thephotoshoped Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σας ! Παρατηρησα , μεσα απο το bios οτι το συστημα μου βλεπει μονο 1372 mhz σαν ταχυτητα των μνημων αντι για τα 1600 τα οποια ειναι κανονικα . Ειναι λογικο αυτο ; Το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης μου.
thephotoshoped Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης σ ???? Ναι ..
menios97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 απο οτι διαβασα σε κατι αλλα φορουμ παιζει καποιο θεμα με το ΒΙΟΣ βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου βγαλε την μπαταρια της μιτρικης και πατα 4 -5 φορες το κουμπι εκινισης και πες μας αν εφτιξε η ειναι παλι τα ιδια
teobot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχω το ιδιο mobo και εκανε το ιδιο κ σε εμενα. Απλα πηγαινε στις ρυθμισεις κ επελεξε στις μνημες ταχυτητα 1600 Mhz αντι για auto Τοσο απλο
thephotoshoped Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μολις το εκανα .. Πηγα εκει που ελεγε tweak , στη συνεχεια maximum bandiwdth , και ηταν οντως στο auto . Πατησα και μου εβγαλε πολλες επιλογες , εγω επελεξα τα 1648mhz , η αμεσως προηγουμενη που ειχε ηταν στα 1448mhz . Υπαρχει θεμα που το εβαλα στα 1648 καθως ειναι παραπανω απο τα θεωρητικα Mhz ; Πλεον στην κεντρικη καρτελα που γραφει τα στοιχεια του συστηματος κλπ , μου βγαζει total ram 16000 mb περιπου και 1648 mhz αντι για 1372 που εβγαζε.
teobot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Τι να σου πω...σε εμενα ειχε κανονικα την επιλογη για 1600MHz. Ισως να μην ειναι συμβατες οι μνημες σου και δεν τις αναγνωριζει οπως πρεπει. Δες στο βιβλιαρακι με την συμβατοτητα μνημων αν υποστηριζονται http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_LE_PLUS/#support_QVL Κατεβασε το P8Z77-V_LE_PLUS-Memory-QVL κ τσεκαρε το Δες και απο cpuz στις μνημες τι ταχυτητα παιζουν. Το μονο που θα με ανησυχουσε λιγο θα ηταν εαν για να τρεξουν στα 1648 οπως λες ανεβαζει απο μονο του και τα volt των μνημων. Δες το και αν γινεται βαλτες 1.5v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα