Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβασα ότι τα Nvidia gimmicks που έχει δεν ενεργοποιουνται ουσιαστικά στην beta αλλά υπάρχουν σαν ενδείξεις στο μενού. Αν τα πειράξεις σου κάνει restart αλλά δεν τα παίρνει και τα βάζει όλα πίσω στα default.

Όταν πάω και εγώ με το καλό σπίτι θα το δω.Θελω να πιστεύω πως λειτουργούν όλα όπως πρέπει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βeta ειναι ρε φιλε.Ποσο καλυτερο θα ειναι το τελικο προιον δηλαδη?Εδω μιλαμε για κωμικες καταστασεις εκτος και αν οι επιλογες για τα γραφικα ειναι καθαρα διακοσμητικες και θα ανοιξουν στο κανονικο παιχνιδι.

δεν διαφωνώ σε κάτι και αν έτσι είναι η beta έτσι θα ειναι και το τελικό προιόν με ελάχιστες διαφορές, καθώς δεν μιλάμε για alpha.

το παιχνιδι τρελη απογοητευση . μια ωρα επαιξα και εφαγε unistall. τα γραφικα σχεδον ολα στα ultra ειναι λες και παιζεις σε xbox 360 στην καλυτερη . gameplay για να γελας , οι εχθροι θελουν εναν γεμιστηρα για να πεσουν ειτε χτυπας κεφαλι ειτε χτυπας τα ποδια τους . το ui τερμα δυσχρειστο . η μεγαλυτερη απογοητευση του 2016 χαλαρα . το μονο που δεν εχουμε δει ειναι το στορυ αλλα δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το καναν αλα destiny για να το κανουν online και θα ειναι και αυτο ενα χαλι . πολυ κριμα οταν ανακηνωθηκε ειχε τρελες προοπτικες. 

• Like 1

Αυτο το οι εχθροί θέλουν έναν γεμιστήρα να πέσουν δεν το κατάλαβα ποτέ σαν λογική. Τι περιμένατε απο ένα MMORPG; Να ρίχνετε μια σφαίρα με ένα Low rank οπλο και να ψοφάνε; Εκτός αν είναι το πρώτο σας MMO ειδάλλως θέλω πολύ να παίξω τα MMO Που έχετε παίξει οι εχθροί πεθαίνουν από ένα βέλος στο κεφάλι.

Αυτο το οι εχθροί θέλουν έναν γεμιστήρα να πέσουν δεν το κατάλαβα ποτέ σαν λογική. Τι περιμένατε απο ένα MMORPG; Να ρίχνετε μια σφαίρα με ένα Low rank οπλο και να ψοφάνε; Εκτός αν είναι το πρώτο σας MMO ειδάλλως θέλω πολύ να παίξω τα MMO Που έχετε παίξει οι εχθροί πεθαίνουν από ένα βέλος στο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι shooter και φαντάζομαι έχει δώσει και μια βάση στο ρεαλισμό. 

πουθενα δεν λεει οτι το παιχνιδι ειναι mmo. στο steam αναφερει οτι ειναι action , adventure ,rpg με co-op . οπως ειπα θελει να το παιξει destiny και πεφτει στην ιδια παγιδα. 

το παιχνιδι τρελη απογοητευση . μια ωρα επαιξα και εφαγε unistall. τα γραφικα σχεδον ολα στα ultra ειναι λες και παιζεις σε xbox 360 στην καλυτερη . gameplay για να γελας , οι εχθροι θελουν εναν γεμιστηρα για να πεσουν ειτε χτυπας κεφαλι ειτε χτυπας τα ποδια τους . το ui τερμα δυσχρειστο . η μεγαλυτερη απογοητευση του 2016 χαλαρα . το μονο που δεν εχουμε δει ειναι το στορυ αλλα δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το καναν αλα destiny για να το κανουν online και θα ειναι και αυτο ενα χαλι . πολυ κριμα οταν ανακηνωθηκε ειχε τρελες προοπτικες. 

Sorry αλλα με 1 ωρα δεν μπορεις να σχηματισεις γνωμη για το παιχνιδι χωρις να δοκιμασεις βασικα στοιχεια του οπως το PvP στο DZ , το crafting που δεν ειναι enabled κτλ

το pvp το εχω δει σε πολλα βιντεο . απλα λεω την γνωμη μου για την beta που ειδα. και αυτο που ειδα δεν μου αρεσε σε καμια περιπτωση . οταν ειδα το πρωτο trailer περιμενα πολυ περισσοτερα. 

Sorry αλλα με 1 ωρα δεν μπορεις να σχηματισεις γνωμη για το παιχνιδι χωρις να δοκιμασεις βασικα στοιχεια του οπως το PvP στο DZ , το crafting που δεν ειναι enabled κτλ

Mια εικόνα την παίρνεις όμως, αν δεν σου αρέσει η beta σίγουρα δεν θα σου αρέσει και το game όταν με το ''καλό'' βγει. Πλην εξαιρέσεων φυσικά για να μην γίνομαι απόλυτος.

*Το ότι θέλεις ολόκληρο γεμιστήρα για να ρίξεις κάποιον δεν είναι και τόσο μη φυσιολογικό για τέτοιου τύπου game, αλλά ναι είναι λίγο επαναλαμβανόμενο και σίγουρα θα κουράσει πολλούς και σίγουρα και εμένα.

Μπορεις να απενεργοποιήσεις τουλάχιστον τους αριθμους που πετάγονται όταν πυροβολείς τα άτομα?

Ή έχεις όλη την οθόνη καλυμμένη τίγκα στα νούμερα, health bars, γραμμούλες, μπλιμπλικιά κλπ?

Πρέπει να γίνεται με ρυθμίσεις για το HUD στο game. Τώρα και εγώ θα το βάλω να το παίξω, θα γράψω και εγώ την γνώμη για την beta, όπως και όλα τα γνωστά παιδάκια εδώ ;)

Ούτε εγώ έχω σχηματίσει άποψη για το παιχνίδι τόσο λίγο που αφήνουν να παίξεις, το ότι αδειάζεις έναν γεμιστήρα όντως κουράζει αλλά δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Τα γραφικά του αν και δεν είναι επίπεδο Ε3, είναι πάρα πολύ καλά και είναι παντού τίγκα στην λεπτομέρεια το παιχνίδι. Κάτι μου λέει ότι θα 'ναι απλά για ένα Co-op τα main missions με τα φιλαράκια και μετά τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...