nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θέλω να στείλω ενα δέμα απο Πάτρα - > Πειραιά Ποια είναι η οικονομικότερη λύση ? σκεφτόμουν για γενική ταχυδρομική αλλά στον τιμοκατάλογο μου φαίνεται πως βγαίνει 18-20 euroτι μπορώ να κάνω? το μέγεθος του δέματος είναι περίπου 1 μέτρο /70cm και 50cm ύψος (στο περίπου) και βάρος 7,7 kgΕπειδή θέλω να το στείλω αύριο το πρωί αν γίνεται απαντήστε όσοι ξέρετε plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θέλω να στείλω ενα δέμα τι μπορώ να κάνω? το μέγεθος του δέματος είναι περίπου 1 μέτρο /70cm και 50cm ύψος (στο περίπου) και βάρος 7,7 kg μη το στρίψεις, στειλτο χυμα. Κανα κτελ δε παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θέλω να στείλω ενα δέμα απο Πάτρα - > Πειραιά Ποια είναι η οικονομικότερη λύση ? σκεφτόμουν για γενική ταχυδρομική αλλά στον τιμοκατάλογο μου φαίνεται πως βγαίνει 18-20 euro τι μπορώ να κάνω? το μέγεθος του δέματος είναι περίπου 1 μέτρο /70cm και 50cm ύψος (στο περίπου) και βάρος 7,7 kg Επειδή θέλω να το στείλω αύριο το πρωί αν γίνεται απαντήστε όσοι ξέρετε plz Το δέμα σου έχει καμία σχέση με τον Φούντα της ΑΕΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 τελικά απο τον τιμοκατάλογο μου φαίνεται θα βγει 25 euro+έλεος .. http://www.taxydromiki.gr/PDF/GT_Pricelist.pdf τι άλλο μπορώ να κάνω? Με κτελ δεν ξέρω αν γίνεται γιατι το παιδί που θα το στείλω είναι Πειραιά και το Κτελ πάει μέχρι Κηφισό Περιμένω να μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Διακτίνισέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 καλο το τρολει αλλα δωστε και καμια σοβαρή απάντηση γιατι δεν βρίσκω άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 απλο ταχυδρομιο.... η με τρενο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ε, δεν μπορεί να πάει μια μέρα να το παραλάβει;Κουλαμάρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 απλο ταχυδρομιο.... η με τρενο.... απότι βλέπω μόνο με κτέλ παλευεται , να πληρώσω κανα 8ρι euro, οι υπόλιποι ζητάνε κάτι 40ρια ... Ε, δεν μπορεί να πάει μια μέρα να το παραλάβει;Κουλαμάρα; ε δεν ξέρω, τον ρώτησα , θα μου πει και θα δω.μέχρι να μου πει όμως ψάχνω κάθε πιθανή λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 με κουριερ θα πας ογκομετρικο βαρος και μπορεί να σου ζητήσουν για πλάκα ενα πενηντάευρω... ταχυδρομειο απλό (και πάλι ογκομετρικό) ή κτελ (προτιμότερο - 5 αντε 10 ευρω το πολύ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisRX-8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Γεια χαρα σε ολους. Αγορασα κατι παπουτσια απο Αγγλια και το θεμα ειναι οτι δεν μου κανουν και τωρα πρεπει να στειλω το δεμα πισω.. Επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες.. λιγο που κοιταξα για ελτα ελεγε γυρω στα 30 ευρω!! Εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο? Οπως ανεφερα δεν εχω ιδεα το τι παιζει με αποστολη δεματων κτλ κτλ.. και μου φανηκε ακριβη η τιμη για ενα απλο δεμα. Ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το πιο φθηνό ειναι τα ελτα. Οτιδήποτε αλλο θα ειναι πιο ακριβό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Kι αν τσέκαρες την τιμή βάζοντας το ως "δέμα", ξαναδες το με επιλογή "επιστολή". Το ότι κάτι είναι κουτί κι όχι φάκελος, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να το στείλεις ως "δέμα" (το οποίο ανεβάζει την τιμή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisRX-8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Kι αν τσέκαρες την τιμή βάζοντας το ως "δέμα", ξαναδες το με επιλογή "επιστολή". Το ότι κάτι είναι κουτί κι όχι φάκελος, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να το στείλεις ως "δέμα" (το οποίο ανεβάζει την τιμή). Αυτο που αναφερεις ισχυει? Και εννοω στην πραγματικοτητα γινεται? Δηλαδη θα παω στα ΕΛΤΑ θα τους πω οτι θελω να στειλω παπουτσια στην Αγγλια και θελω να το στειλω με επιστολη - φακελο? Καθε φακελος και παπουτσι? Η τιμη που κοιταξα ειναι γελοια.. ακομα και συστημενο βγαινει στο 5 ευρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι, έτσι όπως το περιγράφεις γίνεται μόνο στην αχαλίνωτη φαντασία ερμηνεία σου.Τι πίνεις και δε δίνεις...; Πας με το πακέτο/δέμα σου όμορφα κι ωραία και λες "Γεια σας. Αποστολή* ως απλό, όχι ως δέμα". Μη φοβάσαι, δεν θα αρχίσει ξαφνικά η υπάλληλος να σου ξεπακετάρει τα παπούτσια και να τα τυλίξει σε λαδόκολα επειδή της είπες "όχι ως δέμα". Το ζυγίζουν και σου λένε το μαλλί. Και δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά το τι στέλνεις. Κι αν θέλεις να έχει και track number για να βλέπεις την πορεία του, ζητάς να πάει και συστημένο. *Το "απλό" (="επιστολή" στο σάιτ) δεν έχει να κάνει με τον κυριολεκτικό τρόπο πακεταρίσματος, αλλά τον τρόπο αποστολής του/υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα