paan71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι original αλλά : http://www.goldenbrands.gr/public/campaign/beats-dre-akoustika?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Προκλητικές οι τιμές... αν και τόσο αξίζουν περίπου τα συγκεκριμένα μοντέλα. Όλος ο κόσμος τους κράζει για το πόσο ακριβά τα πουλάνε. Πάντως τόσο χαμηλή τιμή δεν έχω ξαναδεί - ούτε και στο eBay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fisto Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μαγκες εγω ψινομαι να αγορασω για δουλεια σαν DJ. Λετε να ειναι καμια απατη? Αξιζουν? Να αγορασω κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν και εχει αναφερθει και εδω ας αφησουμε το παρον θεμα ανοιχτο να γινει εδω η κουβεντα και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 δεν ειναι κ τοσο φοβερα παντως,υπαρχουν πολλες επιλογες..τα in ear παντως στα 22 ευρω μπορει κ να αξιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μαγκες εγω ψινομαι να αγορασω για δουλεια σαν DJ. Λετε να ειναι καμια απατη? Αξιζουν? Να αγορασω κατι αλλο? Φίλε δεν νομίζω να σε καλύψουν για τέτοια χρήση. Καλύτερα να πας σε κάποιο άλλο μοντέλο-εταιρεία. Εγώ για ίδια χρήση μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα το Δεκέμβρη σε αυτά http://www.skroutz.gr/s/424509/Shure-SRH750.html που συναγωνίζονται και ακριβότερα μοντέλα ανταγωνιστών τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ''Ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει από 15 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Ν. Αττικής και μπορεί να φτάσει έως και 20 εργάσιμες ημέρες για απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας''Δηλαδή κανα μήνα περίπου για παράδοση ;;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχει γεμίσει το ίντερνετ με αντιγραφές των beats και η τιμή τους μου γεννά υποψίες.... Προσέξτε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Nα προσθεσουμε και τα εξης: Αποστολή: Η παραγγελία σας θα παραδοθεί με courier. H χρέωση αποστολής είναι €5.90 ανά παραγγελία, για όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τη λήξη της καμπάνιας. Αν έχετε κάνει συνδυαστική παραγγελία, λαμβάνεται υπόψιν η καμπάνια που λήγει τελευταία. Α και το "ρητο" ειναι "οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο... συνηθως δεν ειναι"! Ελπιζω για οσους παραγγειλουν να ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Προβλεπω καποιοι να παραλαμβανουν παγακια.... Περα απο αυτο και μαιμου να ειναι πως θα το δει καποιος ..... ? Για DJ προτεινω η Ultrasone η AIAIAI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λοιπόν για να το θέσω όσο πιο κόσμια μπορώ και επειδή έχω αγοράσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο deals site, στην καλύτερη των περιπτώσεων τα προϊόντα που έχω πάρει μέχρι σήμερα (ρούχα) είναι πολύ αμφιβόλου ποιότητας έως και πιθανόν καλές απομιμήσεις, και μιλάω ενώ έχω επικοινωνήσει με τις εταιρείες των προϊόντων πρώτα... Αν αγοράσει κάποιος τα ακουστικά ας μας ενημερώσει αν είναι από ebay, (καθόλου απίθανο για μένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ελα τωρα.... :-D :cool: Eγγύηση GoldenBrandsΣας εγγυόμαστε ότι το GoldenBrands έχει το δικαίωμα να πωλήσει αυτό το προϊόν. Κάθε εμπορικό σήμα που πουλάμε είναι η ετικέτα που υπόσχεται να είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ντάξει βρωμάει απάτη από χιλιόμετρα με τέτοιες τιμές Επίσης τα original είναι πιο overpriced κι από iphone, να ΄ναι καλά η διαφήμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ελα τωρα.... :-D :cool: Βεβαια δεν σας εγγυομαστε πως ειναι αυθεντικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Προβλεπω καποιοι να παραλαμβανουν παγακια.... Περα απο αυτο και μαιμου να ειναι πως θα το δει καποιος ..... ? Για DJ προτεινω η Ultrasone η AIAIAI. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες για ακουστικά αν θέλει να δουλέψει κάποιος ως DJ αλλά το θέμα είναι ότι σε καμία από αυτές δεν θα βρει καλά ακουστικά με 60-70 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις