CoOliO Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα στο forum..Χθες ξαφνικά εκεί που έκανα χρήση του υπολογιστή μου ξαφνικά νέκρωσε!Ενώ το λαμπάκι είναι μπλε δηλαδή παίρνει σήμα από τον υπολογιστή δεν δείχνει τίποτα!Αν την κλείσω από το κουμπάκι-ανοίξω είτε την βγάλω από το vga και την ξαναβάλω ενώ δουλεύει το pc μου δείχνει κανονικά για 1.5 με 2 δευτερόλεπτα και μετά δεν βλέπω τίποτα!!!Τι λέτε να παίζει?Φτιάχνετε?Μπήκα στην asus μπας και βάλω το serial της οθόνης (μήπως και έχει εγγύηση) που δεν νομίζω αλλά ούτε και αυτό το βρίσκω!!!Κάθε βοήθεια δεχτή,ευχαριστώ!!
umbrella co. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν αναβει οση ωρα και να την αφησεις αναμμενη? δοκιμασε με μια αλλη οθονη -αν εχεις- να δεις μηπως φταιει η καρτα γραφικων, τουλαχιστον να αποκλεισουμε αυτο.
CoOliO Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ναι ναι το δοκίμασα..Έχω ενός φίλου την οθόνη τώρα και παίζει τέλεια!Όση ώρα και να είναι αναμμένη φαίνεται ότι παίρνει σήμα από τον υπολογιστή αλλά δεν δείχνει τίποτα!
poten159 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ποσα χρονια εχεις την οθονη? Τα καλωδια τα τσεκαρες προσεκτικα? ειχες τπτ παραξενα σκηνικα τελευταια με την οθονη να αναβοσβηνει η τπτ τετοιο?
CoOliO Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν έκανε κανένα κόλπο!!Την πήρα μεταχειρισμένη πριν 10 μήνες περίπου!Τα καλώδια δεν παίζει να είναι!!!
umbrella co. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Συνηθως αυτα τα προκαλουν οι φουσκωμενοι πυκνωτες. Αν εχεις την ορεξη και θελεις να πειραματιστεις, ξεβιδωσε την οθονη σου και κοιτα στην πλακετα της τροφοδοσιας (απο εκει που παιρνει το ρευμα) αν εχει φουσκωσει κανενας πυκνωτης, οποτε χρειαζεται αντικατασταση (ο πυκνωτης, μπορει να ειναι περισσοτεροι απο ενας). Σχετικα Video με tutorials: http://www.youtube.com/watch?v=Lut7MX5Dd_A Εννοειται πως αν εχει ακομη εγγυηση την πας πισω, γιατι αν κανεις αυτο που σου γραφω bye bye εγγυηση. 1
GREGKERKYRA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Και εγώ ψηφίζω πυκνωτές φουσκωμένοι, μεταχειρισμένη οθόνη και σβήσιμο το πιο πιθανό. Δες αν έχει φουσκωμένους/σκασμένους πυκνωτές αν πιάνουν τα χέρια σου. ανέβασε φωτογραφία αν μπορείς.
CoOliO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι..Δεν βρίσκω που μπορεί να είναι οι βίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα