alexc Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά έχω μια απορία: Εκεί πάνω στο Wall οι wildlings δεν το έχουν περάσει και κατευθύνονταν προς τον Νότο ή εγώ λάθος κατάλαβα? Με τους καινούργιους κανίβαλους ( νομίζω Thenn ) που ακριβώς κατευθύνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Και εγω ετσι νομιζα (δλδ καταλαβει) αλλα μαλλον δεν εχουν φτασει στο μεγαλο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Οι wildlings που πέρασαν το τείχος στην 3η σεζόν ήταν μικρες ομάδες με σκοπό να δημιουργήσουν αντιπερισπασμούς στο castle black ώστε να ειναι αποδυναμωμένο όταν ξεκινήσει η μεγάλη επίθεση. Το τείχος ειναι 200 μέτρα και η μοναδική είσοδος ειναι εξαιρετικά στενή που οδηγεί σε επίσης εξαιρετικά στενό μονοπάτι με στροφές ενώ υπάρχουν άλλες 2 πύλες. Το γεγονός αυτό αναγκάζει τους Wildlings να πρέπει να στείλουν στρατό να σκαρφαλώσει το τείχος από αλλες πλευρές ώστε να επιφέρει πλήγματα στη night watch ή ακομα και να καταλάβει ένα κάστρο ώστε να τους ανοίξει το δρόμο διαφορετικά θα χάσουν πολύ στρατό σε ενδεχόμενη επίθεση ενώ οι αριθμοί δεν θα παίζουν ιδιαιτερο ρόλο αφού η είσοδος του τείχους δεν το επιτρέπει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δηλαδη δεν ειμαι μονος που δεν του φανηκε βιασμος Ήταν του τύπου «Μη καλέ Μάκη, αχ μή, ααααααχ» Και καλά δεν ήθελε λόγω της περιστασης και τοποθεσίας αλλά μετά που άναψε ο θερμοσίφωνας σπάσανε τα καπακια (είχε να τον ξεμοναχιάσει και καιρό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εντωμεταξυ πετυχαινω ενα, παναθλιο κατα τ αλλα, ταινιακι στο star οπου παιζει το μισο (τροπος του λεγειν) cast του GoT. the last legion.. παιζουν οι μορμοντηδες, ενας απο τη watch, ο τζοτζεν, ο ζαρο ζαον νταξος... εχει καμποσους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδια εσας η σκηνη σαν φανηκε βιασμος ή οχι; Δεν ξέρω, δεν το εχω δει. Ψιλοέλιωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Είπα και σε προηγούμενο σχόλιο πως γενικά τις αλλαγές τις δικαιολογώ και δεν με πειράζουν. Θαρρώ όμως πως η συγκεκριμένη σκηνή έπρεπε να ταν λίγο πιο κοντά στο βιβλίο με βάση τα γεγονότα της σειράς. Δηλαδή εδώ που έχουν φέρει αυτούς τους 2 χαρακτήρες, το πως τους έχουμε γνωρίσει, το τι χαρακτήρες πιστεύουμε πια ότι έχουν, και - ακόμα πιο σημαντικό - το που θα τους πάνε η σκηνή ήταν σημαντική για τους χαρακτήρες αλλα και για την πορεία τους. Και πιστεύω πως ούτε αυτή ούτε αυτός θα συμπεριφερόταν έτσι. Αυτό απλά. Το αν ήταν η δεν ήταν αυτό που συζητάνε όλοι δεν με απασχολεί όσο το ότι η σκηνή έπρεπε να ήταν κάπως διαφορετική (ναι, πιο κοντά στα βιβλία) γιατί ήταν σημαντική για την σχέση τους. Οι χαρακτήρες έχουν εξελιχθεί εδώ και 3 χρόνια, τους έχουμε δει στο επίκεντρο αρκετά, και απλά πιστεύω πως ήταν χαζή σκηνή (μόλις τελείωσε πετάχτηκα και είπα wtf ενώ οι άλλοι γύρω μου με κοιτούσαν χωρίς να χουν ιδέα το τι δεν μάρεσε). Τέλος πάντων, πιστεύω πως όντως έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Στο επόμενο επ λογικά θα συνεχίσει η πορεία τους όπως πρέπει και θα ναι όλα καλά και όλα ρόδινα. Εγώ τη σκηνή τη βρήκά καλύτερη από τα βιβλία και περισσότερο ακριβής. Ειδικά από τη στιγμή που στην ταινία ο Jaimie γυρίζει νωρίτερα χρονικά από ότι στα βιβλία , ήταν πιο λογική αυτή η σκηνή παρά η άλλη. Η πτώση της σχέσης ξεκινάει απόταν γυρίζει ο Jaimie. Και αυτός θέλει περισσότερο από ότι θέλει η άλλη όσο περνάει ο καιρός. Λογικό είναι η σκηνή που είδαμε να απαρτίζεται από αυτά τα στοιχεία και όχι από αμοιβαία αισθήματα. Τα αμοιβαία αισθήματα ξεκίνησαν να φθίνουν για τη Σέρσει εδώ και καιρό . Επίσης να μη ξεχνάμε και τη σαρκική ευχαρίστηση. Και σιγά τον βιασμό. Έλεος. Τραβά τε με και ας κλαίω ήταν. Ειδικά για τη Σέρσει, που όλοι ξέρουμε τι θα γινόταν αν κάποιος άλλος προσπαθούσε να τη βιάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Συνεντευξάρα του Martin στο Rolling Stone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Φοβερή συνέντευξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για την επίμαχη σκηνή ως γένος θηλυκού θα συμφωνήσω με τους από πάνω και θα πω ότι η σκηνή δε μου φάνηκε καθόλου βιασμός αλλά "μη σταμάτα, μη, αλλά αν όντως σταματήσεις θα ξενερώσω τη ζωή μου". Δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό ότι ήταν βιασμός πριν δω εδώ τα σχόλια. Ίσα-ίσα, εγώ υπέθεσα ότι έβαλαν τη Σέρσεϊ να λέει "it's not right" και "it's not right" απλά και μόνο για να μετριάσουν τις όποιες αντιδράσεις για το γεγονός ότι κάνουν σεξ δίπλα στο νεκρό παιδί τους μέσα σε έναν ιερό χώρο. Του στυλ ότι ήξεραν ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν μπορούσαν να το ελέγξουν. Και όπως λένε κι άλλοι, σ' αυτή τη σειρά σφάζουν μωρά, αποκεφαλίζουν πολλούς και διάφορους, το on camera κόψιμο της καρωτίδας πάει σύννεφο ΑΛΛΑ αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν μια έντονη σκηνή σεξ ενός ζευγαριού που είναι δεδομένο ότι έχουν αρρωστημένο πάθος και δεν μπορούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για την επίμαχη σκηνή ως γένος θηλυκού θα συμφωνήσω με τους από πάνω και θα πω ότι η σκηνή δε μου φάνηκε καθόλου βιασμός αλλά "μη σταμάτα, μη, αλλά αν όντως σταματήσεις θα ξενερώσω τη ζωή μου". Δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό ότι ήταν βιασμός πριν δω εδώ τα σχόλια. Ίσα-ίσα, εγώ υπέθεσα ότι έβαλαν τη Σέρσεϊ να λέει "it's not right" και "it's not right" απλά και μόνο για να μετριάσουν τις όποιες αντιδράσεις για το γεγονός ότι κάνουν σεξ δίπλα στο νεκρό παιδί τους μέσα σε έναν ιερό χώρο. Του στυλ ότι ήξεραν ότι δεν είναι σωστό αλλά δεν μπορούσαν να το ελέγξουν. Και όπως λένε κι άλλοι, σ' αυτή τη σειρά σφάζουν μωρά, αποκεφαλίζουν πολλούς και διάφορους, το on camera κόψιμο της καρωτίδας πάει σύννεφο ΑΛΛΑ αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν μια έντονη σκηνή σεξ ενός ζευγαριού που είναι δεδομένο ότι έχουν αρρωστημένο πάθος και δεν μπορούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλο. Ε ναι ρε γμτο... Κάπου άκουσα ότι στο Αμέρικα ξεσηκώθηκαν και θύματα βιασμού λέγοντας ότι η σκηνή τους το θύμισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 and not a single fuck was given... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 and not a single fuck was given... Δεν θα το έλεγα. Βασικά παίζουν πολλά άρθρα για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα