SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Απο το project του kickstarter για το Leisure Suit Larry: Reloaded που έγινε funded αυριο κυκλοφορεί και επίσημα για αγορά : Site: https://www.replaygamesinc.com/index/get-game?gameId=13">Leisure Suit Larry: Reloaded , θα βγει επίσης για Mac, και μαλλον και για Linux Για όσους το περιμένουν digital για κατέβασμα και το εχουν πάρει μεσω kickstarter πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να φτιάξουν account , οδηγίες Site: http://www.kickstartadventure.com/home/leisure-suit-larry-backers-portal-and-creating-your-account/">εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αντε να γελασουμε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αγορά από την πρώτη μέρα. Θεικό game και με πολύ καλό ενήλικο χιούμορ. Το είχε παίξει σε μια amiga όταν είχα αγοράσει όλο το πακέτο με τα larry και μου έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Κυκλοφόρησε παιδιά και με χάρα μου ειδα οτι έδωσε κλειδάκι για να το εχουμε και σε steam :) Edit : Το πέρασε κανονικά στο steam αλλα κατέβασε μονο μερικα kb , ισως ακομα να μην εχει γίνει release εκει Εdit 2 : Ναι τελικά το ανακοινώσανε θα ειναι διαθέσιμο για το steam αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 nice όσο βλέπω τις εικόνες από το game τόσο θυμάμαι το gameplay του. Στο game περνάς κάτια απίθανες κατααστάσεις, βάλε και τον σκύλο που σε κατουράει κάθε φορά που βρίσκεσε στον δρόμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αν και εχω παίξει ολα τα Larry ομολογώ πως το 1ο δεν το εχω παίξει οποτε ευκαιρία ειναι τώρα και με σημερινά γραφικά , βέβαια τα παλια ειναι κλασσικούρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Κομπλέ κατεβαίνει και στο steam τώρα , το εντυπωσιακό και μου έκανε εντύπωση ειναι που βγήκε και για linux Το παιχνιδάκι άρχισε πολύ δυνατά και με το κλασσικό γέλιο και ατάκες του Larry , να σας δώσω μονο ενα tip μην τζογάρετε στην αρχή γιατι θα μείνετε άφραγκοι οπως έκανα εγώ Επίσης για να αρχίσεις το παιχνίδι επιλέγεις ηλικία και μετα πρέπει να απαντήσει σε 4 5 ερωτήσεις (ομολογώ πως ηταν λιγο δύσκολες) για να σε αφήσει να παίξεις , πιστευω ολοι καταλαβαίνουμε το γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 είπε την μαγική κουβέντα "βγήκε και για linux" και φυσικά γίνετε με την μια εγκατάσαση στο steam kubuntu Και αυτό με τις ερωτήσεις είχε πλάκα και ήταν το κλασικό κλείδωμα που είχε το game για να δει αν δεν είσαι πιτσιρικάς Φυσικά πρώτη φορά τις ειχα απαντήσει και δεν είχα κλείσει καλά καλά τα 14 Να σημιώσω μόνο ότι το steam δεν το αναφέρει σαν linux game αλλά αν το αγοράσετε μπαίνει κατεβαίνει κανονικά σε linux. Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει ακόμα την σελλίδα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Παρα πολύ καλή διασκευεί. Απίστευτο ενήλικο χιούμορ, πιστό στο αρχικό game με αρκετές βελτιώσεις. Δείτε το οπωσδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 To game απλά είναι απίστευτο και έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. το ποιο καλό του στοιχείο είναι ο σχολιασμός που γίνετε σε οτιδήποτε παρατηρείς η αν δοκιμάσεις να βγάλεις το φερμουάρ σου σε οτιδήποτε υπάρχει στον χώρο τότε μιλάμε ρίχνεις τρελό γέλιο. Πολύ καλή δουλειά συν ότι σε αρκετά σημεία έχει την απίστευτη δυσκολία των adventure της sierra. Περιμένω πως και πως τώρα να βγάλουν και το δεύτερο σε reload που για μένα είναι το καλύτερο adventure της σειράς των larry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μου αρέσουν αρκετά και τα τελευταία review που γίνονται στο youtube από το adventure advocate. Ενα από αυτά είναι και για το larry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα