Moderators Δημοφιλής ανάρτηση matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Η αποψη μου ειναι οτι διαμορφωνουμε τα πραγματα. Η παθητικη αποδοχη τους με κατεβασμενο κεφαλι υποτιμα την ανθρωπινη υποσταση και αξια. Η δικη μου αποφαση απο την πρωτη στιγμη που εμαθα αυτη την αλλαγη πολιτικης και την επιλεκτικη εξαιρεση της χωρας μας (μεταξυ και καποιων αλλων χωρων) απο το προγραμμα FSS, ηταν να σταματησω να αγοραζω απο το καταστημα γενικα (για "Χ" χρονο τουλαχιστον), και οχι μονο σε οσα δεν συμφερει με τις νεες τελικες τιμες. Αν φανει στον ισολογισμο τους βουτια/μηδενισμος εσοδων απο Ελλαδα, θα καταλαβουν οτι θα ειναι προς οφελος τους να επαναφερουν το FSSD και θα υπαρχει σοβαροτατη πιθανοτητα να το κανουν. Προτεινω λοιπον σε ολους τους φιλους της "παρεας" μας να κανετε το ιδιο (αν δεν το εχετε ηδη σκεφτει/αποφασισει) : Μποϊκοταζ τουλαχιστον για ενα μηνα στο amazon ωστε να πιεστουν περισσοτερο απο οσο ισως πιεζονται με τα emails μας που τους "βομβαρδιζουν" (που ισως να ειναι και "ψιχαλες" γι αυτους - ισως και οχι). Να νιωσουν την παρουσια μας δια της απουσιας μας στο ταμειο τους. Εκει που σιγουρα μπορει να τους ενοχλησει αρκετα αφου αυτος ειναι ο σκοπος της δουλειας τους. Καμια αγορα. Καποια στιγμη ο Ελληνας πρεπει να δειξει καταναλωτικη ωριμοτητα και συνειδηση, να αλλη μια καλη ευκαιρια. Με αποδεκτη μαλιστα καποιον που εχει μαθει να εχει απεναντι του καταναλωτικες ομαδες πιο συνειδητοποιημενες, επομενως ειναι πολυ πιθανοτερο να αντιδρασει.________________________________________________________________________________ Για να βοηθησετε και μεσω της παρουσιας σας εδω να πετυχει αυτο προτεινω τα εξης: 1. ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ προσφορα απο οποιοδηποτε αμαζον. 2. Σε περιπτωση που παρολα αυτα καποιος (επειδη δεν γνωριζε ή για οποιονδηποτε δικο του λογο) ανοιξει τετοιο θεμα/ποστ, να του επισημαινουμε με δυο λογια την εφαρμογη της ενεργειας μας δινοντας του και το λινκ του παροντος. ________________________________________________________________________________ Οποιος κρινει οτι ειναι συμφωνος με αυτη την ενεργεια μπορει να πατησει το "Μου αρεσει" στο παρον ποστ - κατι σαν συλλογη υπογραφων. Οποιος διαφωνει ή εχει προτασεις μπορει με pm να μου στειλει τις παρατηρησεις/αποψεις του. 15-6-2013 Τροποποιηθηκε το (2) με σκοπο τη δικη σας εθελοντικη/προαιρετικη ενεργη συμμετοχη στη διαδικασια η οποια ετσι και αλλιως απο τη φυση της ειναι συλλογικη. 565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ξεστικαρω το θεμα για να μην εχουμε πολλα Pinned θεματα, και κανω και αυτο το ποστ για να μην "χαθει" με την μια αφου ειναι παλιο το θεμα και νομιζετε οτι παυει να ισχυει η ενεργεια αυτη ή οτι σβηστηκε. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις