g8anos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εκει που ετοιμαζομουνα να σβησω τα win8 γιατι μου ειχαν σπασει τα νευρα, για να ξαναβαλω τα αγαπημενα μου win7, πετυχαινω σε ενα γερμανικο site ενα link για ενα προγραμματακι που λεγεται classic shell και ειναι τζαμπα. Με αυτο μπορεις να επαναφερεις το κλασσικο start button/menu οπως στα win7 που εμενα προσωπικα τοσο μου ειχε λειψει... Επισης μπορεις να βαλει απευθειας για start screen το desktop interface αντι για το metro. Οποιος αλλος εχει παρομοιους προβληματισμους, μπορει να το δοκιμασει πριν πεταξει τα win8 Παραθετω link http://www.chip.de/downloads/Classic-Shell_39396490.html πατηστε εκει που λεει "zum download"
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πολύ μακριά πηγές στο ινσομνια υπάρχουν, μπορεί και 100 αναφορές στο classic shell 3
pp6210 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Χωρίς να παρεξηγηθείς, μου θύμισες τη διαφήμιση με την κάρτα/ ασφαλιστικός γονέας, με τον τύπο που την εξηγούσε στους άλλους - που γελάγανε γιατί ήταν ό μόνος που δεν την ήξερε!!! Πέρα της πλάκας, όντως είναι πολύ χρήσιμο αυτό που αναφέρεις, χωρίς αυτό δεν είμια σίγουρος οτι θα τα κράταγα τα 8άρια όταν τα πρωτοέβαλα! 1
g8anos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 δεν το ειχε παρει το ματι μου σορρυ για το ρε-ποστ... Τα εβαλα προσφατα τα 8 και ειχα ξενερωσει και παραλιγο θα τα εσβηνα...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Κανονικα θα επρεπε να τους αγοράσει η ms γιατι εσωσαν τα 8αρια απο την καταστροφή, και οχι να περιμένουν οι ανθρωποι απο κάποιες donations που θα κανει ο ενας και ο αλλος, και αν!!! 1
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σε λίγες μέρες θα έχεις start button και επιλογή boot to desktop κατευθείαν από την μαμά MS 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σε λίγες μέρες θα έχεις start button και επιλογή boot to desktop κατευθείαν από την μαμά MS Πως ετσι η ms και κατάλαβε την μλκια της
antonl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι αλλά το εγγενές start button θα σε πηγαίνει στο metro (ή όπως το λένε πλέον) interface.
ClipShare Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σε λίγες μέρες θα έχεις start button και επιλογή boot to desktop κατευθείαν από την μαμά MS To start button στο desktop των 8.1 θα ανοιγει το app menu του metro, δεν θα ανοιγει το παλιο start menu. Τελη Μαϊου εγινε σχετικη ανακοινωνση στο επισημο Windows Blog. Φυσικα επεσε πολυ flame απο κατω, στα σχολια. Δεν μου βρισκεται προχειρο το URL. Πολλα sites το παρερμηνευσαν και εσπευσαν να ανακοινωσουν οτι επανερχεται το κλασικο menu. Αμ δε... Το classic shell καλο, δε λεω, αλλα το θεμα ειναι να εξελισσομαστε και να μη μενουμε στο παρελθον. Κατα τη γνωμη μου, το καλυτερο start menu replacement ειναι αυτο εδω: http://www.pokki.com/windows-8-start-menu Παντρευει αψογα το παρελθον με το μελλον των windows, δενει πολυ καλα με τα light themes των 8 και ειδικα αυτο το app και web search και τα favorits, πολυ βολικα. 1
ClipShare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Η αλλη, αψογη επιλογη (μικρη καταναλωση μνημης, πληρως integrated, ουτε exe, ουτε services, και απολυτο copy του μενου των 7, με 8 look and feel) ειναι το startisback: http://www.startisback.com/#features-tab
chris_k21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σε λίγες μέρες θα έχεις start button και επιλογή boot to desktop κατευθείαν από την μαμά MS To start button στο desktop των 8.1 θα ανοιγει το app menu του metro, δεν θα ανοιγει το παλιο start menu. Τελη Μαϊου εγινε σχετικη ανακοινωνση στο επισημο Windows Blog. Φυσικα επεσε πολυ flame απο κατω, στα σχολια. Δεν μου βρισκεται προχειρο το URL. Πολλα sites το παρερμηνευσαν και εσπευσαν να ανακοινωσουν οτι επανερχεται το κλασικο menu. Αμ δε...Το classic shell καλο, δε λεω, αλλα το θεμα ειναι να εξελισσομαστε και να μη μενουμε στο παρελθον. Κατα τη γνωμη μου, το καλυτερο start menu replacement ειναι αυτο εδω: http://www.pokki.com/windows-8-start-menu Παντρευει αψογα το παρελθον με το μελλον των windows, δενει πολυ καλα με τα light themes των 8 και ειδικα αυτο το app και web search και τα favorits, πολυ βολικα. Με σωσατε λίγο πριν το φορματ Ευχαριστώ.
ClipShare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εχε υπ' οψη μονο οτι αυτο το μενου καταναλωνει απο 60-100 MB RAM (!!!). To startisback χρησιμοποιει τα ιδια τα αρχεια των Windows (προφανως δεν αφαιρεσανε οτι εχει να κανει με το start menu, γιατι θα σπαγανε το compatibility με πολλα προγραμματα), οποτε ειναι πληρως native, που σημαινει οτι ακομη παιρνει το theme που θα χρησιμοποιησεις, οπως επισης και το localization, αν αλλαξεις γλωσσα. Διαχωριζει το desktop απο το Metro και στο Metro κραταει μονο τα modern native apps, για πιο clean καταστασεις.
thodoris20s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 To start button στο desktop των 8.1 θα ανοιγει το app menu του metro, δεν θα ανοιγει το παλιο start menu. Τελη Μαϊου εγινε σχετικη ανακοινωνση στο επισημο Windows Blog. Φυσικα επεσε πολυ flame απο κατω, στα σχολια. Δεν μου βρισκεται προχειρο το URL. Πολλα sites το παρερμηνευσαν και εσπευσαν να ανακοινωσουν οτι επανερχεται το κλασικο menu. Αμ δε... Το classic shell καλο, δε λεω, αλλα το θεμα ειναι να εξελισσομαστε και να μη μενουμε στο παρελθον. Κατα τη γνωμη μου, το καλυτερο start menu replacement ειναι αυτο εδω: http://www.pokki.com/windows-8-start-menu Παντρευει αψογα το παρελθον με το μελλον των windows, δενει πολυ καλα με τα light themes των 8 και ειδικα αυτο το app και web search και τα favorits, πολυ βολικα. Φοβερό φαίνεται το pokki είσαι ωραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα