Προς το περιεχόμενο

Surveys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι έχουμε δει τις διάφορες έρευνες (surveys) που υπάρχουν σε πολλά site , που πρέπει να συμπληρωσουμε ώστε να κατεβάσουμε ένα αρχείο ή κάτι τετοιο.

Ξέρει κάποιος να μου πει...αν συμπληρωσω μια απο αυτες για να κατεβασω καποιο αρχειο..πόσο θα χρεωθω;

Δημοσ.

??

Απλά ρωτάω πως λειτουργει το σύστημα σου έρχεται κάποιο μηνυμα για παραδειγμα πως γινεται αυτο ρωτάω..

Δημοσ.

δε μου έχει τύχη το να πρέπει να συμπληρώσω μια έρευνα για να κατεβάσω αρχείο. αλλά έρευνες έχω συμπληρώσει πολλές. μόνο να μη βάσεις προσωπικά στοιχεία σε ανώνυμες έρευνες

Δημοσ.

o peperone δεν εχει καταλαβει για τι survey μιλαμε.

εχω προσπαθησει με plugin στο aurora δεν πετυχε ομως.

εχω δοκιμασει να βρω το link που ειναι πισω απο το survey (και καλα) αλλα δεν βρηκα τιποτα με console.

νομιζω οτι ειναι μια μεγαλη μπαρουφα.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο να ξέρω είναι αν η χρέωση γινεται με ένα μηνυμα ή μετα θα σ στέλνουν συνέχεια...

Δημοσ.

λογικα συνεχεια!αλλα τι δεν καταλαβες απο αυτο που ειπα??ειναι μουφα τα download link!δεν υπαρχει download.θα ειναι μια καλοστημενη απατη!

Δημοσ.

Συνήθως ειναι συνδρομές. Δες παρακατω εικόνα

Wrfi5aJ.png

EDIT: αυτό που λεει ο discoboyminimal

Όπου βλέπεις τετοια survey απλως κλείνεις το παραθυρο και ψαχνεις αλλου αυτό που ζητας (γιατί πισω απο το survey δεν θα ειναι)

Δημοσ.

Ειχα δοκιμάσει και εγω κατι plugins κτλπ να τα παρακάμψω αλλα τελικά απο τα 10 το 1 δούλεψε , και τελικά ηταν και μουφα η φάση το αρχείο που κατέβασα μετα ηταν άδειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...