Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας πούμε τις εντυπώσεις από το νέο τίτλο της Bungie, η οποία όπως δείχνει και το τρέιλερ παει να δημιουργήσει ακόμα ένα κορυφαίο FPS. Νομίζω πως ήταν το πιο εντυπωσιακό FPS της Ε3, σίγουρα η ιστορία του θα είναι κορυφαία και με βάση την προϊστορία της bungie και το multiplayer.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το βρήκα αρκετά ενδιαφέρων μου θύμησες το guild wars 2 με τα open world events αλλά σε fps. για να πω την αλήθεια μου κιόλας θα πάω για day one ps4(το X1 μέχρι στιγμής με έχει απογοητεύσει) για το destiny μιας και ήταν το μόνο από όσα έδειξαν που μου τράβηξε την προσοχή το ότι δεν είναι exclusive δε με ενοχλεί ιδιαίτερα.

οπότε από μένα +1 για το game αν και έχουμε δει πολύ λίγα μέχρι στιγμής γ αυτο

• Like 1

Καλό δείχνει.Έχει πάρει στοιχεία από άλλα παιχνίδια.Δεν είναι απαραίτητα κακό.

:D

Σιγουρα, αφου οποτε και να βγει θα ειναι στανταρ υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας.

όποιος έχει παίξει gw2(προσωπικά πολύ φανατικος) θα καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλει να πει το παραπάνω link. ο τρόπος με των οποίο εξελίσσεται το lvling στον κόσμο είμαι μοναδικός. βγαίνεις έξω κ κανείς αποστολές χωρίς να χρειάζεται να μιλάς σε npc να διαβάζει κ να ψάχνεις στο net τα quest log με τις ώρες, σκοτώνεις world bosses σε συνεργασία με δεκάδες άλλους παίχτες χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε group κ αλλά ωραία σε έναν κόσμο που όλα τα γεγονότα και οι παίχτες συνδέονται μεταξύ τους. το destiny απ όσο έχω δει θα είναι κάτι παρόμοιο σιν ότι θα συνδυάζει κ το fps στοιχείο δλδ κάτι σαν mmo+rpg+shooter+fps πολύ ενδιαφέρων μου ακούγετε!! ανυπομονώ να δω και το PvP του

• Like 1

Πολύ εντυπωσιακός κόσμος... να μην ήταν online...

Να σου πω την αλήθεια, καιρός ήταν αυτά τα παιχνίδια να αποκτήσουν ένα πιο ενσωματωμένο online. Οπως γράφει κι από πάνω μου, αυτό το σύστημα φαίνεται πολύ καλό και "διακριτικό", αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι. Δε μιλάμε για single player story based "drama" game - όπου μια mmo-ποίησή του θα ήταν εις βάρος της εμπειρίας που θα μπορούσε να προσφέρει - αλλά για ένα shooter από αυτά που τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον εγώ και οι φίλοι μου, παίζουμε αποκλειστικά co-op. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ενθαρρυντικα τα πρωτα δειγματα του destiny λοιπον αν και αναμενομενο. Απο τους λιγους τιτλους της Ε3 που εδειξε να πατα στα ποδια του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...