Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Battlefront [2015]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάνα Multi με τον apu έπαιξες να μας πεις τι fps βγάζει;

Δεν το συνιστώ σε κανέναν αλλά με αυτά τα settings μπορούσα να παίξω το παιχνίδι στο Hoth με 20 παίκτες.

System

AMD A8-7600

Memory 2x 4GB DDR-3 2133MHz (11-12-11)

Win 8.1 64bit

Catalyst 15.9.1Beta

Game Graphics Settings

2iv02zl.jpg

kaiu1f.jpg

152j5eo.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το συνιστώ σε κανέναν αλλά με αυτά τα settings μπορούσα να παίξω το παιχνίδι στο Hoth με 20 παίκτες.

Αφού σε κόβει η igpu γιατί δεν παίζεις σε 720,καλύτερη ποιότητα θα έχεις από ότι με 1080 και 60% scaling.

Δεν έχεις την discrete να βάλεις να δούμε τα μέγιστα του επεξεργαστή;

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση γιατί μόλις το πρόσεξα,

Δεν το έτρεξα Windowed αλλά Full Screen, απλά όταν τράβηξα την φωτογραφεία ήταν σε Windowed mode.

Δημοσ.

Είναι λίγο βλακάκος εεε ???

Πρώτον συνεχεία λέει για το παιχνίδι αλλά αυτό που έπαιξε είναι BETA δυο maps.

Δεύτερον, θέλει να παίξει Tie-Fighter ??  το παιχνίδι που θα βγει σε ένα μήνα περίπου θα έχει πίστα που θα είναι μόνο με X-Wing vs Tie-Fighters.

• Like 1
Δημοσ.

System

AMD A8-7600

Memory 2x 4GB DDR-3 2133MHz (11-12-11)

Win 8.1 64bit

Catalyst 15.9.1Beta

Game Graphics Settings

2iv02zl.jpg

kaiu1f.jpg

152j5eo.jpg

Πώς πήρες τα δεδομένα για να τα αναλύσεις το analyzer?

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Είναι λίγο βλακάκος εεε ???

Πρώτον συνεχεία λέει για το παιχνίδι αλλά αυτό που έπαιξε είναι BETA δυο maps.

Δεύτερον, θέλει να παίξει Tie-Fighter ??  το παιχνίδι που θα βγει σε ένα μήνα περίπου θα έχει πίστα που θα είναι μόνο με X-Wing vs Tie-Fighters.

κοίτα, αν μιλούσαμε για μια εταιρεία που την εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, έχεις δίκιο

όταν μιλάμε όμως για ΕΑ, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αφελής για να πιστεύεις ότι το τελικό προιόν θα είναι διαφορετικό

και btw, αυτήν την καραμέλα "it's a beta" που την βλέπω παντού στα σχόλια...  IT'S 1 MONTH BEFORE RELEASE, AKA IT'S A DEMO, NOT A BETA !

επίσης, προσωπικά πλέον ΔΕΝ διαχωρίζω EA από DICE (από bf3 και μετά). Γιατί πολλοί λένε ότι "είναι η κακιά η EA, ενώ η DICE είναι studiαρα". Λάθος. Και οι δύο έχουν μερίδιο στην ευθύνη. Αν ήτανε μάγκες και ήθελαν να κρατήσουν αξιοπρέπεια και prestige, ας πήγαιναν kickstarter.

Δημοσ.

Πώς πήρες τα δεδομένα για να τα αναλύσεις το analyzer?

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Άνοιξε κονσόλα και γράψε

perfoverlay.framefilelogenable 1 (για να ξεκινήσει να γράφει)

perfoverlay.framefilelogenable 0 (για να σταματήσει να γράφει)

Το αρχείο (.csv) το βάζει στο C:\Users\name of user\Documents\starwars battlefront

κοίτα, αν μιλούσαμε για μια εταιρεία που την εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, έχεις δίκιο

όταν μιλάμε όμως για ΕΑ, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αφελής για να πιστεύεις ότι το τελικό προιόν θα είναι διαφορετικό

και btw, αυτήν την καραμέλα "it's a beta" που την βλέπω παντού στα σχόλια...  IT'S 1 MONTH BEFORE RELEASE, AKA IT'S A DEMO, NOT A BETA !

επίσης, προσωπικά πλέον ΔΕΝ διαχωρίζω EA από DICE (από bf3 και μετά). Γιατί πολλοί λένε ότι "είναι η κακιά η EA, ενώ η DICE είναι studiαρα". Λάθος. Και οι δύο έχουν μερίδιο στην ευθύνη. Αν ήτανε μάγκες και ήθελαν να κρατήσουν αξιοπρέπεια και prestige, ας πήγαιναν kickstarter.

Εγώ σχολίασα το Video, όχι την EA/DICE

Αυτός στο Video παραπονιέται για το single player λες και θα πάρει κάποιος το παιχνίδι για να παίξει το single player. Μετά παραπονιέται για τα Game Modes όταν στο BETA υπάρχουν μόνο δυο αλλά το παιχνίδι θα έχει παραπάνω. Μετά παραπονιέται ότι δεν είχε πολλά Tie-Fighters και δεν του άρεσε που έπρεπε να ψάξει να τα βρει μέσα στην πίστα αλλά δεν είδε ότι το παιχνίδι θα έχει πίστα μόνο με X-wings vs Tie-Fighters.

Άρα είναι η δεν είναι βλακάκος ??

Και απλά να πω ότι ναι και εμένα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα αλλά το Theme και η αίσθηση του παιχνιδιού σε βάζει μέσα στο Star Wars Universe και μόνο για αυτό προσωπικά θα το πάρω μόλις βγει.

• Like 1
Δημοσ.

πρωτη φορα βλεπω 100% cpu utilization στον 8320!!! στα 4.8ghz

πως γίνετε αυτό? αφού το Battlefront δεν θέλει ιδιαίτερες απαίτησης από πλευράς cpu.

έμενα ο x5650 στα 4.25ghz βλέπω cpu utilization 25-30%, με 60fps limit φυσικά.

είναι σαν να μου λες ότι ο x5650 είναι 3-4 φορές πιο ισχυρός από τον 8320, που φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε κατά διάνοια.

Δημοσ.

πως γίνετε αυτό? αφού το Battlefront δεν θέλει ιδιαίτερες απαίτησης από πλευράς cpu.

έμενα ο x5650 στα 4.25ghz βλέπω cpu utilization 25-30%, με 60fps limit φυσικά.

είναι σαν να μου λες ότι ο x5650 είναι 3-4 φορές πιο ισχυρός από τον 8320, που φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε κατά διάνοια.

Προφανώς δεν έχει βάλει fps limit.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει βάλει fps limit.

έτσι φαίνεται θα έχει βαλή καμιά χαμηλή αναλύσει για να παίρνει 150fps

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανείς stuttering στο παιχνίδι ή φταίει κάτι στο σύστημα μου;

με τα παρακάτω settings παίζει μια χαρά χωρίς να ξεπεράσει το 1.4 max v ram , αμα όμως ανεβάσω τα " medium " που φαίνονται στις εικόνες παρακάτω και βάλω AA και Ambient Occlusion στο High ( δηλαδή στις ρυθμίσεις των HIGH/ AUTO ) που προτείνει το παιχνίδι παρόλο που δεν ξεπερνάει η vram της κάρτας το 1.4 giga έχω stuttering, όχι παρα πολύ αλλά ενοχλητικό 

Ποια η γνώμη σας; η ιδέα μου είναι ή απλά το σύστημα δε συκώνει τα αναγραφόμενα ως medium settings στο high και γι αυτό το stutter?

Specs:

i7 2600K ( stock )

GTX 770 2 GB ( drivers 358.50 - stock )

Windows 7 64bit

8GB ram

1080p ανάλυση

Το παιχνίδι τρέχει από HDD caviar black ( λειτουργικό σε SSD , samsung 840 pro )

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...