κωστας10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 πως σεταρω το ρουτερ μου σε static ip apo dyndns που εχει Encapsulation PPPoA/PPPoE και δουλευει με username kai password
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Bρίσκεις πια DNS υποστηρίζει το modem σου.Γράφεσαι στα αντίστοιχα sites.και κανεις σετθπ το λογαρισμό σου username,password,dns στο modem η κατεβάζεις το client για το pc
κωστας10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Bρίσκεις πια DNS υποστηρίζει το modem σου. Γράφεσαι στα αντίστοιχα sites. και κανεις σετθπ το λογαρισμό σου username,password,dns στο modem η κατεβάζεις το client για το pc εχω κανει Bρίσκεις πια DNS υποστηρίζει το modem σου. Γράφεσαι στα αντίστοιχα sites. και κανεις σετθπ το λογαρισμό σου username,password,dns στο modem η κατεβάζεις το client για το pc εχω κανει λογαριασμο στιν DyndDNS που υποστιριζει και το ρουτερ μου αλλα δεν βορω να περασω τα στοιχεια σωστα ωστε να γινει static
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 κωστας10 καλώς ήρθες στο Insomnia. Ριξε μια ματια στο παρακατω link-θεμα του ΑγνωστοςΧ γιατι ειχε παρόμοιο πρόβλημα και λεει οτι βρήκε τη λύση. http://www.insomnia.gr/topic/483179-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%B9-ip-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5/
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 xaaaxa ναι βρήκε λύση σε άλλο forum Παραβλέπω το γεγονός πως λες πως έκανες acount στο DynDNS που τώρα είναι PAY.Tα στοιχεια που θες είναι το username,password και το DNS που έφτιαξες από την σελίδα του DynDNS
κωστας10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 xaaaxa ναι βρήκε λύση σε άλλο forum Παραβλέπω το γεγονός πως λες πως έκανες acount στο DynDNS που τώρα είναι PAY. Tα στοιχεια που θες είναι το username,password και το DNS που έφτιαξες από την σελίδα του DynDNS Static IP Address Subnet Mask Gateway αυτα τα οποια ειναι στο interface setup δεν ξερω να βαλω nterface Setup δεν ξερω να συμπλιρωσω
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πως μπερδεύεστε για κάποια απλά πράγματα. Το modem το συγκεκριμένο δεν το έχω για να σου βρω την συγκεκριμένη σελίδα αλλα πρέπει να είναι όπως στην photo.
κωστας10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πως μπερδεύεστε για κάποια απλά πράγματα. Το modem το συγκεκριμένο δεν το έχω για να σου βρω την συγκεκριμένη σελίδα αλλα πρέπει να είναι όπως στην photo. Δεν καταλαβαίνω πως μπερδεύεστε για κάποια απλά πράγματα. Το modem το συγκεκριμένο δεν το έχω για να σου βρω την συγκεκριμένη σελίδα αλλα πρέπει να είναι όπως στην photo. Δεν καταλαβαίνω πως μπερδεύεστε για κάποια απλά πράγματα. Το modem το συγκεκριμένο δεν το έχω για να σου βρω την συγκεκριμένη σελίδα αλλα πρέπει να είναι όπως στην photo.
κωστας10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μονο το 1o κανεις το 2o δεν χρειάζεται το προτο το εκανα και πηγα cmd k egrapsa ping kai to hostname μου και δουλεβει αλλα το IP μου συνεχιζει να αλλαζει
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Tο hostname που πήρες από το DNS είναι ένα shortcut ας το πούμε έτσι για το ip σου που θα αλλάζει συνεχεια.Το DNS host name θα μένει πάντα το ίδιο και ας αλλάζει το ip. Έτσι μπορείς να κανεις Host υπηρεσίες και ας μην έχει static ip γιατί εχεις DNS.Το ip σου ότι και να κανεις θα αλλάζει, μονο ο provider μπορεί να στο κάνει να μην αλλάζει άμα τον πλήρωσης αλλα δεν χρειάζεται αφού το DNS κάνει την ίδια δουλειά.
κωστας10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 το site που θελω να περασω τα στοιχεια του σερβερ μου συνχρονιζοντε με το ip και αλλαζει το ip χανονται
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εκεί που είναι να βάλεις το ip θα βάλεις το DNS Name.
κωστας10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εκεί που είναι να βάλεις το ip θα βάλεις το DNS Name. το hostname ενοεις? εκανα register sto site m zitise hostname to evala to dextike etreksa to server meta ekana restart sto router elakse to ip kai san na leme alla kse (xathike o logariasmos kai ta stixeia)
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Kάτι θα κανεις λάθος με το DNS name εxεις τις ίδιες δυνατότητες με το static ip. Δεν ξέρω τι πας να κανεις και πως.Όλος ο κόσμος έχει DNS από κάποια υπηρεσία για να κάνει host το site του να κάνει host παιχνίδια etc, ούτε εγώ είχα ποτε θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα