Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ

228 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Παραγγειλατε;

• Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο γιατί μετά από 23 σελίδες να μπούμε να κάνουμε κριτική για το θέμα,και για αυτούς που έχουν πάρει μέρος σε αυτό με χαρακτηρισμούς του τύπου "κλαψουρίζετε" "κλειδώστε" και ειρωνικό υφακι υποτιμώντας ουσιαστικά συνφουρομιτες μας..

Νομίζετε ότι είναι τόσο σημαντική η γνώμη σας που πρέπει να την καταθέσετε ? Το κριτήριο σας και η ωριμότητα σας είναι +Level 20 από αυτούς ? Η κάτι άλλο που επειδή είναι κ πολύ νωρίς δεν μπορώ να σκεφτώ ? π.χ ανεπτυγμένη κριτική σκέψη ?

Εγώ στα θέματα που δεν με αφορούν δεν κάνω κλικ καν.. και ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να το δει από την δική του πλευρά με τα όποια σωστά η λάθος.. Για άλλους μπορεί να είναι θέμα αξιών και όχι "κλικ" για άλλους μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρων από μια ποδοσφαιρική ομάδα,για άλλους μπορεί να είναι ακόμα κ μια ελπίδα για αποκτήσουν κάτι που αλλιώς δεν θα μπορούσαν...

Δεν θα το αναλύσω...  και κυρίως δεν θα το κριτικάρω γιατί πολύ απλά εγώ δεν είμαι ο Mr Τέλειος.... εκτός αν είμαι.. :P

P.s το λάθος δεν το έκαναν όσοι παρήγγειλαν.. μην το μετατοπίζετε... και κυρίως μην τους κάνετε να νιώθουν άσχημα.. και για να μην παραφραστεί το θέμα και η παρέμβαση μου,εγώ παρήγγειλα ενα σετακι και αφού είδα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πήρα τις παραπάνω μνημουλες που είναι μια χαρά κ το έκλεισα το θέμα στο μυαλο μου.. αλλά δεν μπορώ να υποχρεώσω αλλες "προσωπικότητες" να κάνουν αυτό που έκανα εγώ.. γιατί τις σέβομαι..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 3
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διαβασες τι γραφουν τα παιδια ή τους ορους του καταστηματος?Γιατι σε κοβω να τεμπελιαζης και απλα εκανες μια συγκριση Amazon με αυτους!!!!!!

sorry που τεμπελιασα και δε διαβασα αυτους τους πολυ γαματους ορους που μου λενε να προπληρωσω για ενα προιον που δε θα παρω ποτε απο το καλυτερο μαγαζι της ελλαδας..

sorry που εκανα και τη συγκριση με αμαζον, αυτο το μαγαζι ειναι καλυτερο.

sorry που αντι για μια λογικη ερωτηση δεν συμπερανα οτι ολοι οι ελληνες που κανανε τη παραγγελια διαβασαν τους ορους και προπληρωσαν επειδη το ελεγε μεσα ενω σε αλλα τοσα σημαντικα πραγματα δε διαβαζουν ουτε αν τους κλεβουν.

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω στην κουβέντα σας μόνο το γεγονός ότι στις πληρωμές μέσω Paypal η πληρωμή πηγαίνει αμέσως στον πωλητή. Δεν μπορεί δηλαδή ο πωλητής να το κρατήσει σαν δέσμευση του ποσού και όταν αποστείλει την παραγγελία να πραγματοποιηθεί η χρέωση.

Στις πληρωμές με Visa όμως γίνεται αρχικά δέσμευση του ποσού στην κάρτα και όταν πατήσει ο πωλητής το ΟΚ γίνεται η χρέωση της κάρτας.

Με δυο λόγια, είναι φυσιολογικό από το Paypal να τραβήχτηκαν τα χρήματα αμέσως και δεν υπάρχει επιλογή να γίνει διαφορετικά. Αν όμως το κατάστημα δέχεται και πληρωμές με πιστωτική κάρτα εκτός Paypal (π.χ. μέσω Eurobank ή Alpha ή Πειραιώς ή Millennium που παρέχουν τέτοια συστήματα) και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα αντί απλά να δεσμευτούν έχουν τραβηχτεί τότε προφανώς φταίει το κατάστημα που τα τράβηξε. Επίσης, σ'αυτή την περίπτωση τα χρήματα δεσμεύονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1 ή 2 εβδομάδες, δεν το θυμάμαι τώρα, πιθανώς να παίζει και ανάλογα με την τράπεζα ή την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε) και πρέπει μέσα σ'αυτό το διάστημα ο πωλητής να ολοκληρώσει τη χρέωση.

Όμως ακόμα και για όσους πλήρωσαν μέσω Paypal η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με δυο κλικ από μέρους τους, τα οποία μπορούν να τα κάνουν και από το τηλέφωνο ενώ μιλάτε μαζί τους. Η μόνη περίπτωση να δυσκολεύονται να το κάνουν άμεσα ή εντός μίας εργάσιμης ημέρας είναι να έχουν τραβήξει τα χρήματα από το Paypal (όπου όσο παραμένουν εκεί είναι άτοκα και δεν τα εκμεταλλεύεται το κατάστημα) στον τραπεζικό τους λογαριασμό, που εάν ισχύει το θεωρώ φάουλ του καταστήματος.

Δημοσ.

Παιδιά έχετε χάσει λίγο το νόημα...(θάνος και midi)

Καλα ρε μαγκες,ειλικρινα οταν κανατε την παραγγελια περιμενατε να παραλαβετε μνημες?και εγω εριξα μια παραγγελια αλλα δεν πηγα να κανω καταθεση.χαλαρα.αγοραστε οσοι ειναι να αγορασετε μνημες απο αλλου και εαν ερθουν τις περνετε και αυτες.δεν πιστευω να σας κατσει ασχημα.

τωρα το τι λεει το μαγαζι,πιστευετε οτι ειναι ευκολο γιαυτους?δεν τουσ δικαιολογω αλλα απο την αλλη.....

Με τον 3770K και το you.gr θυμάσαι μήπως τι έγινε?

Και για να πάμε στο θέμα μας.

Εγώ προσωπικά όχι δεν περίμενα να πάρω μνήμες (άργησα) ΑΛΛΆ αυτοί που παρήγγειλαν πρώτοι ΠΡΈΠΕΙ να παραλάβουν!

Το κατάστημα έχει τονίσει (το είπε πολλές φορές) ότι έχει 10-15 στοκ μνήμες και έχει πει ότι θα πάνε με σειρά προτεραιότητας, πράγμα που δεν το βλέπω να γίνεται.

Όπως είπαν πολλοί κανείς, δεν θα παραλάβει...

Ρε παιδια δεν υποστηριζουμε το μαγαζι καταλαβετε το.τα νευρα μας-σας υποστηριζουμε.

και παω στοιχημα οτι το 95% που παρηγγειλε ηξερε οτι κατα 80% δεν θα παραλαβει τιποτα.απλα καποιοι ειπαν,κατσε να πληρωσω με πιστωτικη paypal οτιδηποτε τελος παντων για να εχω δικαιολογια σε συγκριση με τους υπολοιπους οτι θα παραλαβω.

μεταξυ μας κοροιδευομαστε?ενα ακυρο στο μαγαζακι και τελος....

και οπως ειπε και ενας φιλος απο πανω,πολλα ακυρα εχουμε ριξει σε μαγαζια μικρα μεγαλα αλλα οταν ειναι μια προσφορα,ολοι πεφτουν σαν τα κορακια.οποτε τουλαχιστον για εμενα,οκ πειτε οτι εχετε να πειτε.και εχετε και δικιο.αλλα το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει....μνημες γιοκ.να ηταν καμια τιμη αντι για 70 euros στα 40 να πω ναι,εχετε εχουμε δικιο,οφειλει να παραδωσει.αλλα τωρα?

εχετε δουλεψει ποτε σαν υπαλληλοι καπου?λαθη γινονται ειτε απο διοικησεις ειτε απο υπαλληλους.

και για να προλαβω μερικους,και εγω προσεχω να μην κανω λαθη επανω στην δουλεια μου.αλλα.....

δεν ειναι δικαιολογιες.δεν σηκωνει δικαιολογιες.αλλα ας μην κοροιδευομαστε τουλαχιστον.

Σε βλέπω και επιμένεις και έχεις άδικο...ό,τι είπα από πάνω :)

Αυτό που κάνει το κατάστημα δείχνει κοροϊδεία προς τους πελάτες (και απειρία προφανώς)

23 σελιδες τα ιδια και τα ιδια σε καθε thread για καποιο παλιομαγαζο που αναγκαζει καποιους να κανουν 5 κλικ απτην πολυθρονα τους, και στην τελικη ΝΑΙ για να διαφημιστει. Ακομα και ο 5χρονος ανιψιος μου ειναι πιο ανετος και ωραιος οταν του τρωνε το μπιφτεκι, αλλα ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ, ειμαστε καταξιωμενοι πελατες. Ειμαστε καταναλωτες (κατορθωμα). Εχουμε δικαιωματα. Εχουμε fucking ΙΝΚΑ. Υπαρχουν fucking δικηγοροι και μηνυσεις και οτι αλλο κατεβασει ο νους του καθενος επειδη δεν πηρε τελικα φεραρι με 5 ευρω και παραπλανηθηκε επειδη πιστεψε οτι γινεται! Εμπρος στα οπλα λοιπον, για τα 5 αχρηστα κλικ απο τα εκατομυρια που θα κανουμε στη ζωη μας.

ΕΊΠΑΝ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ 10-15 ΣΤΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ

(sorry για τα κεφαλαία απλά το τονίζω :) )

Εσύ αυτό πώς το θεωρείς?

Να παίρνουν τηλέφωνα οι insomniacs και να τους λένε ''ναι σωστή είναι η τιμή'', ''ναι θα δωθούν με σειρά προτεραιότητας οι 10-15 μνήμες''

Να περιμένουν 1 βδομάδα και να μην έχουν βγάλει άκρη?Να αφήνουν να γίνουν 400 παραγγελίες?Να γελάει, όπως είπε και ο giorgionio, μια υπάλληλος επειδή έχουν δεχτεί 400 παραγγελίες.

Μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο ότι είναι άσχετοι (και χαζοί αν θες) περί hardware...

Τώρα για τις μηνύσεις και ΙΝΚΑ κτλπ ναι ακούγονται τραγικά.

Δημοσ.

εγώ παρήγγειλα ενα σετακι και αφού είδα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πήρα τις παραπάνω μνημουλες που είναι μια χαρά κ το έκλεισα το θέμα στο μυαλο μου.. 

Αυτό τη λογική ακολούθησα και εγώ, μιας και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη και αν με το καλό έρθουν οι μνήμες με τα 16€ ευπρόσδεκτες . 

Απλά παρατηρώ ότι στρεφόμαστε ο ένας εναντίων του άλλου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί?? το θέμα μας είναι το μαγαζί και γιατί δεν έχει παραδώσει ακόμα τις 10-15-20-30 μνήμες που υπολόγιζαν ότι μπορούν να παραλάβουν από τον προμηθευτή τους. να δωθούν με σειρά προτεραιότητας και να λήξη εκεί το θέμα (ακόμα και αν μπεί "μέσα" το μαγαζί, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα)

Δημοσ.

Παιδιά η προσφορά στο Topsystems δεν μπήκε Σάββατο όπως πολλοί αναφέρετε, εγώ παραγγελία έκανα αργά απόγευμα Παρασκευής πριν κανα ανοίξει το συγκεκριμένο thread!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό τη λογική ακολούθησα και εγώ, μιας και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη και αν με το καλό έρθουν οι μνήμες με τα 16€ ευπρόσδεκτες . 

Απλά παρατηρώ ότι στρεφόμαστε ο ένας εναντίων του άλλου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί?? το θέμα μας είναι το μαγαζί και γιατί δεν έχει παραδώσει ακόμα τις 10-15-20-30 μνήμες που υπολόγιζαν ότι μπορούν να παραλάβουν από τον προμηθευτή τους. να δωθούν με σειρά προτεραιότητας και να λήξη εκεί το θέμα (ακόμα και αν μπεί "μέσα" το μαγαζί, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα)

Το γιατί είναι απλό , όλοι θέλουμε να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε κάτι πολύ φθηνά... αυτό απ την μια είναι λογικό και γιαυτό τον λόγο υπάρχουν τα τεχνολογικά φόρουμ (ενημερώνεσαι μαθαίνεις και κάνεις την καλύτερη δυνατή αγορά  ) απ την άλλη όμως ξεφεύγουμε τις κοινής λογικής ( δεν είχα ή έχω μαγαζί ποτέ αλλά ) αν είχα και για κάποιον λόγο είχα κάνει λάθος πχ την κοκακόλα από 70€ λεπτά 7λεπτά δεν θα ήθελα να έρθουν 10-15 άτομα και να μου που θέλω 1000 τεμ. 

Δεν υποστηρίζει κανείς το μπακάλικο-μαγαζάκι σαφώς τις μνήμες που έχει κακός δεν τις έχει διαθέσει ακόμα για να μάθει άλλη φορά να μην κάνει μλκ και να πληρώσει και κάτι από την τσέπη του αλλά μέχρι εκεί όχι να κλείσουμε ένα συνοικιακό μαγαζί που ούτε καν ξέρουμε επειδή δεν μας χαρίζει 1000 Ram, άλλωστε κανένας δεν μας έχει χαρίσει τίποτα και ποτέ '' αυτός θα κάνει την αρχή ? ''

Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε πονηρά εμείς (π.χ τον πήρα 10 τηλ. γιατί τις βιάζομαι - πλήρωσα με paypol για να μπορώ να το κυνηγήσω αν χρειαστεί αυτά τα είπα κι άλλοι ) οι ίδιοι και αυτά τα μηνύματα του στυλ κάποιοι βοηθάνε το μαγαζί και δεν τους πέφτει λόγος (τι να πω εκεί ο καθένας καταλαβαίνει ), ας βάλει την θέση του όμως κάπου εκεί να σκεφτεί εμένα θα μου άρεσε και θα τα έδινα απλά για να που οκ το μαγαζί το ξεκληρίσαμε και μετά αγγελίες ram εδώ προσφορά 40€ κλειστές... να ήταν κανένας kotsos , public plaisio που μας έχουν φάει το λιγότερο από 200€ στον καθένα κανένα πρόβλημα και 3€ να τις πάρουμε εκεί.

Δημοσ.

Λοιπόν κάνω ένα resume γιατί το θέμα έχει "απλώσει" για να καταλάβουν και κάποιοι που κάνουν τους έξυπνους ότι  αυτή η ιστορία είναι πολύ πιό σοβαρή από "προσφορές λάθη" τύπου getit.

1) @eSATA στις 4.13 βάζει το θέμα στο forum

2) @eSATA στις 4.55 αναφέρει ότι πριν από λίγο μίλησε τηλ. και το κατάστημα επιβεββαίωσε τις τιμές.

3) Μετά και από αυτό έβαλα και εγώ παραγγελία (συγγνώμη για κάποιους που ήμουν αφελής και αφού ερωτήθει το κατάστημα και επιβεββαίωσε την τιμή είπα να πάρω)

4) Από την Δευτέρα 24/6/13 το κατάστημα μιλάει για στοκ 15-20 κομμάτια από το κάθε κιτ,τα οποία θα δωθούν με σειρά προτεραιότητας ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής τις επόμενες 2 μέρες (δηλ. για όσους δυσκολέυονται να καταλάβουν Τρίτη-Τετάρτη)

5) Από την Πέμπτη πήγαμε ότι θα έχουμε ενημέρωση (εντός της μέρας) με mass mail που θα ενημερώνει τί πρόκειται να γίνει.

Η ουσία είναι αυτή. Για όσους το θέμα τους προκαλεί γέλιο και χάσιμο χρόνου υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο forum (πολλά troll) που μπορούν να δαπανήσουν δημιουργικά το χρόνο τους και ας αφήσουν εμάς που ειμαστε μαζοχιστές να σπάμε εδώ τα πλήκτρα των πληκτρολογίων :-D 

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προτείνουν να κλειδωθεί ένα θέμα που από εξέλιξη είναι ακόμα στο 0. :huh:  Τελειώνουν τα kb του forum ? Σε θέματα όμως άσχετα με ένα τεχνολογικό forum τύπου "τί σάλτσα να βάλω στα μακαρόνια ?" δεν είδα κάποια ευαισθησία.

• Like 3
Δημοσ.

Με αυτά που λέτε για κλείδωμα είναι και εγώ έκανα παραγγελιά και ήξερα κατά 99% ότι δεν θα παραλάβω αν έστελναν μετά τότε καλώς

Δημοσ.

Λοιπον να κανω και εγω ενα resume γιατι και καποιοι αλλοι κανουν τους εξυπνους και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παραλαβουν τιποτα (για να μην πω τι θα παραλαβουν)...

και θα χρησιμοποιησω και το στυλακι που χρησιμοποιουν αυτοι οι εξυπνοι....

οσοι παρηγγειλλαν δεν ειναι αφελης.αλλα μην μου πουνε οτι επειδη μιλησαν στο τηλεφωνο μαζι τους οτι ειναι σιγουρο οτι περιμεναν μετα να παρουν τις μνημες σε αυτη την τιμη.μακαρι αλλα δεν...

το καταστημα μιλαει για στοκ κομματια.15-20.ουτε καν τον ακριβη αριθμο τον στοκ κομματιων δεν ξερει.η 15 η 20.ωραιοι.

το mass email δεν ξερω γιατι δεν ηρθε.τραγικοι και σε αυτο.που ξερεις μπορει να μην τις ακυρωσουν τις παραγγελιες και να ερθουν.

σε κανεναν δεν πιστευω να προκαλει γελιο και χασιμο χρονου το νημα.οποιος το πιστευει αυτο ας παει αυτος σε αλλα νηματα να το παιξει σοβαρος.

ξαναρωταω σε μια αγορα,λογικη κριση δεν υπαρχει????εκτος και εαν ειμαστε και εμεις computer ρε παιδι μου και παμε by the book.

σταματηστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας το ξαναλεω.ειμαι απαισιοδοξος στο εαν ερθουν οι μνημες ναι.σορρυ που εχω μαθει να εχω τα ματια μου ανοιχτα και να μην ελπιζω.απο εκει και περα,καλη αναμονη στα παιδια και μακαρι να ερθουν οι μνημες.εγω προσωπικα δεν τις περιμενω να ερθουν.

• Like 3
Δημοσ.

μια χαρα τα καταφερε το μαγαζακι.Τσαμπα διαφημιση για 7 μερες με 23000 views.Στο τελος ( σε καμια βδομαδα απο τωρα) που θα εχει 50000+ views και θα ειναι πρωτη ειδηση για 15 μερες ,θα γινει ενα ποστ απο φαντασμα χρηστη-υπευθυνο του μαγαζιου που θα λυπαται και θα στεναχωριεται και δεν θα εχει φαει 15 μερες τωρα απο την ντροπη του, και θα ζηταει συγνωμη για την διαθεσιμοτητα και την ταλαιπωρια ολων σας και που δεν μπορεσε να καλυψει την ζητηση.Αντε να δωσει και κανα 10% εκπτωση σε μελλοντικες αγορες σας .θα αρχισει το blame ,o mod θα βαλει λουκετο και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα.

• Like 6
Δημοσ.

απορω γιατι δεν κανουν οτι ειναι να κανουν για να κλεισει το θεμα

οι παραγγελιες μας ειναι ακομα ανοιχτες και τα χρηματα μας παρακρατημενα

Δημοσ.

μια χαρα τα καταφερε το μαγαζακι.Τσαμπα διαφημιση για 7 μερες με 23000 views.Στο τελος ( σε καμια βδομαδα απο τωρα) που θα εχει 50000+ views και θα ειναι πρωτη ειδηση για 15 μερες ,θα γινει ενα ποστ απο φαντασμα χρηστη-υπευθυνο του μαγαζιου που θα λυπαται και θα στεναχωριεται και δεν θα εχει φαει 15 μερες τωρα απο την ντροπη του, και θα ζηταει συγνωμη για την διαθεσιμοτητα και την ταλαιπωρια ολων σας και που δεν μπορεσε να καλυψει την ζητηση.Αντε να δωσει και κανα 10% εκπτωση σε μελλοντικες αγορες σας .θα αρχισει το blame ,o mod θα βαλει λουκετο και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα.

Νομίζω είναι η πιο σωστή (και προφητική θα'λεγα) απάντηση εδώ μέσα με την τροπή των γεγονότων.

Καλό το να ελπίζει κανείς, αλλά ας βλέπουμε και την αλήθεια κατάματα ορισμένες φορές κι ας αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα εν έτη 2013 στην Ελλάδα, όχι στη χώρα της Αλίκης σε μια ονειρική ίσως εποχή.

Αυτά.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Aias ειναι αυτο που "περιμενα" κλεινοντας την μοναδικη μου παρεμβαση στο τοπικ πριν μια βδομαδα:

Το κομματι αυτο ειναι η αφορμη να εκφρασω την εκπληξη μου για την πολυ μεγαλη πιθανοτητα που βλεπετε σχεδον ολοι να παραλαβουν ολοι, ή εστω παρα πολλοι. Τι βλεπεις να ερχεται ας πουμε; Εγω δεν βλεπω να ερχεται τιποτα αφου απο τη μια πιστευω οτι αν δοθουν θα δοθουν ελαχιστα και απο την αλλη αν δοθουν ελπιζω να μην δοθουν πανω απο ενα σετ ανα παραγγελια/ατομο.

Για να δουμε..., προσωπικα το θεωρω σχεδον απιθανο και μου κανει και εντυπωση η εκταση που του δωσατε και η αισιοδοξια που υπαρχει στο θεμα. Δεν θελω να πω πραγματα που θα ελεγα αν ημουν απλο μελος. Τα λετε καποιοι αλλοι θελω να ελπιζω.

(το ειπαν και αλλοι πριν τον Aia, αλλα οχι τοσο ολοκληρωμενα)

Με την συνεχη δημοσιευση λοιπον πολλαπλων ποστ  στο χ θεμα βοηθατε να γινει "διαφημιση". Αν πιστευετε οτι δεν αξιζει να γινει "διαφημιση" μην το πραττετε απο την αρχη.

• Like 3
Δημοσ.

Οντως και <50 IQ να χουν, οταν οι παραγγελιες ξεφυγαν σε 3ψηφιο αριθμο, εντος τοσο λιγης ωρας, ενω το αρχικο αποθεμα ηταν 15-20, επρεπε να ειχαν αρχισει να προβληματιζονται > να σταματησουν την δυνατοτητα νεων παραγγελιων > να επικοινωνησουν τηλεφωνικα asap με Patriot/προμηθευτη > και επειτα να δρασουν αναλογως. 

ενω στο amazon ειναι τσακαλια,με την καρτα που ηταν τελικα η 650ti και διαβεβαιωναν οτι ειναι η 7950,ε;

θα ειδε στο site του προμηθευτη την τιμη και αναλογος επραξε!μετα που ενημερωθηκε και αλλαξε τιμη ο προμηθευτης αρχισαν τα παρατραγουδα...

δεν παιρνω το μερος του καταστηματος αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι δεν εχετε  λογικη.

υ.γ

δεν απευθυνομε σε σενα προσωπικα την παραθεση την εκανα τυχαια :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...