Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Δεν ξερω αν πρεπει να μεινει το θεμα στο συγκεκριμενο νημα, αν τυχον ειναι λαθος παρακαλω να μεταφερθει απο τους mods/admins στο αντιστοιχο.

Εχω προβλημα εδω και 2-3 μηνες με τον υπολογιστη μου. Εχω την "κακη συνηθεια" να δουλευω με 30+ tabs ανοικτα, αλλα δεν ξερω αν αυτο προκαλει προβλημα στην προκειμενη περιπτωση. Εκει που παρακολουθω κανονικα τις σελιδες, αρχιζει να μου κανει ετσι την οθονη στον browser.

problima_pc.jpg

Εκανα ενα ακομα screenshot

problima_pc_1.jpg

και ενα με το task manager να τρεχει για να δειτε τιμες

problima_pc_2.jpg

Αυτα ειναι πριν απο 2-3 εβδομαδες. Πριν απο λιγο θορυβηθηκα επειδη εβλεπα τον Λεπρο Τζειμς σε βιντεο και εγινε αυτο (προσεξτε, χαλασε μονο το βιντεο κι οχι η υπολοιπη σελιδα)

problima_pc_4.jpg

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι τα ακολουθα:

Operating System:

Microsoft Windows XP Professional Build 2600 (Service Pack 3)
Processor:

AMD Athlon II X4 645 (3100.0 MHz)
Motherboard:

GIGABYTE GA-880GM-UD2H
Memory:

4 GBytes (Dual-Channel)
Hard Drive:

Seagate ST3500418AS (476,940 MBytes (500 GB))

SAMSUNG HD103SJ (953,869 MBytes (1000 GB))
Display Adapter:

ATI/AMD Radeon HD 4250 (RS880P) [GIGABYTE]
Audio Adapter:

ATI/AMD SB600 - High Definition Audio Controller
ATI/AMD RS785/RS880 - High Definition Audio Controller

Ιδεες καποιος; Τι μπορει να φταιει; Τι πρεπει να βελτιωσω; Ειναι hardware ή software προβλημα;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

@ x4lifefortech, μου το εκανε σε βιντεο σημερα για πρωτη φορα. Αλλα τα πρωτα screen δεν περιλαμβαναν τπτ αλλο απο απλο browsing.

@thanos, ναι με την ενσωματωμενη ειμαι. Πρεπει να φυγω για δουλεια, θα κανω re-install τους drivers το βραδυ ή αυριο το πρωι.

Ευχαριστω και τους δυο σας.

Δημοσ.

Οχι βρε, τι μπακαλιστικο; Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. Τελευταια εκδοση εχω, μονο απεγκατασταση/επανεγκατασταση μπορει να παιξει εκει. Ακομα δεν ασχοληθηκα με τους drivers, εχω πηξει λογω δουλειας. Μου φαινεται οτι το ΣΚ θα ασχοληθω. Ουτε καν ανοιξα υπολογιστη χθες το βραδυ και σημερα το πρωι, μολις τωρα μπηκα ξανα.

Καλημερα σε ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...