laikos123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω ένα multitrack βίντεο σαν αυτό;
MiJKa Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 iMovie? Final Cut? Ή σε windows, Sony Vegas, λένε στα γρήγωρα οι αναζητήσεις στο ναό της νέας θρησκείας (Google). Δεν ξέρω, γιατί δεν το έχω χρησημοποιήσει ποτέ. Ξέρω όμως ότι μπορείς, σε περίπτωση που είσαι φοιτητής καλών τεχνών ή απλά έχεις τυχαία ένα αντίγραφό του στο σπίτι, να το κάνεις και με premiere. Απλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο ούτε να το αγοράσεις, ούτε να το μάθεις για κάτι τέτοιο.
frenzy Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σε αυτή την ενότητα θα είχες καλύτερη τύχη, κάνε αναφορά στο ποστ σου να μεταφερθεί.
LOULATRANS Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 vegas rules.....αλλα ειναι πολυ βαρυ το ατιμο.....ειδικα αν τα αρχικα βιντ ειναι φουλ.....
laikos123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 εφόσον αυτός δεν φοράει ακουστικά πως μπορεί και ακούει τα άλλα κανάλια;
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν έχεις το κάθε «παραθυράκι» σε ξεχωριστό αρχείο και έχουν όλα ίδια ανάλυση, η ένωση μπορεί να γίνει πανεύκολα με Avisynth! Π.χ. έστω ότι τα αρχεία είναι: video1.avi: το επάνω αριστερά video2.avi: το επάνω δεξιά video3.avi: το κάτω αριστερά video4.avi: το κάτω δεξιά Ένα Avisynth script που θα έδινε αποτέλεσμα έτοιμο για encoding θα ήταν: example.avs: video1 = AVISource("video1.avi") video2 = AVISource("video2.avi") video3 = AVISource("video3.avi") video4 = AVISource("video4.avi") topgroup = StackHorizontal(video1, video2) bottomgroup = StackHorizontal(video3, video4) video = StackVertical(topgroup, bottomgroup) return video 1
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Φίλε, αυτό για να γίνει τεχνικά είναι πολύ εύκολο. Απλά βάζει τα τέσσερα βίντεο να παίζουν στις ανάλογες θέσεις π.χ. στο after effects. Ο όλος συντονισμός όμως θέλει σωστή σκηνοθεσία και συντονισμό. Είναι τέσσερις διαφορετικές βιντεοσκοπήσεις και ακολουθούν το σύστημα της Merenta crunchy όπου βιντεοσκοπείς το ένα κομμάτι, Αυτό το βάζεις να παίζει σε μια τηλεόραση και βιντεοσκοπείς το δεύτερο. Το ακουστικό μπορεί να είναι ψείρα με καλώδιο πίσω από το κεφάλι ώστε να ακούει τι παίζει ή να έχει κατευθυντικό μικρόφωνο που ηχογραφεί μόνο μπροστά και ΄΄οχι την τηλεόραση που παίζει από πίσω.
laikos123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Φίλε, αυτό για να γίνει τεχνικά είναι πολύ εύκολο. Απλά βάζει τα τέσσερα βίντεο να παίζουν στις ανάλογες θέσεις π.χ. στο after effects. Ο όλος συντονισμός όμως θέλει σωστή σκηνοθεσία και συντονισμό. Είναι τέσσερις διαφορετικές βιντεοσκοπήσεις και ακολουθούν το σύστημα της Merenta crunchy όπου βιντεοσκοπείς το ένα κομμάτι, Αυτό το βάζεις να παίζει σε μια τηλεόραση και βιντεοσκοπείς το δεύτερο. Το ακουστικό μπορεί να είναι ψείρα με καλώδιο πίσω από το κεφάλι ώστε να ακούει τι παίζει ή να έχει κατευθυντικό μικρόφωνο που ηχογραφεί μόνο μπροστά και ΄΄οχι την τηλεόραση που παίζει από πίσω. μου άνοιξες την όρεξη για μερέντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα