DJTaurus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 @petran έχει διαρρεύσει τίποτα από insider για forza 6 η απλώς υποθέτεις; Μακάρι πάντως και ελπίζω αυτή τη φορά με περισσότερες πίστες/event και καιρικά φαινόμενα ώστε να αγγίξουμε την τελειότητα. Αν και για τα δικά μου γούστα το horizon 2 ειναι μακράν ότι καλύτερο έχω παίξει σε racing μέχρι στιγμής, συμπεραλαμβανομένης της προηγούμενης γενιάς. Έτσι θα πρεπει να ειναι τα racing από εδώ κ πέρα. Open world με πολλά διασκεδαστικά event. Νομίζω τα too much sim και γύρω γύρω όλοι στην πίστα μετά από χρόνια θα απευθύνονται όλο κ περισσότερο σε hardware κοινό. Όχι ότι δεν τα γουστάρω αλλά δε νομίζω να αυξήσουν το fanbase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 οπως ειπα, πουθενα/κανεις <<insider>> δεν εχει πει τιποτα, officially ή αλλιως. ομως -λεω εγω- θα δεις FM6 τρεηλερ στην Ε3 και το παιχνιδι το φθινοπωρο. τωρα, για το αλλο που λες, καλα ειναι να θυμομαστε οτι το horizon παταει επανω στο forza motorsport, και για αυτο ειναι και τοσο διασκεδαστικο και ευχαριστο στην οδηγηση. επισης γι αυτο εχει και τοσο καλο και γρηγορο κοντρολ, παρ'ολο που ειναι 30fps. και physics επισης. εχει τη μηχανη του forza motorsport απο κατω, και ολα τα inputs τρεχουν σε ταχυτητα ..πενταπλασια του framerate. αν δεν υπηρχε το motorsport, πολυ αμφιβαλλω οτι οποιοδηποτε horizon θα ητανε τοσο καλο. παιρνουνε ενα τσιτα καρα-optimized codebase, static 60hz στην οθονη και 300+hz στα physics-inputs (fm5),και του δινουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ+ χρονο για την παρασκευη του καθε ενος frame. δες το ετσι και θα καταλαβεις την αξια του motorsport, τεχνικα. και περα απο το τεχνικο, στο θεμα gameplay, μεχρι να βγει open world racing game που θα πηγαινεις πχ οδικως στην αληθινη πιστα να τρεξεις και να συναγωνιστεις, δεν νομιζω ποτε τα racing games πιστας να αντικατασταθουν απο τα γενικως open world. ειναι βασικα αλλη κατηγορια. αλλοι στοχοι, αλλου ειδους gameplay. edit: και με την ευκαιρια, το FORZA 5 game of the year edition, βλεπω ειναι σε προσφορα στο αμερικανικο marketplace στα $29... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ειναι βασικα αλλη κατηγορια. αλλοι στοχοι, αλλου ειδους gameplay. Ακριβως αυτο.. 29$ για το F5 Motosport ειναι κλεψια.. Πολυ καλη προσφορα για ενα παιχνιδι τετοιας κλασης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 και περα απο το τεχνικο, στο θεμα gameplay, μεχρι να βγει open world racing game που θα πηγαινεις πχ οδικως στην αληθινη πιστα να τρεξεις και να συναγωνιστεις, δεν νομιζω ποτε τα racing games πιστας να αντικατασταθουν απο τα γενικως open world. ειναι βασικα αλλη κατηγορια. αλλοι στοχοι, αλλου ειδους gameplay. Αυτό, βασικά. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Θέμα γούστου μπορεί να τεθεί, εννοείται, όπως και άλλων παραγόντων. Για παράδειγμα, μου αρέσουν τα closed circuit sims πολύ, αλλά όσο σε κάθε κονσόλα θέλουν να σου πουλήσουν και νέα τιμονιέρα των 300-400 ευρώ, σόρι, αλλά να μου λείπει. Με αυτό το τελευταίο υπόψη, ελπίζω κι εγώ τα πιο arcade racers να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε το Horizon (αν και δε θα με χάλαγε καθόλου άλλο ένα Blur). Το niche των sims πάντως δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ούτε και χρειάζεται, από μια άποψη, να γίνει πιο προσιτό και ευρύτερο κοινό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μη μας αντιμετωπίζουν τόσο ξεδιάντροπα ως αγελάδες για άρμεγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 αν δεν υπηρχε το motorsport, πολυ αμφιβαλλω οτι οποιοδηποτε horizon θα ητανε τοσο καλο. παιρνουνε ενα τσιτα καρα-optimized codebase, static 60hz στην οθονη και 300+hz στα physics-inputs (fm5),και του δινουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ+ χρονο για την παρασκευη του καθε ενος frame. δες το ετσι και θα καταλαβεις την αξια του motorsport, τεχνικα. και περα απο το τεχνικο, στο θεμα gameplay, μεχρι να βγει open world racing game που θα πηγαινεις πχ οδικως στην αληθινη πιστα να τρεξεις και να συναγωνιστεις, δεν νομιζω ποτε τα racing games πιστας να αντικατασταθουν απο τα γενικως open world. ειναι βασικα αλλη κατηγορια. αλλοι στοχοι, αλλου ειδους gameplay. Δεν ξέρω αν ειναι ιδέα μου αλλά τα αυτοκίνητα στο horizon μου φαίνονται περισσότερο polished απο του motorsport. Ισως οι καλύτεροι φωτισμοί δείχνουν τα μοντέλο πιο καλογυαλισμενα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω στο horizon γιατί όταν κανείς cruising αρκετοί οδηγοί δεν σε αντιλαμβάνονται και πέφτουν πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 το fm5 ειναι 1080p60 με 2Χ MSAA, ενω το horizon2 ειναι 1080p30 με 4Χ MSAA αυτη η διαφορα στη μεθοδο anti aliazing ειναι ενα θεμα που ισως βλεπεις, αλλα επισης μην ξεχνας οτι ο ιδιος ο renderer ειναι και κατα ενα περιπου χρονο εξελιγμενος. οταν το forza 5 κατασκευαζοταν, τα εργαλεια ηταν αρκετα διαφορετικα, οπως διαφορετικα ηταν και αρκετα αλλα πραγματα.. για το forza 6, η turn 10 θα εχει στη διαθεση της resources και εργαλεια που δεν ειχε στο f5, οπως επισης και την εμπειρια οτι θα ειναι το ...τριτο παιχνιδι τους στο νεο hardware, και -σημαντικο- χωρις κανενα bill gates να κοιταει το ρολόϊ του γιατι ειναι ωρα να βγει η κονσολα στην αγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ο bill κανει αλλα πραγματα γατακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γατακι, η παραγωγη ενεργειας απο βιομαζα δεν ειναι καινουργια ανακαλυψη. και φυσικα δεν ειναι ανακαλυψη του gates.. το οτι θελει ομως ο μαγκας να πινει ο κοσμακης μονιμα το νερο που προκυπτει απο το ..sludge.... δηλαδη τα κοπρανα και γενικα ολα αυτα που περιεχουνε οι αποχετευσεις, ε αυτο ειναι οντως νεο πραγμα.. σε αντιστοιχο εργο που εχω δει απο κοντα σε κοντινη μας χωρα, τα αντιστοιχα παραγομενα νερα χρησιμοποιουνται για αρδευση, οχι για ποση. πιστευω καλυτερα να ασχολιοτανε ακομα με τη microsoft ο μεγας φιλανθρωπος.. (που ασχολειται, απλα δεν χτυπαει καρτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στην τελευταία καρτέλα των event έχει τρεις φόρμουλες περί τα 2εκ έκαστος. Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς πληρωμή γιατί μεχρι στιγμής I can afford only one και το πρώτο πακέτο με τα πολλά χρήματα που είχα συγκεντρώσει έφυγε για το leman.....; Και αν όχι σκέφτομαι να αγοράσω την lotus που ειναι η πιο σύγχρονη και ίσως η πιο διασκεδαστική στην οδήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα