Προς το περιεχόμενο

αποστολή δέματος (τιμές)

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να στείλω ενα δέμα απο Πάτρα - > Πειραιά 
Ποια είναι η οικονομικότερη λύση ? σκεφτόμουν για γενική ταχυδρομική αλλά στον τιμοκατάλογο μου φαίνεται πως βγαίνει 18-20 euro

τι μπορώ να κάνω?  το μέγεθος του δέματος είναι περίπου 1 μέτρο /70cm και 50cm ύψος (στο περίπου) και βάρος 7,7 kg

Επειδή θέλω να το στείλω αύριο το πρωί αν γίνεται απαντήστε όσοι ξέρετε plz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να στείλω ενα δέμα

τι μπορώ να κάνω?  το μέγεθος του δέματος είναι περίπου 1 μέτρο /70cm και 50cm ύψος (στο περίπου) και βάρος 7,7 kg

μη το στρίψεις, στειλτο χυμα.

Κανα κτελ δε παιζει?

Θέλω να στείλω ενα δέμα απο Πάτρα - > Πειραιά 

Ποια είναι η οικονομικότερη λύση ? σκεφτόμουν για γενική ταχυδρομική αλλά στον τιμοκατάλογο μου φαίνεται πως βγαίνει 18-20 euro

Επειδή θέλω να το στείλω αύριο το πρωί αν γίνεται απαντήστε όσοι ξέρετε plz

Το δέμα σου έχει καμία σχέση με τον Φούντα της ΑΕΚ;

τελικά απο τον τιμοκατάλογο μου φαίνεται θα βγει 25 euro+
έλεος .. http://www.taxydromiki.gr/PDF/GT_Pricelist.pdf

τι άλλο μπορώ να κάνω? Με κτελ δεν ξέρω αν γίνεται γιατι το παιδί που θα το στείλω είναι Πειραιά και το Κτελ πάει μέχρι Κηφισό :-(  Περιμένω να μου πει.

απλο ταχυδρομιο....

η με τρενο....

απότι βλέπω μόνο με κτέλ παλευεται , να πληρώσω κανα 8ρι euro, οι υπόλιποι ζητάνε κάτι 40ρια ...

Ε, δεν μπορεί να πάει μια μέρα να το παραλάβει;Κουλαμάρα;

ε δεν ξέρω, τον ρώτησα , θα μου πει και θα δω.
μέχρι να μου πει όμως ψάχνω κάθε πιθανή λύση 

με κουριερ θα πας ογκομετρικο βαρος και μπορεί να σου ζητήσουν για πλάκα ενα πενηντάευρω...

ταχυδρομειο απλό (και πάλι ογκομετρικό) ή κτελ (προτιμότερο - 5 αντε 10 ευρω το πολύ)...

• 5 μήνες μετά...

Γεια χαρα σε ολους. Αγορασα κατι παπουτσια απο Αγγλια και το θεμα ειναι οτι δεν μου κανουν και τωρα πρεπει να στειλω το δεμα πισω.. Επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες.. λιγο που κοιταξα για ελτα ελεγε γυρω στα 30 ευρω!! Εχετε να προτεινετε κατι πιο οικονομικο? Οπως ανεφερα δεν εχω ιδεα το τι παιζει με αποστολη δεματων κτλ κτλ.. και μου φανηκε ακριβη η τιμη για ενα απλο δεμα. Ευχαριστω πολυ!!

Kι αν τσέκαρες την τιμή βάζοντας το ως "δέμα", ξαναδες το με επιλογή "επιστολή". Το ότι κάτι είναι κουτί κι όχι φάκελος, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να το στείλεις ως "δέμα" (το οποίο ανεβάζει την τιμή).

Kι αν τσέκαρες την τιμή βάζοντας το ως "δέμα", ξαναδες το με επιλογή "επιστολή". Το ότι κάτι είναι κουτί κι όχι φάκελος, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να το στείλεις ως "δέμα" (το οποίο ανεβάζει την τιμή).

Αυτο που αναφερεις ισχυει? Και εννοω στην πραγματικοτητα γινεται? Δηλαδη θα παω στα ΕΛΤΑ θα τους πω οτι θελω να στειλω παπουτσια στην Αγγλια και θελω να το στειλω με επιστολη - φακελο?  Καθε φακελος και παπουτσι? :P Η τιμη που κοιταξα ειναι γελοια.. ακομα και συστημενο βγαινει στο 5 ευρω!!

Όχι, έτσι όπως το περιγράφεις γίνεται μόνο στην αχαλίνωτη φαντασία ερμηνεία σου.Τι πίνεις και δε δίνεις...;

Πας με το πακέτο/δέμα σου όμορφα κι ωραία και λες "Γεια σας. Αποστολή* ως απλό, όχι ως δέμα". Μη φοβάσαι, δεν θα αρχίσει ξαφνικά η υπάλληλος να σου ξεπακετάρει τα παπούτσια και να τα τυλίξει σε λαδόκολα επειδή της είπες "όχι ως δέμα". Το ζυγίζουν και σου λένε το μαλλί. Και δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά το τι στέλνεις. Κι αν θέλεις να έχει και track number για να βλέπεις την πορεία του, ζητάς να πάει και συστημένο.

*Το "απλό" (="επιστολή" στο σάιτ) δεν έχει να κάνει με τον κυριολεκτικό τρόπο πακεταρίσματος, αλλά τον τρόπο αποστολής του/υπηρεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...