Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα πολύμετρο μιας και μου αρέσει να σκαλίζω τα ηλεκτρονικά.

απ ότι βλέπω ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές.

υπάρχει λόγος να προτιμήσω κάποιο ακριβότερο αντι για ένα των 5€;

δεδομένου ότι δε το θέλω για επαγγελματική χρήση.

τι παραπάνω προσφέρουν τα μοντέλα των 20+€;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερη ακριβεια να μετρανε παραπανω πραγματα οπως και αντιστασεις και δεν ξερω πως τα λενε τα αλλα τα μικρα που εχουν πινακια απο κατω.αναλογα την χρηση που θες μπορει να μην παρες κατι ακριβο.εγω πχ ηθελα για γενικη χρηση και πηρα ενα απλο.δεν ειναι των 5 ευρω αλλα ουτε των 50.καποια μετρανε και θερμοκρασια.

Δημοσ.

Τα οικονομικότερα αξιόπιστα που θα σου πρότεινα να κοιτάξεις, είναι αυτά της Mastech με τιμή γύρω στα 20-30 ευρώ.

Προσφέρουν πολύ καλύτερη αξιοπιστία κι ακρίβεια στη μέτρηση, αντοχή και ανοχή σε χρόνο και ζορίσματα κλπ σε σχέση με τις κινεζιές των 5 ευρώ, καθώς κι ενσωματωμένες ασφάλειες που αλλάζουν πανεύκολα σε περίπτωση βραχυκυκλώματος/overload.

https://www.skroutz.gr/c/706/polymetra-organa-metrhshs.html?from=most-popular&keyphrase=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF+%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF+mastech

Δες κάποια λύση που να σου έχει υποδοχή για να μετράς πυκωτές και transistors, είναι πολύ χρήσιμο σαν feature, αν και δε ξέρω για τί χρήση το θες ακριβώς το πολύμετρο (π.χ. μπορεί να θές να μετράς μόνο τάση σε πρίζες και μπαταρίες ή αντιστάσεις από ηχεία)...

Αν τα πας καλά με τα αυστραλέζικα, ο Dave τα εξηγεί μια χαρά

.

ΧΑΧΑ, αυτό που δείχνει στο 2:40 το είχα πάρει το 1997 σε Mastech (MY64), κάπου 20.000-25.000 σε δραχμές τότε (60-70 ευρώ σημερινά) κι έχει βγεί σκυλί. :)

Τέλειος ο guide, εγκρίνω.

EDIT: :lol: Υπάρχει ακόμα αυτό το MY64 μετά από 16+ χρόνια!!!! :lol:

Αχ αυτά τα Gossen Metrawatt (7:45') είναι έρωτας!

Δημοσ.

για τα uni-t ποιά είναι η αποψή σας;

Aυτα ειναι πολυμετρα αγαπητε,ακριβα μεν,καλα δε.Εχει αντιπροσωπεια στο Συνταγμα

Δημοσ.

καλά άσχετο με την αντιπροσωπεία που είναι στην αθήνα.

αν τα θεωρείτε αξιόπιστα σαν κατασκεύη.

έχω ενα μην έχουμε κανένα τραυματισμό.

ναι το γνωρίζω οτι είναι πολύμετρο αγαπητέ

Δημοσ.

Αυτα ειναι πολυμετρα σημαινει αυτα ειναι σουπερ πολυμετρα.Δεν σου γραφω οτι τα uni-t ειναι πολυμετρα,για να τα αναφερεις αρα ξερεις οτι ειναι  πολυμετρα.

Ο γραπτος ειναι περιεργος λογος.

Κορυφαια ποιοτητα

Δημοσ.

Γραφεις για τα uni-t τι γνωμη εχουμε και σου απανταω ,αυτα ειναι πολυμετρα.Πως ειναι οταν βλεπεις εναν παικταρα και λες ''αυτος ειναι παικταρας'' που την βλεπεις την ειρωνεια?

Και πιο κατω σου ξαναεξηγω,αυτα ειναι πολυμετρα ισον αυτα ειναι σουπερ πολυμετρα.

Δεν ειπα εγω οτι δεν ξερεις τι ειναι .

Δημοσ.

Αν τώρα άρχισες να μαθαίνεις/ασχολείσαι θα έλεγα να πάρεις ένα φτηνό, ίσως και το φτηνότερο που θα βρεις που να μετράει μέχρι και ~20ΜΩ γιατί πολλά τέτοιας "κατηγορίας" δεν φτάνουν εκεί πάνω και τραβάς τα μαλλιά σου.

Αυτό/αυτά θα το/τα κρατήσεις αρκετό καιρό, ίσως και χρόνια, και αφού έχεις ήδη κάψει μερικά (όλοι έχουμε κάψει, δεν υπάρχει εξαίρεση) θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα εργαλείο πια, που θα σου μείνει.

Τότε επίσης θα ξέρεις και τι σου χρειάζεται ώστε να πάρεις κάποιο που σου κάνει και δεν θα πετάξεις απλά τα λεφτά σου σε κάτι που δεν θα αξιοποιείς πλήρως.

Δημοσ.

Αν τώρα άρχισες να μαθαίνεις/ασχολείσαι θα έλεγα να πάρεις ένα φτηνό, ίσως και το φτηνότερο που θα βρεις που να μετράει μέχρι και ~20ΜΩ γιατί πολλά τέτοιας "κατηγορίας" δεν φτάνουν εκεί πάνω και τραβάς τα μαλλιά σου.

Αυτό/αυτά θα το/τα κρατήσεις αρκετό καιρό, ίσως και χρόνια, και αφού έχεις ήδη κάψει μερικά (όλοι έχουμε κάψει, δεν υπάρχει εξαίρεση) θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα εργαλείο πια, που θα σου μείνει.

Τότε επίσης θα ξέρεις και τι σου χρειάζεται ώστε να πάρεις κάποιο που σου κάνει και δεν θα πετάξεις απλά τα λεφτά σου σε κάτι που δεν θα αξιοποιείς πλήρως.

Όσο για "το φτηνότερο που θα βρείς", εκεί ακριβώς στόχευε το ποστ #5.

No comment...

• Like 1
Δημοσ.

Για την τιμή είναι σχετικό, δεν το είπα απόλυτα και συμφωνώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σοφό να δώσει πάνω από 20-30€ για πρώτο πολύμετρο όπως είπαν οι προλαλήσαντες.

Απλά το τονίζω γιατί το βλέπω συνέχεια να γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...