Luxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γινεται καποιος να ειναι και αθεος και εθνικιστης, και γιατι;
Apoll Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γιατί όχι; Είναι τελείως δύο διαφορετικά πράγματα. 4
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γιατί όχι; Μάλλον το συνδυάζει με το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια οπότε μπλέκεται το πρώτο με το δεύτερο, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.
nvel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ο τύπος στο avatar σου ενώ ήταν εθνικιστής, ήταν ταυτόχρονα και θρήσκος;
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ο τύπος στο avatar σου ενώ ήταν εθνικιστής, ήταν ταυτόχρονα και θρήσκος; Αν μιλας για το δικο μου avatar (τον Χιτλερ) νομιζω ναι ηταν και χριστιανος αν δεν κανω λαθος (καθολικος).
militarist Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αν μιλας για το δικο μου avatar (τον Χιτλερ) νομιζω ναι ηταν και χριστιανος αν δεν κανω λαθος (καθολικος).[/quote Ναι και από αγάπη στον συνάνθρωπο έκανε ότι έκανε.....
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αν μιλας για το δικο μου avatar (τον Χιτλερ) νομιζω ναι ηταν και χριστιανος αν δεν κανω λαθος (καθολικος).[/quote Ναι και από αγάπη στον συνάνθρωπο έκανε ότι έκανε..... Ε, 'νταξει, απλά ως θρήσκευμα η wiki λέει ότι ήταν Χ.Κ. αλλά εναντιωνόταν στην εκκλησία, κάτι τέτοιο.
Luxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι για το γνωστο τριπτυχο μιλαω. Με το ζορι πρεπει να πιστευει καποιος..;
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι για το γνωστο τριπτυχο μιλαω. Με το ζορι πρεπει να πιστευει καποιος..; Δε νομιζω οτι πρεπει με το ζορι, απλα αυτο που αναφερεις ειναι ασυνηθιστο
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μπορείς να είσαι άθεος και εθνικιστής εύκολα. Και εδώ που τα λέμε το εθνικιστής δεν είναι κακό. Το ρατσιστής και ηλίθιος είναι 1
Luxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εθνικιστης.. Ας το πω καλυτερα εθνιστης ή πατριωτης. Φιλοπατρις εαν σας αρεσει. Απλα εχουμε συνδεσει τους θρησκους με τους πατριωτες και τους αθεους με τους ανθελληνες.. Γιατι ομως; Δλδ ολοι οι ανθελληνες ειναι αθεοι; Και ολοι οι πατριωτες, θρησκοι;
~mxls~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ...Απλα εχουμε συνδεσει τους θρησκους με τους πατριωτες και τους αθεους με τους ανθελληνες.. Γιατι ομως; Δλδ ολοι οι ανθελληνες ειναι αθεοι; Και ολοι οι πατριωτες, θρησκοι; Γιατί ο Ορθόδοξος χριστιανισμός έχει βαθιες ρίζες σ'αυτον τον τόπο. Αυτή η γενια (20-25 ετών) του σήμερα έχει απ'αλλαχτει σε μεγαλύτερο βαθμό απ'τους προγόνους.
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω οτι έχει σχέση το αν πιστευει κανεις στην ύπαρξη κάποιου Θεου, με την αγάπη του για την εθνικη του ταυτοτητα. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καμία σχέση. Απλά ο Χριστιανισμός τείνει να χωρίζει τους ανθρώπους σε ομάδες (πχ. εμείς που θα σωθούμε και οι άπιστοι που θα πάνε στην κόλαση) και θέλει να συνδεθεί με τον ελληνισμό , σώνει και ντε, την εθνική συνείδηση. Ο πατριώτης μπορεί να είναι άθεος. Τώρα για το ανθέλληνας, είναι μεγάλη ιστορία. Μπορεί κάποιος να αγαπάει τον τόπο αλλά όχι το κράτος και το έθνος ή μάλλον τις έννοιες. Ακόμα και ο αναρχικός , μπορεί να αγαπάει τον τόπο αυτό, αλλά όχι το τι έχει εγκατασταθεί πάνω του. Δεν είναι ανθέλληνας. Δεν λέει , καλύτερα στη Σουηδία. Λέει μαρέσει εδώ, αλλά δεν μπορώ το σύστημα και ότι το στηρίζει. 7
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 και θέλει να συνδεθεί με τον ελληνισμό , σώνει και ντε Μα ειναι συνδεδεμένος με τον Ελληνισμό. Δε μπορεις να αποφυγεις 1000 χρόνια ιστορία. Βέβαια δεν ειναι αυτό το θέμα μας αλλά πληροφοριακά το αναφέρω. Πάντως και ο μη πατριώτης μπορει να πιστεύει σε κάποιον Θεό, ή το αντιστροφο. Γενικά θεωρώ οτι δεν έχουν σχέση αυτά τα 2. Ο καθένας πιστευει σε ότι του αρεσει ή οτι ο ιδιος θεωρει σωστοτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις