Nove Pumpkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γεια χαρά σε όλους, Εγώ τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι ως οικονομικός αναλυτής στο International Centre της IBM στην Μπρατισλάβα Σλοβακία. Στην εταιρεία υπάρχει ένα employee referral progam, που δίνει τη δυνατότητα στο υπάρχον προσωπικό να προτείνει άτομα για ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία. Γενικά, τους τελευταίους μήνες παρατηρώ να γίνονται αρκετές προσλήψεις σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, όπως finance, accounting, I.T, project management, κτλπ, κυρίως αποφοίτων με μικρή εμπειρία, αλλά και πιο senior θέσεων. Αν ενδιαφέρεται κανείς λοιπόν μπορεί να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και θα χαρώ πολύ να του προσφέρω περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, ως υπάλληλος της εταιρείας μπορώ να προτείνω άτομα για καθορισμένες θέσεις στην εταιρεία και σε άλλες χώρες, και στην δική μου περίπτωση όλη η φάση του recruitment έγινε online, μέσω skype κτλπ, οπότε δεν χρειάστηκε να ανέβω για όλα αυτά.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσύ πόσα θα πάρεις για αυτό γιατί δεν λες ? 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσύ πόσα θα πάρεις για αυτό γιατί δεν λες ? Και εσένα τι σε νοιάζει; Από εσένα θα τα πάρει; 4
Nove Pumpkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσύ πόσα θα πάρεις για αυτό γιατί δεν λες ? Αφιερωμένο....ελπίζω τουλάχιστον να ξέρεις αγγλικά
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ο δημιουργός αυτού το thread αξίζει απλά ένα "ευχαριστώ"! Υπάρχει τόση ανεργία στη χώρα μας και το πρώτο σχόλιο είναι τόσο γελοίο...
rezoma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ενα τετοιο θεμα, απο την ιδια εταιρεια, στην ιδια χωρα! Τι ακριβως παιζει? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις