Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε να βαλουν την Titan μεσα.επισης,να το δω με τι turbo x τροφοδοτικο θα τον δωσουν και ποσο θα αντεξει.τελος......αυτη η ζωγραφια πιστευω να προσελκυσει πολλα 13χρονα.

• Like 8
Δημοσ.

Κακα τα ψεματα, ειναι το πρωτο ετοιμο desktop με τελευταια τεχνολογια που πουλαει το πλαισιο. Overpriced λογω ονοματος οντως. Αυριο θα παω απο εκει να τους τρολαρω.

• Like 4
Δημοσ.

Εχει περασει fazn απο τα χερια μου και πιστευω ειναι οτι χειροτερο OEM εχω δει. Η πλατη του κουτιου χρειαστηκε υποστηριξη ωστε να μη λυγισει με την Silver Arrow...οποτε NOT!

Δημοσ.

Επρεπε να βαλουν την Titan μεσα

Εδω εβαλαν 780,και γι'αυτο η τιμη αυτη,αμα βαλεις titan,μετα θα πρεπει να την αλλαξουν.2850!!!

Τωρα σοβαρα;Περαν την 780 που εχει 700 ευρα,σοβαρολογουνε;

Νομιζω η συνθεση ειναι ακριβη,γιατι περιλαμβανονται,ηφαιστειο,βουνα,λιωμενη λαβα με σημαντικες ποσοτητες λιωμενου χρυσου,ο Ποσειδωνας(αν δεν κανω λαθος),και φυσικα ο Ηφαιστος(αν δεν κανω λαθος).

Ετσι η τιμη δικιαιολογειται,και αυριο θα τρεξω να το παρω :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παλι επιμενω.ειμαι περιεργος να δω μητρικη και τροφοδοτικο που θα φοραει.εχει κανεις καμια ακρη στο πλαισιο για να μαθουμε τι εχει μεσα?

Δημοσ.

Εγω παλι επιμενω.ειμαι περιεργος να δω μητρικη και τροφοδοτικο που θα φοραει.εχει κανεις καμια ακρη στο πλαισιο για να μαθουμε τι εχει μεσα?

Αυριο το μεσημερι θα εχεις νεα. Πραγματικα θα παω να τους τρολαρω!

Edit! 

Παντως κατα 99% θα εχουν βαλει Gigabyte m-atx.

Μαλλον αυτη:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4490#ov

• Like 3
Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω μητρικη και τροφοδοτικο

Για μητρικη αν δεν εχουν βγαλει,...τι αλλο;

ΤurboX.

• Like 1
Δημοσ.
reliability.jpg
Αξιοπιστία = Σιγουριά

Όταν δουλεύετε στον υπολογιστή σας, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Για αυτό ακριβώς το λόγο, τα Turbo-X Desktop PC υπερέχουν κι εδώ και χρόνια σας προσφέρουν την αξιοσημείωτη και βραβευμένη τους αξιοπιστία. Αυτό που το Πλαίσιο προσφέρει, είναι μια δέσμευση ότι ο υπολογιστής σας, θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στο χρόνο, γιατί αποτελείται από τα καλύτερα υλικά των κορυφαίων κατασκευαστών στον πλανήτη.

Παίζει να γέλαγα κάνα τέταρτο.

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...