστυχώς. Μερικές φορές τον τελευταίο καιρό η επιλογή NL ήταν πιο γρήγορη, όπου και αν δίνεται η επιλογή αυτή. Πρεπει να "φταίει σε μεγάλο βαθμό το κομμάτι εντός Ελλάδας καθώς έρχονται πολλές παραγγελίες μαζεμένες, ανεξάρτητα καμιά φορά απο την αρχική τους ημερομηνία. Ψάχνω κινητό μέχρι 200 ευρω που να έχει 2 gb ram και την καλύτερη δυνατή κάμερα... βάλε κατι ακόμα και πάρε το xiaomi mi3
kallair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οποτε δεν εχω μονο εγω προβλημα. περιμενω ταμπλετακι απο banggood σταλμενο απο 4 σεπτεμβριου.. 22 του μηνος που ληγει το ticket στο paypal, τι προτεινετε να ζητησω; να ξαναστειλουν την ταμπλετα ή επιστροφή χρημάτων;
BrocasHelm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Υπολογίστε ότι για μια βδομάδα αρχές του μήνα δεν δούλευε τίποτα απολύτως στην Κίνα. Οπότε μπορεί να προσθέτει κι αυτό έξτρα χρόνο στις παραγγελίες. Γενικά εγώ τις αποφεύγω τις αγορές λίγο πριν ή λίγο μετά τις μεγάλες γιορτές των Κινέζων.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 [Αυτά που ανεφερα ηταν συγκεκριμενα με ημερομηνιες πληρωμης 28-29-30 Αυγουστου από τις οποιες ακομα δεν εχουν φτασει τα 5 από τα 7 πακετακια, από διαφορετικούς πωλητες του ebay. Δεν εχει σχεση με την αργια των Κινεζων που είχαμε αρχη Οκτωβρη. Και δεν είναι μονο αυτά...]
Tsints Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να παραγγείλω το JIAYU G2F 3G σε μαύρο χρώμα για έναν φίλο. Το minideal όμως το έχει μόνο σε άσπρο τώρα. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο site που το έχει σε καλή τιμή και με δυνατότητα να το στείλει με root - play store - χωρίς κινέζικα apps - με ελληνικά κλπ; http://www.minideal.net/jiayu-g2f-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-4-3inch-corning-gorilla-glass-2-screen-wcdma-3g.html Ευχαριστώ
BrocasHelm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ: http://www.vickmall.com/jiayu-g2f-wcdma-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-4-3-screen-1g-ram-4g-rom-8mp.html @matrixxx: Κι εγώ είχα γενικά καθυστερήσεις σε κάποια που παρήγγειλα τέλη Αυγούστου, ενώ άλλα έφτασαν ήδη. Άβυσσος η ψυχή των τελωνειακών. Κάτι μου λέει θα υπάρχουν 1000τόσοι σάκοι που θα περιμένουν άνοιγμα στο αεροδρόμιο.
evmenis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το προβλημα ειναι εντος ελλαδας γιατι συμβαινει με ολες της ταχυδρομικες (σινγκαπορ ,china ,NL ,CH) και εχει να κανει με τον φορτο εργασιας αλλα συγκεκριμενα με το china post υπαρχει και προβλημα δικο τους οποτε εκει ειναι κλαφτα χαραλαμπε.
power_up Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το προβλημα ειναι εντος ελλαδας γιατι συμβαινει με ολες της ταχυδρομικες (σινγκαπορ ,china ,NL ,CH) και εχει να κανει με τον φορτο εργασιας αλλα συγκεκριμενα με το china post υπαρχει και προβλημα δικο τους οποτε εκει ειναι κλαφτα χαραλαμπε. NL h Sg post να προτιμήσω για adroid box από κίνα http://www.gearbest.com/tv-box/pp_80704.html
tosiro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παιδια καλησπερα κ απο μενα!Ειμαι καινουργιος εδω για συγνωμη αν εχω κανει λαθος το forum.. Τεσπα να μην τα πολυλογω εχω ενα κινεζικο κινητο το mpie 809t octacore...παρα πολυ καλο..υπερ ευχαριστημενος...απο την παρασκευη ομως μαλλον μου καηκε το ηχειο (ηχος κλησης,μουσικη κτλπ) ψαχνω να βρω ανταλακτικο-α(να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο)και δεν μπορω να βρω πουθενα..ξερει κανενας καποιο site;;ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις