qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 χωρίς παρεξήγηση ο παράγωντας "smoothness" είναι πολύ σημαντικός.... δε διαφωνω Τί εννοείς "σωστό" share; να σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που θα μπορουσε να γινει share , οχι συγκεκριμενες εγω ξερω οτι οταν παταω share μου βγαζει και τη πιο ακυρη εφαρμογη που μπορει να εχουμε 100 ατομα σε ολο το πλανητη , οχι συγκεκριμενες προεπιλεγμενες Πιο πριν αναφέρθηκα σε κώδικα και όχι σε smoothness. εμενα σα τελικο χρηστη δε μου λεει κατι ο κωδικας , με ενδιαφερει το αποτελεσμα το ιδιο βεβαια και καποιον που ενοχλειται απο τα λαγκαρισματα του android ή τις ελλειψεις του wp o καθενας στο τελος θα παρει αυτο που πιστευει οτι τον εξυπηρετει καλυτερα, αμα το καλοσκεφτεις κανενα απο τα γνωστα λειτουργικα δεν ειναι ιδανικο και τελειο για κανενα αλλος πχ ενοχλειται που στο galaxy του θα φαει σκαλωμα ο dialer και οι επαφες γιατι δινει μεγαλη σημασια στις βασικες λειτουργιες που εχει ενα τηλεφωνο και ειναι απολυτα λογικο, αλλος θελει την ευχρηστια και τη λειτουργικοτητα που σου δινει το android , η οποια για μενα προσωπικα ειναι ασυναγωνιστη για αυτο και συγχωρω καποια μειονεκτηματα του απλα διαφωνησα με τη κλασικη καραμελα πως οτι παιρνει η apple ακομα και αν δεν ειναι πρωτοτυπο αυτη θα το κανει καλυτερο και σωστα δε συμφωνω με αυτο , ουτε τους φακελους κανει αρκετα σωστα για μενα που εχω συνηθισει το πιο σωστο, ουτε το share που ανεφερα, ουτε καν το power control το οποιο θελω να παραμετροποιω οπως θελω εγω και να εχω αυτα που θελω εγω σε καποια αλλα πραγματα φυσικα και ειναι καλυτερο το ios και για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερη ορεξη να ασχολειται ισως τελικα ειναι και πιο ευχρηστο αυτη τη φορα ομως εκει που νομιζω οτι θα συμφωνησουν οι περισστεροι ειναι οτι δεν ειδαμε κατι καινοτομο ή κατι που δεν εχουμε ηδη δει σε αλλα λειτουργικα (εβλεπα δηλαδη live wallpaper κλωνο του phase beam και απορουσα.. ) και γνωμη μου ειναι οτι οσα ειδαμε δε τα ειδαμε και καλυτερα εκτελεσμενα απλα ενα catch up με τον ανταγωνισμο εκαναν και καλως το εκαναν , φυσικα συνεχιζοντας να προσφερουν και ολα τα γνωστα θετικα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 σιγουρα χρειαζόταν ανανέωση, οποιαδηποτε ιδεα απο άλλα λειτουργικα ειναι παντα καλοδεχουμενη δε σημαινει οτι μονο ενας κανει σωστα και καλα πραγματα. Ετσι λειτουργει αλλωστε ο κοσμος. Ας μην ξεχναμε πως τις βασεις για τη νεα μορφη των smartphone τις εθεσε η apple χωρις αυτο να σημαινει πως εφηυρε τα smartphones. Τα νεα εικονιδια με προβληματιζουν αλλα δεν εχω δει απο κοντα πως ειναι. Καποια στιγμη θα μεγαλωσει η οθονη και στις 4.3 ιντσες πιστευω ακομα και σε αυτο το πλαισιο μορφης των smartphones. Επισης ειμαι υπερ να επιτραπει και η αποστολη αρχειων μεσω bluetooth ή NFC, ναι υπαρχει το net αλλα ειναι μια γρηγορη ευκολια. Δεν ειναι κακο να μπορουμε να παρακαμψουμε καποιες φορες το internet πολύ σωστά τα λες Και για την "αντιγραφή" και για το bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δε διαφωνω να σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που θα μπορουσε να γινει share , οχι συγκεκριμενες εγω ξερω οτι οταν παταω share μου βγαζει και τη πιο ακυρη εφαρμογη που μπορει να εχουμε 100 ατομα σε ολο το πλανητη , οχι συγκεκριμενες προεπιλεγμενες εμενα σα τελικο χρηστη δε μου λεει κατι ο κωδικας , με ενδιαφερει το αποτελεσμα το ιδιο βεβαια και καποιον που ενοχλειται απο τα λαγκαρισματα του android ή τις ελλειψεις του wp o καθενας στο τελος θα παρει αυτο που πιστευει οτι τον εξυπηρετει καλυτερα, αμα το καλοσκεφτεις κανενα απο τα γνωστα λειτουργικα δεν ειναι ιδανικο και τελειο για κανενα αλλος πχ ενοχλειται που στο galaxy του θα φαει σκαλωμα ο dialer και οι επαφες γιατι δινει μεγαλη σημασια στις βασικες λειτουργιες που εχει ενα τηλεφωνο και ειναι απολυτα λογικο, αλλος θελει την ευχρηστια και τη λειτουργικοτητα που σου δινει το android , η οποια για μενα προσωπικα ειναι ασυναγωνιστη για αυτο και συγχωρω καποια μειονεκτηματα του απλα διαφωνησα με τη κλασικη καραμελα πως οτι παιρνει η apple ακομα και αν δεν ειναι πρωτοτυπο αυτη θα το κανει καλυτερο και σωστα δε συμφωνω με αυτο , ουτε τους φακελους κανει αρκετα σωστα για μενα που εχω συνηθισει το πιο σωστο, ουτε το share που ανεφερα, ουτε καν το power control το οποιο θελω να παραμετροποιω οπως θελω εγω και να εχω αυτα που θελω εγω σε καποια αλλα πραγματα φυσικα και ειναι καλυτερο το ios και για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερη ορεξη να ασχολειται ισως τελικα ειναι και πιο ευχρηστο αυτη τη φορα ομως εκει που νομιζω οτι θα συμφωνησουν οι περισστεροι ειναι οτι δεν ειδαμε κατι καινοτομο ή κατι που δεν εχουμε ηδη δει σε αλλα λειτουργικα (εβλεπα δηλαδη live wallpaper κλωνο του phase beam και απορουσα.. ) και γνωμη μου ειναι οτι οσα ειδαμε δε τα ειδαμε και καλυτερα εκτελεσμενα απλα ενα catch up με τον ανταγωνισμο εκαναν και καλως το εκαναν , φυσικα συνεχιζοντας να προσφερουν και ολα τα γνωστα θετικα τους Αυτό ακριβώς... Αποτέλεσμα του κώδικα είναι Όμορφες εφαρμογές γραμμένες για τις αναλύσεις των iPhone(χωρίς stretches κλπ). Δείχνουν όπως πρέπει στις οθόνες των iPhones δηλαδή. Εφαρμογές που δεν κλείνουν από μόνες τους(force closes) έχουν γρήγορους χρόνους εκκίνησης, δεν έχουν lags και γενικότερα είναι γραμμένες σωστά. Λειτουργικό σύστημα που είναι smooth, γρήγορο, "lagless" και δεν κουράζει με ένα σωρό από μενού/υπομενού/popups και δε συμμαζεύεται. Λειτουργικό σύστημα που κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση πόρων χωρίς κάθε φορά να μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν έχεις αφήσει ανοιχτό WiFi/BT κλπ για να βελτιώσεις την αυτονομία του. Ομοιομορφία στην σχεδιαστική γραμμή των app icons. Με λίγα λόγια, iOS. Σεμνά και ταπεινά. Δουλεύει από μόνο του. Δεν θέλει κάτι από εσένα πέρα από τα € σου(!!!). btw αν το Android είναι λειτουργικό και εύχρηστο, τότε το iOS τί είναι; Επίσης διευκρίνησε για ποιό από όλα τα Android μιλάς και σε ποιές συσκευές; Σε Galaxy S4 I9505 ή σε Galaxy ACE S5830; Sammy TouchWiz? HTC Sense? Vanillia Android? MIUI? (Βγάζει συσκευές official με δικό της Android version εξ ου και μπήκε στην λίστα) Πώς το είπαμε αυτό; Fragmentation; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δε διαφωνω να σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που θα μπορουσε να γινει share , οχι συγκεκριμενες εγω ξερω οτι οταν παταω share μου βγαζει και τη πιο ακυρη εφαρμογη που μπορει να εχουμε 100 ατομα σε ολο το πλανητη , οχι συγκεκριμενες προεπιλεγμενες εμενα σα τελικο χρηστη δε μου λεει κατι ο κωδικας , με ενδιαφερει το αποτελεσμα το ιδιο βεβαια και καποιον που ενοχλειται απο τα λαγκαρισματα του android ή τις ελλειψεις του wp o καθενας στο τελος θα παρει αυτο που πιστευει οτι τον εξυπηρετει καλυτερα, αμα το καλοσκεφτεις κανενα απο τα γνωστα λειτουργικα δεν ειναι ιδανικο και τελειο για κανενα αλλος πχ ενοχλειται που στο galaxy του θα φαει σκαλωμα ο dialer και οι επαφες γιατι δινει μεγαλη σημασια στις βασικες λειτουργιες που εχει ενα τηλεφωνο και ειναι απολυτα λογικο, αλλος θελει την ευχρηστια και τη λειτουργικοτητα που σου δινει το android , η οποια για μενα προσωπικα ειναι ασυναγωνιστη για αυτο και συγχωρω καποια μειονεκτηματα του απλα διαφωνησα με τη κλασικη καραμελα πως οτι παιρνει η apple ακομα και αν δεν ειναι πρωτοτυπο αυτη θα το κανει καλυτερο και σωστα δε συμφωνω με αυτο , ουτε τους φακελους κανει αρκετα σωστα για μενα που εχω συνηθισει το πιο σωστο, ουτε το share που ανεφερα, ουτε καν το power control το οποιο θελω να παραμετροποιω οπως θελω εγω και να εχω αυτα που θελω εγω σε καποια αλλα πραγματα φυσικα και ειναι καλυτερο το ios και για καποιον που δεν εχει ιδιαιτερη ορεξη να ασχολειται ισως τελικα ειναι και πιο ευχρηστο αυτη τη φορα ομως εκει που νομιζω οτι θα συμφωνησουν οι περισστεροι ειναι οτι δεν ειδαμε κατι καινοτομο ή κατι που δεν εχουμε ηδη δει σε αλλα λειτουργικα (εβλεπα δηλαδη live wallpaper κλωνο του phase beam και απορουσα.. ) και γνωμη μου ειναι οτι οσα ειδαμε δε τα ειδαμε και καλυτερα εκτελεσμενα απλα ενα catch up με τον ανταγωνισμο εκαναν και καλως το εκαναν , φυσικα συνεχιζοντας να προσφερουν και ολα τα γνωστα θετικα τους Συμφωνώ μαζί σου! Απλά το ποιο σωστό είναι αυτό που βολεύει σε κάθε έναν. Εμένα παράδειγμα, δεν μου αρέσει καθόλου όλοι η ιδεολογία του Android. Αλλά και μερικές λειτουργίες του μου αρέσουν. Αυτές που ζήλευα, μου της δίνει τώρα και η Apple στο iOS. Και εννοείτε ότι πολλά μοιάζουν. Όπως και πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν, έχουν όμως την λεπτομέρεια που τα κάνει να διαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Επίσης διευκρίνησε για ποιό από όλα τα Android μιλάς και σε ποιές συσκευές; εγω προσωπικα οταν συγκρινω ios/android συγκρινω αποκλειστικα την οικογενεια nexus με την οικογενεια iphone/ipad οι υπολοιπες custom εκδοχες περα απο το αν μου ειναι ή οχι αδιαφορες (και ατελειωτες με τελειως διαφορετικη εμπειρια πολλες φορες και δε μπορω να ξερω σε τι εκδοση εχει ξεμεινει η καθε συσκευη) , ειναι και λαθος να συγκρινονται συγκρινω αυτο που βγαζει η google και αυτο που βγαζει η apple το αν θα παει η samsung να βαλει σκρολλαρισμα με τα ματια δε μου λεει κατι οσο θεαματικο και αν ακουγεται (γιατι δεν ειναι.. ) , ουτε το touchwiz θεωρω οτι εκπροσωπει το android , ασχετα με το μεριδιο που εχει στην αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εγω προσωπικα οταν συγκρινω ios/android συγκρινω αποκλειστικα την οικογενεια nexus με την οικογενεια iphone/ipad οι υπολοιπες custom εκδοχες περα απο το αν μου ειναι ή οχι αδιαφορες (και ατελειωτες με τελειως διαφορετικη εμπειρια πολλες φορες και δε μπορω να ξερω σε τι εκδοση εχει ξεμεινει η καθε συσκευη) , ειναι και λαθος να συγκρινονται συγκρινω αυτο που βγαζει η google και αυτο που βγαζει η apple το αν θα παει η samsung να βαλει σκρολλαρισμα με τα ματια δε μου λεει κατι οσο θεαματικο και αν ακουγεται (γιατι δεν ειναι.. ) , ουτε το touchwiz θεωρω οτι εκπροσωπει το android , ασχετα με το μεριδιο που εχει στην αγορα Περιέγραψες με τον καλύτερο τον κατακερματισμό ή αλλιώς το iOS vs All. Σε ευχαριστώ. Ας συνεχίσουμε να μιλάμε λοιπόν για το iOS 7. Το βράδυ θα δοκιμάσω και εγώ την beta περισσότερο από περιέργεια για το πως περίπου θα είναι οι διαφάνειες αλλά και για να δω αν τα νέα εικονίδια είναι όντως όσο καλά δείχνουν στις φωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το android ειχε ξεφυγει αρκετα σχεδον σε ολους τους τομεις (χρηστικοτητα, design, market share) και η apple επρεπε να κανει κατι για αυτο. Αντεγραψε αρκετες απο τις λειτουργιες του και αυτο δεν ειναι κακο. Ας περιμενουμε να τα δουμε κ απο κοντα το φθινοπωρο, αλλα φαινεται να εκανε μεγαλες θετικες αλλαγες. Πιστευω ομως πως βασικες εφαρμογες του λειτουργικου(browser,mail κλπ) πρεπει να τις κανει ανεξαρτητες ωστε να παιρνουν ανεξαρτητα αναβαθμισεις απο το iOS. Πχ το browsing με safari σε iphone φαινεται αστειο αν εχεις κανει browsing με chrome σε android. Οι αλλαγες που εκαναν στα tabs και στο fullscreen φαινονται πολυ βολικες, αλλα θα πρεπει να περιμενουμε το ios7, ενω αν ηταν ανεξαρτητος ο safari οπως ο chrome στο android, θα μπορουσαμε να βλεπαμε αυτες τις αλλαγες και στο ios 6. http://arstechnica.com/gadgets/2013/06/cupertinos-photocopiers-what-ios-7-borrowed-from-android/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προσωπικά ενώ έχω την επιλογή για άλλους browsers, μεταξύ αυτών και ο Chrome, προτιμώ Safari και δεν μου φαίνεται αστείο το browsing με Safari. Πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε την λέξη "αντιγράφω" και τα παράγωγά της. Δεν ξέρω αν είναι από ελλιπείς γνώσεις ή κακία, αλλά σίγουρα δεν ισχύει. Ειπώθηκε και πριν. Τα τηλέφωνα και τα λειτουργικά τους πλέον, μοιάζουν σε αρκετά σημεία. Εγώ θα το έλεγα "επηρεασμένη δημιουργικότητα". Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προσωπικά ενώ έχω την επιλογή για άλλους browsers, μεταξύ αυτών και ο Chrome, προτιμώ Safari και δεν μου φαίνεται αστείο το browsing με Safari. Γουστα ειναι αυτα. Μπορει εσυ να προτιμας την δυσχρηστη υλοποιηση των tabs στον safari του ios6 και την μη-υποστηριξη fullscreen, αλλα η apple θεωρει οτι ειναι καλυτερες oι λυσεις του chrome σε αυτα τα θεματα και τις υλοποιησε στο ios 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προσωπικά ενώ έχω την επιλογή για άλλους browsers, μεταξύ αυτών και ο Chrome, προτιμώ Safari και δεν μου φαίνεται αστείο το browsing με Safari.Γουστα ειναι αυτα. Μπορει εσυ να προτιμας την δυσχρηστη υλοποιηση των tabs στον safari του ios6 και την μη-υποστηριξη fullscreen, αλλα η apple θεωρει οτι ειναι καλυτερες oι λυσεις του chrome σε αυτα τα θεματα και τις υλοποιησε στο ios 7. Δύσχρηστη δεν την λες. Εκτός και αν το κάνεις για να φανεί θεϊκός ο Chrome. Κάθε εταιρεία ό,τι βγάζει το θεωρεί καλύτερο, οπότε ούτε αυτο είναι επιχείρημα. Οσον αφορά το full screen, δεν έχει full screen ο Safari;!!! Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γουστα ειναι αυτα. Μπορει εσυ να προτιμας την δυσχρηστη υλοποιηση των tabs στον safari του ios6 και την μη-υποστηριξη fullscreen, αλλα η apple θεωρει οτι ειναι καλυτερες oι λυσεις του chrome σε αυτα τα θεματα και τις υλοποιησε στο ios 7. Έχω εντελώς διαφορετική άποψη έχοντας προφανώς χρησιμοποιήσει όλες τις υλοποιήσεις. Η "αίσθηση" τoυ safari είναι μακράν καλύτερη από του android η οποία για τα γούστα μου είναι αρκετά "ωμή". Στο ios7 που δοκιμάζω τις 2 τελευταίες ημέρες, η αίσθηση αυτή έγινε ακόμη καλύτερη και ειδικά το full screen (το οποίο υπήρχε και στο 6) και τα tabs. Για να μην αναφερθώ στο rendering, που είχε ως αποτέλεσμα σε android phones με μεγαλύτερη ανάλυση από το iphone, το ίδιο περιεχόμενο να ήταν πιο δυσδιάκριτο αν δεν έκανες καθόλου zoom σε σχέση με του safari! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η "αίσθηση" τoυ safari είναι μακράν καλύτερη από του android η οποία για τα γούστα μου είναι αρκετά "ωμή". Says who??? Φίλε billdanos σε βλέπω πολύ καιρό να γράφεις ανακρίβειες σε παρόμοια threads. Πρώτα απ'όλα πρέπει να καταλάβεις το εξής: Η apple έχει να συντηρήσει 4 συσκευές ενώ τα android υπάρχουν σε εκατοντάδες... Και όσο για την "αίσθηση" που λες, υπάρχουν πλέον αρκετές συσκευές με 4.2JB που είναι καλύτερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δύσχρηστη δεν την λες. Εκτός και αν το κάνεις για να φανεί θεϊκός ο Chrome. Κάθε εταιρεία ό,τι βγάζει το θεωρεί καλύτερο, οπότε ούτε αυτο είναι επιχείρημα. Οσον αφορά το full screen, δεν έχει full screen ο Safari;!!! Sent from my iPhone Ειπαμε, εσυ μπορει να μην την λες δυσχρηστη, αλλα η ιδια η apple την θεωρει ακαταλληλη και για αυτο θα προτιμησει υλοποιηση tabs παρομοια με του chrome στο ios 7.. Έχω εντελώς διαφορετική άποψη έχοντας προφανώς χρησιμοποιήσει όλες τις υλοποιήσεις. Η "αίσθηση" τoυ safari είναι μακράν καλύτερη από του android η οποία για τα γούστα μου είναι αρκετά "ωμή". Στο ios7 που δοκιμάζω τις 2 τελευταίες ημέρες, η αίσθηση αυτή έγινε ακόμη καλύτερη και ειδικά το full screen (το οποίο υπήρχε και στο 6) και τα tabs. Για να μην αναφερθώ στο rendering, που είχε ως αποτέλεσμα σε android phones με μεγαλύτερη ανάλυση από το iphone, το ίδιο περιεχόμενο να ήταν πιο δυσδιάκριτο αν δεν έκανες καθόλου zoom σε σχέση με του safari! Ειπαμε, γουστα ειναι αυτα.. Ακομα και τα reviews απο προσκειμενα στην apple site αναφερουν οτι η browsing εμπειρια στο android ειναι καλυτερη απο οτι στο ios. Εδω αρκετοι φθανουν να προτεινουν την χρηση του chrome σε ios(παρολο που ειναι πιο αργος στο ios απο τον safari) λογω χρηστικοτητας-ευχρηστιας.. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο safari στο ios7 θα εχει πολλα στοιχεια του chrome στο θεμα ui. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Says who??? Φίλε billdanos σε βλέπω πολύ καιρό να γράφεις ανακρίβειες σε παρόμοια threads. Πρώτα απ'όλα πρέπει να καταλάβεις το εξής: Η apple έχει να συντηρήσει 4 συσκευές ενώ τα android υπάρχουν σε εκατοντάδες... Και όσο για την "αίσθηση" που λες, υπάρχουν πλέον αρκετές συσκευές με 4.2JB που είναι καλύτερες... Χαίρομαι που με παρακολουθείς. Μάθε όμως να μην ορίζεις ως ανακρίβειες, απόψεις και γνώμες που δεν ταιριάζουν με τις δικές σου. Δεν με ενδιαφέρει το πόσες συσκευές έχει να συντηρήσει η κάθε εταιρία αλλά η αίσθηση που απολαμβάνω εγώ ως χρήστης αυτών. Αλλά για να το αναφέρεις αυτό φαντάζομαι πως παραδέχεσαι πως δεν υπάρχει χρόνος στο στρατόπεδο του android ώστε να προσέξουν όλες τις υλοποιήσεις (πράγμα κακό για το λειτουργικό γενικότερα)! Η "αίσθηση που λέω" είναι καθαρά προσωπική όπως φροντίζω να τονίζω συνεχώς και προέρχεται ΠΑΝΤΑ από την πραγματική εμπειρία που έχω με τις συσκευές στις οποίες αναφέρομαι κάθε φορά και όχι μέσα από αναφορές στο web ή στα specs του gsm arena. Μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις ένα iphone 5 και ένα android που εσύ θεωρείς ισάξιο, να ανοίξεις τις ίδιες σελίδες και να παρατηρήσεις αυτά που λέω. Μετά ευχαρίστως προβληματιζόμαστε παρέα. Εδω αρκετοι φθανουν να προτεινουν την χρηση του chrome σε ios(παρολο που ειναι πιο αργος στο ios απο τον safari) λογω χρηστικοτητας-ευχρηστιας.. Sorry αλλά όποιος το είπε αυτό, στοιχηματίζω πως δεν δοκίμασε ποτέ τον chrome σε ios για να δει το ...χάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μιλάμε για τον android chrome που ΣΕΡ-ΝΕ-ΤΑΙ ή κάτι άλλο; Κάποιοι μας δουλεύουν, δεν εξηγείται διαφορετικά. ΑΛΛΟ πράγμα η ιδέα και ΑΛΛΟ η υλοποίηση!!! Και η android υλοποίηση του chrome είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!! Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια της εφαρμογής στο google play και τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε, μην ξανακούσω για Chrome στο android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα