Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το usb ειναι πανω στο χαρτοκουτο στην μπροστα πρόσοψη του κουτιου.κοιτα μην σου επεσε.

Μολις παρελαβα απο συνταγμα, ειχα ζητησει 2 αλλα με κλασσικο email μου ζήτησαν Συγγνώμη για την λάθος τιμολογηση αλλα στα πλαισια μπλα μπλα μου ειχαν 1.

Edit: οσο έγραφα απαντησε αλλος συνφορουμιτης για το ουσμπ.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έψαχνα και εγώ στην αρχή. Είναι εκεί που κουμπώνει το χαρτόκουτο!!!!!

Είχες δίκιο!ευχαριστώ!

Δημοσ.

εγω εφαγα πορτα , παραγγειλα πριν 4 μερες και σημερα μου ειπαν με μαιλ οτι τελος(Περιστερι)

και καλα λαθος του συστηματος

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας.

Ζητουμε θερμα την κατανοηση σας για το ότι η παραγγελία σας δε μπορεί να εκτελεστεί .

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB. με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση on line  80% σε σχεση με την τιμή  καταστήματος.

Αυτό προκάλεσε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάντληση του κωδικού.

Τέλος και για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο σημείο των όρων και προϋποθέσεων συναλλαγων του Public σχετικά με αυτές τις περιπτώσεις  http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon .

Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε  καλύτερα την επόμενη φορά .

Με εκτίμηση,
PublicCustomerPassion

www.public.grinfo@public.gr • 31 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας.

Ζητουμε θερμα την κατανοηση σας για το ότι η παραγγελία σας δε μπορεί να εκτελεστεί .

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB. με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση on line  80% σε σχεση με την τιμή  καταστήματος.

Αυτό προκάλεσε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάντληση του κωδικού.

Τέλος και για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο σημείο των όρων και προϋποθέσεων συναλλαγων του Public σχετικά με αυτές τις περιπτώσεις  http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon .

Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε  καλύτερα την επόμενη φορά .

Με εκτίμηση,
PublicCustomerPassion

www.public.grinfo@public.gr • 31 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα

Δημοσ.

και εγω εφαγα ακυρο,κριμα.Αν καποιος εχει παραπανω απο 1 και εν τελει δεν το χρειαστει ευχαριστως να το αγορασω :-)

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλα ενα poll ωστε να μαζεψουμε τα στοιχεια και να εχουμε μια εικονα οσο γινεται πληρη. 

Ειναι υποχρεωτικο να απαντησετε και στις 3 ερωτησεις για να μπορεσετε να καταχωρησετε την "ψηφο" σας.

Απαντατε προσεκτικα στην  1η & 2η ερωτηση  αναλογα με το τροπο παραλαβης που ειχατε επιλεξει.

Στην τριτη ερωτηση οσοι "ακυρωθηκατε", εχετε δυνατοτητα πολλαπλης επιλογης απαντησεων, αφου εκει εχω βαλει επιλογες για συλλογη αρκετων διαφορετικων δεδομενων. Οποιος δεν ακυρωθηκε βαζει την τελευταια ΜΟΝΟ επιλογη (μην βαλετε περιοχες και date)

Το προιον ηταν μεχρι τουλαχιστον καποιες πρωτες πρωινες ωρες της Παρακευης "αμεσα διαθεσιμο, παραδοση σε 1-3 ημερες", επομενως σημερα για οσους παρηγγειλαν Πεμπτη ολοκληρωθηκε η 3η εργασιμη μερα.

Ειναι το πρωτο μας poll στην ενοτητα, τωρα το ειδα και εγω πως φτιαχνεται, εχει περιορισμο τις 3 ερωτησεις. Ελπιζω να σας αρεσει. Καλοριζικο. :)

• Like 11
Δημοσ.

εγω παντως παρελαβα ενα απο το καταστημα και ενα περιμενω αυριο....οι παραγγελιες εγιναν την πεμπτη...13/6...περιοχη κοζανη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

matrixxx

Απαιτεί να απαντήσεις και στις 3 ερωτήσεις σωστά; Αναγκαίο κακό να υποθέσω αν και θα πρέπει να λέμε μια αλήθεια και 2 ψέματα. :D

Επεξ/σία από matrixxx
fixed
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστη παρατηρηση, κακως παει ετσι το συστημα, βρηκα παραθυρακι, σε οποια ερωτηση δεν μας αφορα βαζουμε την τελευταια επιλογη "ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ"

Το κακο ειναι οτι δεν γινεται να κανω reset των απαντησεων/poll και να ξαναψηφισουν οσοι προλαβαν να κανουν "λαθος".

(μισο, ψαχνω παραθυρακι, εμμεσου reset) Εσβησα ολο το poll και το εφτιαξα απο την αρχη παλι γραμμη γραμμη, παιδια ψηφιζετε προσεκτικα γιατι δεν γινονται επεμβασεις στις ψηφους απο κανεναν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε Neo, δεν υπάρχει επιλογή για επεξεργασία της ψήφου ;

απ'ότι βλέπω αυτή τη στιγμή έχουμε ψηφίσει 8 και όλοι είμαστε σε επεξεργασία

αν στους μισούς ακυρωθούν και οι άλλοι μισοί παραλάβουν πως θα δούμε ποιες περιοχές παραδίδουν και ποιες ακυρώνονται ;

καλή αρχή με τα πολ που τα βρίσκω πολύ χρήσιμα για κάτι τέτοιους συντονισμούς

Επεξ/σία από matrixxx
Οχι παιδια δυστυχως δεν αλλαζει η ψηφος. Ψηφιζουμε μονο σημερα ας πουμε (μαξ 1-2 μερες) ωστε να εχουμε το "στιγμιοτυπο" (την κατασταση της στιγμης).
Δημοσ.

Παιδια εκανα λαθος και ψηφισα και στην τριτη ερωτηση...Η απαντηση Πατρα ειναι δικη μου αλλα εχω παραλαβει...

Δημοσ.

καλή αρχή με τα πολ που τα βρίσκω πολύ χρήσιμα για κάτι τέτοιους συντονισμούς

ειχα καλη ιδεα λοιπον! ^_^ οντως βοηθαει να χουμε μια καλυτερη οπτικη του θεματος. ισως χρειαστει και σε αλλα threads στο μελλον 

Δημοσ.

Παραγγελια παρασκευη ξημερωματα 03:30 ακυρωτικο τωρα πριν λιγο, καταστημα καλαματα

Ηδη επεσε αρνητικη στο σκρουτζ

Δεν γινεται ατομα που εκαναν παραγγελια πολλες ωρες μετα απο μενα να παραλαμβανουν και πολλοι σαν εμενα ακυρο....

Απλα απαραδεκτοι και ερασιτεχνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...