Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για window

ubuntistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ plexy glass και σε τί τιμές κινείται θέλω να modάρω το pc και να του βάλω ένα μεγαλύτερο τζάμι επίσης και ένα φτηνό αλλά καλό πολυεργαλείο για να κόψω το κουτί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πλεξι είναι ιδιαίτερα φτηνό και μπορείς να το βρεις ακόμη και στο praktiker.. (επειδή έκανα πρόσφατα και εγώ αυτή τη μοντα πλήρωσα περίπου 7€ με μέγεθος 50x50 το οποίο είναι υπεραρκετό) Για εύκολη και γρήγορη κοπή μπορείς να χρησιμοποιήσειςLink.png Site: http://www.praktiker.gr/c/ergaleia-kopis-leiansis-434"> σέγα  ή ακόμη και dremel 

Στο Praktiker που θα πάω θα ζητήσω απ' τον υπάλληλο τις διαστάσεις που θέλω και θα μου το κόψει ή είναι έτοιμα σε διαστάσεις??Επίσης είναι καλό ποιοτικά??Οσο για το πολυεργαλείο σε ευχαριστώ που με κατατόπισες!!

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω.Πώς να το βάλω μετα επάνω στο παράθυρο μέ βίδες ή κάτι άλλο και τί είναι αυτό το λάστιχο που βάζουν γύρω απ' το κομένο παράθυρο???

Αυτο που βαζουν γυρω γυρω ειναι πλαστικο προφιλ, ή u chanel. Εκτος απο βιδες, μπορεις να βαλεις αυτοκολλητο της 3M που ειναι παρα πολυ ανθεκτικο. Για το πως μπορεις να στερεωσεις το πλεξι με βιδες και τι να κανεις για το λαστιχο, κοιτα το topic του snakes:

http://www.insomnia.gr/topic/488615-supercase-lx-803-modding/

Διαβασε το και θα καταλαβεις ποιες ειναι οι επιλογες που εχεις. :)

Ευχαριστώ πολύ μάγκες..Κατι τελευταίο sorry αν γίνομαι κουραστικός .Ξέρεται κάποιο site το οποίο να πουλάει πράγματα για case mod όπως fan guards  και τέτοια αλλά αν γίνεται να είναι έμπιστο και χωρίς πολλά μεταφορικά??

Καλησπέρα παιδια , για να μην ανοίγω καινούριο θέμα , ξέρει κανείς που μπορούν να μου κόψουν plexi στην Θεσσαλονίκη ? Συγκεκριμένα έχω το Corsair 300r και το παράθυρό του είναι με τρύπες για fans.Θέλω να βάλω ένα σκέτο . Ψάχνω αν γίνεται κάποιο μαγαζί να  τους δώσω το πλέξι και να μου κόψουν ακριβώς ένα  ίδιο με τις υποδοχές για τα κουμπώματα κτλ

Μάλον δεν έγινα πολύ σαφής. το πλέξι γύρω γύρω έχει κάποιες εγκοπές , όπως στην φώτο κάτω . Απλά επειδή δεν έχω τα εργαλεία για να κάνω κάτι τέτοιο μόνος και ούτε θα ήθελα να δοκιμάσω γιατί και αυτός το χει πετσοκόψει λίγο όπως βλέπω, θέλω να το πάω σε κάποιον ένα πλέξι να το κόψει στις διαστάσεις και να  κάνει τις εγκοπές με βάση το "μανίσιο" παράθυρο . Υπάρχει περίπτωση για 5 τρύπες να μου πάρουν τόσα λεφτα? :/

post-261752-0-25267800-1371156326_thumb.jpeg

Τωρα εινα πιο κατανοητο το ποστ σου. Δε θες καποιον ειδικο τεχνιτη, περιμενε αποψεις απο αλλα παιδια αλλιως μπες στο google και πατα κατασκευες plexi glass Θεσσαλονικη και ξεκινα τα τηλεφωνα.

Το εργαλειο θα παρεις? Ντρεμελ τροχο ή σεγα? Και με τα 3 κοβεται αλλα πολύ πιο ευκολα με ντρεμελ γιατι εχεις περιθωρια λαθους. Αν και ειναι πιο αργο στο κοψιμο απο τα αλλα πιστευω ειναι το καλυτερο για καποιον που κοβει πρωτη φορα. Το ιδιο και με τη σεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...