Occultist Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εγώ θέλω πανό από το refresh rate της οθόνης μου οπός κανό στα υπόλοιπα games Το έχουν κλειδώσει από το game, μέσω ενός (υποχρεωτικού) update που πήρε... Έχουν βγει κάτι παπατζίδικες λύσεις να το κάνεις, και καλά, force από κάτι nvidia control panels κλπ., αλλά ή δε δουλεύει (συνήθως) ή μπαίνει κάπως, μαζί με μπόλικο tearing, stutter κλπ. - δηλαδή, φτιάχνεις ένα πράγμα και χαλάνε 3, οπότε ασ' το, καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παίζει κόσμος ακόμα παίδες ή ψάχνετε matchup με το τουφέκι; σκέφτομαι να το πάρω και εγώ τώρα σιγά σιγά. /retro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φίλε μου είμαστε αρκετοί, ότι ώρα και να μπεις θα βρεις κόσμο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος, ευχαριστώ! άντε μετα το MadMax, θα ρθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος, ευχαριστώ! άντε μετα το MadMax, θα ρθω! Μόνο smart pistol να μην χρησιμοποιείς και όλα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μπά, τόσο κράξιμο που πέφτει, δεν θέλω οκ μπήκε στο Origin το key, τώρα μένει να κατέβει και είναι και μπόλικο. Απο αύριο με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια στειλτε μπας και κανουμε καμια ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια στειλτε μπας και κανουμε καμια ομαδα. Είσαι καλός ??? Στείλε σε εμένα και έτσι θα βρεις και τους άλλους!!! bill_G164 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Που χαθήκατε ωρε παλικάρια??? Έπεσα σε μια παρέα 6 ατόμων g10 με sp, τον ήπιαμε για αρκετή ώρα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κανείς άλλος θέμα με αυτό : origin error retrieving player data from storage code 503 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zboocham404 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κανείς άλλος θέμα με αυτό : origin error retrieving player data from storage code 503 ??? Οι servers της EA κάνουν νερά, θα στρώσει από μόνο του. Εμένα δε με έβαζε online το origin τις προάλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα, παιδιά, με έχει ψοφήσει στο γνωστό crash-error material_system_dx11 κλπ. Και από ότι είδα, έχει, ακριβώς αυτό το πρόβλημα, thread 75 σελίδες στα EA Fora, και παίζει σε όλα τα λειτουργικά συστηματα, amd-nvidia, παλιές-καινούριες, παντού...Και δε λένε να το φτιάξουν - οπότε δε θα ασχοληθώ άλλο, όσο και αν μου αρέσει σαν παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Επαναφέρω το θέμα καθώς με το νέο PC που έφτιαξα, σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω game, μιας κ ήθελα από day 1 να το παίξω αλλά το hardware μου δεν θα μου το επέτρεπε σε ικανοποιητικό βαθμό. Πλέον έχει πέσει η τιμή στα 15 ευρά και αναρωτιέμαι αν το game είναι ακόμη ζωντανό ή ψόφισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ζωντανό το είναι ακόμα αλλά όχι όπως παλιά, είμαστε πολλοί Έλληνες μέσα, για 15 ευρώ αξίζει και παρα αξίζει!! Όταν το πάρεις κάνε με add bill_G164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Να το παραγγείλω από κατάστημα η μπορώ να το πάρω μέσω steam origin κλπ; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μ'αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα