FiKiFiKi Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Νέα προσφορά έως 10/06: Αστικά υπεραστικά προς όλους 12 ώρες κινητά Βασικό πακέτο Nova Internet έως 24 29.90€ Σήμερα έκανα συμβόλαιο σε κατάστημα forthnet 49€ ο αποκωδικοποιητής, δίνει ρούτερ, 34,δεν θυμάμαι η αλλαγή παρόχου
Thrylos7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 καλη προσφορα, δηλαδη δινει +12 ωρες στα κινητα αλλα οχι το Novasports1 σε σχεση με την χριστουγεννιατικη... Δεν ξερω αν ειναι καλυτερη, μαλλον οχι σε περιπτωση που καποιον τον καλυπτει το novasports1 για τα derby, αλλα αν καποιος θελει ολα τα αθλητικα που παει ενα +15ευρω και αυτο το +15 ισχυει και στη νεα προσφορα, τοτε συμφερει η νεα γιατι θα εχεις και το +12 ωρες προς κινητα...
JohnnyX Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) κινητα δωρεαν δινει σε ΟΧΙ πελατες σε πελατες δινει..θα ελεγα τι δινει τωρα... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2013 από JohnnyX 2
FiKiFiKi Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 κινιτα δωρεαν δινει σε ΟΧΙ πελατες σε πελατες δινει..θα ελεγα τι δινει τωρα... Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι στο κατάστημα άκουσα την πωλήτρια να μιλάει με τα κεντρικά και να τις δίνουν το ΟΚ για αλλαγή από το χριστουγεννιάτικο πακέτο στο τωρινό.
Redshift Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 δεν ισχυει εφ ορου ζωης το πακετο στην τιμη των 29,90 οποτε οι τις χριστουγεννιατικης (οπως κ εγω) μην κουνιεστε προς το παρων Οσοι κοιτατε τα πακετα κλησεων σε κινητα και τις θεωρειται καλες τις τιμες, φανταστειτε οτι η Q εχει 60' με 3 ευρω, προς ολους και χρεωση ανα δευτερολεπτο... αλλαξε αυτο,χρεωση ανα λεπτο κ η Q σε κακο θα τους βγει
FiKiFiKi Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 δεν ισχυει εφ ορου ζωης το πακετο στην τιμη των 29,90 οποτε οι τις χριστουγεννιατικης (οπως κ εγω) μην κουνιεστε προς το παρων ο πωλητής μου είπε για πάντα Στο συμβόλαιο λέει για πάντα
katcos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ο πωλητής μου είπε για πάντα Στο συμβόλαιο λέει για πάντα και στη φωτο που επισύναψες λέει ''για πάντα''
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εδω ο τιμοκαταλογος, οπου με μια γρηγορη ματια ειδα τα πρωτα ψιλα γραμματα: Απεριόριστα Σταθερά(Αστικές/Υπεραστικές κλήσεις)∆ωρεάνγια πάντα* (απο 5€/µήνα) οπου το * για παντα λεει απο κατω: *Η προσφορά δωρεάν απεριόριστων κλήσεων προς σταθερά είναι περιορισµένης χρονικής διάρκειας. Ψαξτε το.
rohas Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μηπως το πανε πακετο για αιτήσεις μέχρι 10/6 μαζι με την προσφορα των κινητων ή μηπως κανανε λαθος στην βασική σελιδα και αντι για κινητα θελανε να γραψουν σταθερα ?? το 12ωρο προς τα κινητα που το γραφουνε ?
skfn Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μα σε κακό το χουν όλοι να κάνουν μια προσφορά χωρίς παγίδες?
JohnnyX Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 To 12ωρο για κινητα ξανατονιζω οτι δεν υπαρχει και ηδη συνδρομητες, μου το ειπαν αυτοι..προφανως ειναι ενα extra για νεους πελατες...η ακομα και ενα bonus για μενα να φυγω απο τη forthnet
June Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εδω ο τιμοκαταλογος, οπου με μια γρηγορη ματια ειδα τα πρωτα ψιλα γραμματα: Απεριόριστα Σταθερά(Αστικές/Υπεραστικές κλήσεις)∆ωρεάνγια πάντα* (απο 5€/µήνα) οπου το * για παντα λεει απο κατω: *Η προσφορά δωρεάν απεριόριστων κλήσεων προς σταθερά είναι περιορισµένης χρονικής διάρκειας. Ψαξτε το. Ο τιμοκατάλογος αυτός είναι του Μαρτίου, πριν βγει η τρέχουσα προσφορά. H προσφορά ισχύει κανονικά. Απεριόριστα σε σταθερά όλης της Ελλάδας - για πάντα 720'/μήνα σε κινητά - για πάντα. με +10€ βάζεις όλα τα novasports ή όλα τα novacinema. Αυτά. Την έβαλα κι εγώ και περιμένω ενεργοποίηση. Έχει ανοιχθεί ήδη άλλο παρόμοιο τόπικ πριν καμιά εβδομάδα, καλό είναι να συγχωνευθούν...
zaico Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παιδια ισχύει και για μενα που εχω Forthnet 2play 24mbs, απεριορ. σταθερα και 30' νομίζω προς κινητα με 30ευρω/μήνα? ή είναι μόνο για νεους πελάτες? Εκτός απο τον αποκωδικοποιητή (49 ευρω) πληρωνω και κατι αλλο ( πιάτο κ.λ.π?) Το βασικό πακετο nova εχει και ταινίες?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο τιμοκατάλογος αυτός είναι του Μαρτίου, πριν βγει η τρέχουσα προσφορά. .. Έχει ανοιχθεί ήδη άλλο παρόμοιο τόπικ πριν καμιά εβδομάδα, καλό είναι να συγχωνευθούν... Πριν μια βδομαδα τοπικ δεν υπαρχει, του Μαρτιου μονο οπου λενε οτι δεν εχει απεριοριστα σταθερα αλλα εχει και κινητα με αστικη χρεωση. Εσυ ομως λες οτι τα σταθερα ειναι για παντα. Αρα τι να συγνωνευσουμε; Ο τιμοκαταλογος ειναι ο τρεχων και απο την σελιδα της προσφορας αυτης στο site του μαγαζιου κατω αριστερα που λεει "τιμοκαταλογος". Για παντα λεει και ο καταλογος μεσα παντως και στο αστερακι λεει οτι το για παντα ειναι = για περιορισμενο χρον. διαστ. (φλου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις