Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβε φίλος Samsung 840 pro 256GB και τον βάλαμε όλο χαρά για να εγκαταστήσουμε windows 8. Πρώτο εγκεφαλικο κατά την εγκατάσταση όταν είδαμε το δίσκο σχετικά γεμάτο. Ακυρωνω την εγκατάσταση και λέω ας μπουταρω τον δισκο να δω. Μπουταρε κανονικά στα Windows 8 με το setup του προηγουμενου που είχε το δίσκο. So much for a new ssd. [ATTACH]301987[/ATTACH] Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
HamerZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μάλλον ξέραν τι πρόκειται να κάνεις πριν από σένα... Ο δίσκος δεν ήταν σε σφραγισμένη τουλάχιστον σακουλίτσα;
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν κατάλαβα ο δίσκος ηταν γεμάτος οταν τον πήρες τι ειχε μέσα ? Edit : Ο δίσκος ειχε τα win 8 ηδη μέσα ? φαντάζομαι τον πήρες μεταχειρισμένο και οχι καινούργιο.......
gkarabid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κλασικο φαινομενο απο το γνωστο μαγαζι ΠΛΑΙΣΙΟ να πουλαει της επιστροφες πελατων για καινουργια χωρις καν να δει αν λειτουργει το προιον η αν χρειαζεται κατι (στην περιπτωσει σου ενα φορματ) Υπαρχουν και αλλοι φιλοι εδω μεσα που εχουν ανοιξει αντιστοιχα θεματα. Η λυση εκτος απο επιτροφη και απαιτησει επιστροφης χρηματων (ωστε να γινει αγορα απο αλλο καταστημα) ειναι καταγγελια στην προστασια καταναλωτών, ωσττε καποια στιγμη να στρωσουν λιγο χαρακτηρα. Παντως με λιγο φωνη εντος καταστηματος (με αρκετο κοσμο) θα παρεις λεφτα πισω και θα κκερασουν και καφεδακι Μάλλον ξέραν τι πρόκειται να κάνεις πριν από σένα... Ο δίσκος δεν ήταν σε σφραγισμένη τουλάχιστον σακουλίτσα; Οντως κανουν την δουλεια μας η ανθρωποι και εχουμε παραπονα
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά για καινούριο δίσκο πήγαμε και μας ήρθε bulk σε σακουλάκι western digital 2TB με προεγκατεστημενο λειτουργικό και αρχεία αλλουνού! [ATTACH]301990[/ATTACH] Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 :shock: :shock: Αυτο ειναι Απαράδεκτο να αγοράσεις καινούγιο δίσκο και να σου στείλουν οχι μονο μεταχειρισμένο με πράγματα μεσα...... άκουσον άκουσον αλλα και σε σακουλάκι για western digital..... Θα τρελαθουμε δηλαδή παράγειλες απο το site τους τον συγκεκριμένο καινούργιο δίσκο και σου ήρθε ετσι ? :confused: 1
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καταγγελία χωρίς δεύτερη κουβέντα όπως και πας στο κατάστημα και ζητάς τα λεφτά σου πίσω 2
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ναι ακριβώς έτσι. Το σακουλάκι του WD ήταν τυλιγμένο με σελοτεηπ. Αύριο έφυγα Θεσσαλονίκη με τον άλλο για αλλαγή στο καταστημα Βενιζέλου γιατί αν μπλέξω με επιστροφή ΕΛΤΑ. Amazon ftw, πιο γρηγορα θα ερχόταν. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πήγαινε στο κατάστημα (να απαιτήσεις να μιλήσεις με τον υπεύθυνο / διευθυντή του καταστήματος) με την απόδειξη και εκτος της καταγγελίας ζητας πισω τα χρήματα σου και δεν φεύγεις απο εκει αν δεν γίνει αυτo, σε καμια περίπτωση μην δεχτείς να σου δώσουν αλλο δίσκο τα χρήματα σου πισω και αγορά απο αλλο κατάστημα. Αυτο ειναι απαράδεκτο για ακομη μια φορά και τελικά χαίρομαι που εχω σταματήσει να ψωνίζω απο το συγκεκριμένο κάταστημα εδω και χρόνια. Υ.Γ : Μαλλον πήρες τον ανακατασκευασμένο / για έλεγχο δίσκο καποιου αλλου που τον ειχαν προφανώς στο Service 3
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Η αγορά έγινε online οπότε δε ξέρω στη Θεσσαλονίκη αν μπορούν να δωσουν λεφτά αντί καινούριου δίσκου. Θα δείξει αύριο! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Η αγορά έγινε online οπότε δε ξέρω στη Θεσσαλονίκη αν μπορούν να δωσουν λεφτά αντί καινούριου δίσκου. Θα δείξει αύριο! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App Αν ειμουν στην θέση σου θα τους έλεγα δεν με ενδιαφέρει αυτο, πήγαινε σε ενα κατάστημα και απαίτησε τα χρήματα σου πισω αυτο θα έκανα εγω στην θέση σου. Πως θα σου δώσουν τα χρήματα ειναι δικό τους θέμα οχι δικό σου εσυ πρέπει να πάρεις τα χρήματα στα χέρια σου. 2
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ακριβώς όπως τα λεει ο spank και μην σε καλοπιάσουν να σου δώσουν καινούριο η ποιο ακριβό μοντέλο ,καταγγελία και να απαιτήσεις τα λεφτά σου πίσω άντε μπας και βάλουν μυαλό κοροϊδεύουν τον κόσμο κάθε τρεις και λίγο 1
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 και αφου θα πας θεσσαλονικη μιλας με visionstudio και αν τον εχουν ετοιμοπαραδοτο πας και το παιρνεις να γλυτωσεις και μεταφορικα μιας και ειναι πολυ πιο αξιοπιστο καταστημα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31972&cat=6 2
Perdurabo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ είμαι ο άμοιρος με τον ssd. Αύριο πάμε για επιστροφη. έχω μία απορία. Τον ssd των παρείγγειλα στο όνομα ενός φίλου με έκδοση τιμολογίου στην εταιρία του αντί απόδειξής. Αύριο που θα πάω να κόψω κεφάλια υπάρχει πιθανότητα ανάμεσα στις κραυγές τους να πούνε τίποτα για ταυτότητα και τέτοια;
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 απαράδεκτοι και γενικότερα δεν είναι οι μόνο που το κάνουν .. βλέπε Mediamarkt και άλλα μαγαζάκια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα