Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μοντέλα είναι όπως στην Ε3, το περιβάλλον έχει υποστεί downgrade. Αλλά αν είναι fun το παιχνίδι και όπως το περιμένω, το παραβλέπω το downgrade αφού έτσι και αλλιώς το περιμέναμε..Το θέμα είναι οι servers της Ubisoft που θα μας σπάσουν τις μπάλες..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και στο ps4 φαινεται ωραια και γενικα οπως λετε πολλοι τα γραφικα δεν πολυ ενδιαφερουν κανεναν εν τελη,αν το παιχνιδι ειναι οπως πρεπει!λαμπρο παραδειγμα το W3 οποτε μεχρι τοτε αναμονη!

• Like 2

Η πειρατεία ακούγεται ως γελοία δικαιολογία. Υπάρχει πλέον κλείδωμα που δεν σπάει, απόδειξη το Just Cause 3.

http://www.wired.co.uk/news/archive/2016-01/08/just-cause-3-ends-piracy-pc-games

συμφωνω με τα παιδια παραπάνω, για μενα ας ειναι το gameplay καλο και ας εχει graphs του '10,μην γίνεστε ρηχοι,προσωπικα ακομη παίζω turrican,Gods,Elf κτλ.

Link.png Site: PCGameplay

Gameplay video 5 λεπτών από την έκδοση στο PC. Προσωπικά μου άρεσε 

αχα,και σε μένα μου άρεσε!

http://www.dsogaming.com/videotrailer-news/tom-clancys-the-division-here-is-five-minutes-of-leaked-gameplay-footage-from-the-pc-version/

The Division Maxed Out PC Screenshots Look Completely Different From Ubisoft’s 4K PC Screenshots
http://gearnuke.com/division-maxed-pc-screenshots-look-completely-different-ubisofts-4k-pc-screenshots/

οχι οτι δεν το περιμεναμε,

Μέτρια γραφικά με απαιτήσεις πάνω απο τις μεγιστες των GTAV και Witcher 3, τουλάχιστον να εχει καλο optimization για οσους ασχοληθούνε. Αμα δεν ειναι μουφα μπορει να το πάρω κι εγώ

τα "maxed out graphics" απο κοντά ισως δειχνει καλύτερο αλλα καμια σχέση με οτι παρουσίαζαν

the-division-pc-beta-16.jpg

the-division-pc-ss.jpg

Μάλιστα...πάλι static shadows μονο...και να φανταστώ το ίδιο indoors, ποσο άσχημο είναι αυτό απορώ γιατί το κάνουν. Εγώ δύσκολα πάντως και κανένας από τους δικούς μου δεν ψήθηκε μέχρι στιγμής οποτε im probably gonna pass. Το PVP btw looks bad.

Τα γραφικά τα έχω ξεπεράσει, αν ειναι fun to play εδώ πρέπει να κοιτάμε. Το downgrade ήταν αναμενόμενο και όποιος δεν το περίμενε μπορεί εύκολα να χαρακτηριστει ως naive.

Μέχρι τώρα εκει που βλέπω κάτι ενδιαφέρον επικρατεί ένα meh κάθε λίγο και λιγάκι

Ίσως λίγο το gameplay που μου φαίνετα ρηχό, λίγο το AI που είναι κάπως, με χαλάει το ίδιο το gameplay και το πόσο επαναλαμβανόμενο μπορεί να γίνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...