BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βρήκα πριν 2 λεπτά μια τεράστια χοντρη αράχνη σπίτι μου.Εβγαλα ένα ουρλιαχτό και πήγα να κλάψω.Μετά πήρα την σφουγγαρίστρα και την σκότωσα. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά ,έπαθα ΣΟΚ.παρακαλώ βοηθήστε με .είμαι κ μόνος μου. Φοβάμαι πολύ μην ξαναεμφανιστεί άλλη τέτοια αραχνη 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Είχε κολλησει στην σφουγγαρίστρα όταν την σκότωσα και την έβαλα όπως είναι στον κουβά με το νερό έξω στην αυλή.και δε μπορώ να την βγάλω φώτο .Πάντως ήτανε χοντρή και ήταν περίπου 4-5 εκατοστά
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Πάντως το σίγουρο είναι ότι άμα είδες μία υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν έχεις δει, γιατί περνάνε απαρατήρητες. Λένε ότι για κάθε μία που βλέπεις αντιστοιχούν άλλες 10 που περνάνε δίπλα σου ή κρύβονται πίσω από το κρεβάτι και δεν τις βλέπεις. Οι μεγάλες έλκονται από την θερμότητα του σώματος και άμα η πηγή μείνει ακίνητη έρχονται και κάθονται πάνω στα γυμνά σημεία για να ζεσταθούν(χέρια πόδια μούρη κλπ). Αυτή που είδες ήταν και τριχωτή; Άμα ναι, τότε είναι αυτό το είδος που λέω αλλά δεν έχει δηλητίριο οπότε πέσε και κοιμήσου και μην το σκέφεται. Λίγο πριν ξυπνήσεις συνήθως το καταλαβαίνουν και φεύγουν από πάνω σου γιαυτό δεν τις βλέπεις 6
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Πάντως το σίγουρο είναι ότι άμα είδες μία υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν έχεις δει, γιατί περνάνε απαρατήρητες. Λένε ότι για κάθε μία που βλέπεις αντιστοιχούν άλλες 10 που περνάνε δίπλα σου ή κρύβονται πίσω από το κρεβάτι και δεν τις βλέπεις. Οι μεγάλες έλκονται από την θερμότητα του σώματος και άμα η πηγή μείνει ακίνητη έρχονται και κάθονται πάνω στα γυμνά σημεία για να ζεσταθούν(χέρια πόδια μούρη κλπ). Αυτή που είδες ήταν και τριχωτή; Άμα ναι, τότε είναι αυτό το είδος που λέω αλλά δεν έχει δηλητίριο οπότε πέσε και κοιμήσου και μην το σκέφεται. Λίγο πριν ξυπνήσεις συνήθως το καταλαβαίνουν και φεύγουν από πάνω σου γιαυτό δεν τις βλέπεις χαχαχαχα ρε μαλακα τι είναι αυτά που του λες τον βλέπω να μην ξανακοιμάται στο σπίτι του για κάνα μηνα 5
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δε πρόσεξα αν ήταν τριχωτη.πω ρε π@στη μου. Θα ήθελα πολύ τώρα να πάρω ένα αεροπλάνο να πάω Γερμανία .Δε μπορώ άλλο αυτη την κατάσταση.Σε ένα χωρίο μένω μες το δασος στην Κρήτη οπότε φαντάσαι τι γίνεται
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Οι τριχωτές είναι ακίνδυνες. Οι άλλες δαγκώνουν αλλά δεν παθαίνεις και τίποτα, δεν έχουν δηλητίριο. Πέσε και κοιμήσου. Δεν υπάρχουν πρακτικοί κίνδυνοι για την υγεία σου. Εκτός αν είχε κάθετες λωρίδες στα πόδια... Δεν πιστεύω να είχε, Τζέισον; Θα το είχες δει άμα είχε, ε; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 δε ξέρω .τεσπα παώ να κοιμηθώ τώρα γιατί είμαι πτώμα.αντε να δούμε αυριο τι θα γίνει.θα προσπαθησω να κοιμηθω δλδ γιατί με τέτοιο φόβο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις