Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!!!Εχω επιλεξει 2 διαφορετικα Powerline που ειναι τα εξηςhttp://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/powerline/Netgear-Powerline-200Mbps-Wireless-N-Kit-XAVNB2001-100PES.htm

και το http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/powerline/TP-Link-Powerline-Kit-200Mbps-Wireless-N-TL-WPA281KIT-TL-WPA281KIT.htm θελω οποσδηποτε wireless ποιο προτεινεται???Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Δημοσ.

επισης ειναι καλο να εχει πριζα για να μπορεις να βαλεις πρωτα το Powerline και μετα απο πισω τα υπολοιπα για να παιζει καλυτερα.αυτα που λεει ο φιλος το κανουν αλλα και οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες.υπαρχε επισης και η λυση utp μεσα σε καναλι για να μην φαινεται ασχημα.

Δημοσ.

Αν τα έχεις, μήπως να πάρεις Link.png Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DEVOLO-dLAN%C2%AE-500-AV-Wireless--Starter-Kit-%281918%29,99452,397690,591333.html?langId=-18">αυτό;

Και devolo (από τις καλές εταιρίες)

και 500άρι ethernet

και wireless

και ελεύθερο schuko

Η Devolo είναι Ελληνική Εταιρία και ισχυρίζονται (Προσωπικά τους πιστεύω, άλλα δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά)  ότι τα προϊόντα τους είναι δική τους ανάπτυξή και όχι κινέζικα OEM τύπου Crypto.

Σαν προϊών όμως, εγώ δεν το έχω δουλέψει. 

Δημοσ.

Αν τα έχεις, μήπως να πάρεις αυτό;

Και devolo (από τις καλές εταιρίες)

και 500άρι ethernet

και wireless

και ελεύθερο schuko

Η Devolo είναι Ελληνική Εταιρία και ισχυρίζονται (Προσωπικά τους πιστεύω, άλλα δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά)  ότι τα προϊόντα τους είναι δική τους ανάπτυξή και όχι κινέζικα OEM τύπου Crypto.

Σαν προϊών όμως, εγώ δεν το έχω δουλέψει. 

Είναι ελληνική η devolo;; Δεν το νομίζω. Πάντως δεσπόζει σε όλα τα ξένα eshops
Δημοσ.

Είναι ελληνική η devolo;; Δεν το νομίζω. Πάντως δεσπόζει σε όλα τα ξένα eshops

Δεν γνωρίζω 100%, άλλα άνθρωποι της Devolo σε μια έκθεση μου την σύστησαν ως Ελληνική. 

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω 100%, άλλα άνθρωποι της Devolo σε μια έκθεση μου την σύστησαν ως Ελληνική. 

Στο wikipedia εχουν 2 γραμμες (κυριολεκτικα) για την εταιρια και λενε οτι ιδρυθηκε στη Γερμανια το 2002.

Το δε site τους αναφερει παραρτηματα σε δεκαδες χωρες, συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας

Δημοσ.

Αν και πολύ offtopic,

devolo AG

Charlotte Allee 60

D-52068 Aachen

Deutschland

Tel: +49 241 18279-0

Fax: +49 241 18279-999

E-Mail Adresse: [email protected]

Webseite: http://www.devolo.de

CEO: Heiko Harbers

Chairman: George Wazinski

Responsible according to § 55 paragraph 2 Interstate Broadcasting Agreement: Christoph Roesseler

Register court: Amtsgericht Aachen

Registration number: HR 8931

VAT identification number according to § 27a sales tax law: DE 813 438 476

WEEE registration number: DE 876 270 22

από το site τους...

Δημοσ.

ελληνικη και να ειναι καλη δεν γινεται.οποτε μαλλον ξενη ειναι :P

η crypto sucks παρεπιμπτοντος.τα devolo απλα λιγο τσιμπημενα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.απλα ο φιλος μας ελπιζω να μην εχει τριφασικο ρευμα γιατι ...

Δημοσ.

ελληνικη και να ειναι καλη δεν γινεται.οποτε μαλλον ξενη ειναι :P

η crypto sucks παρεπιμπτοντος.τα devolo απλα λιγο τσιμπημενα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.απλα ο φιλος μας ελπιζω να μην εχει τριφασικο ρευμα γιατι ...

Το συγκεκριμένο ( δεν ξέρω πως )  αναφέρει ότι υποστηρίζει και τριφασική εγκατάσταση

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω και τα devolo και τα tp-linκ σε τριφασικό. Και από τα 2 απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά δεν ξέρω αν τα devolo δικαιολογούν την τριπλάσια τιμή τους σε σχέση με τα tp-link...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ( δεν ξέρω πως )  αναφέρει ότι υποστηρίζει και τριφασική εγκατάσταση

ειχαν πει αλλα δεν το ξερω οτι καποια Powerlines παιζουν με τον ουδετερο οποτε οτι δεν εχουν θεμα με τα τριφασικα ρευματα σε αντιθεση με αλλα που παιζουν με την φαση που αλλαζει.δεν το εχω ψαξει παραπανω βεβαια.

Εγώ δουλεύω και τα devolo και τα tp-linκ σε τριφασικό. Και από τα 2 απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά δεν ξέρω αν τα devolo δικαιολογούν την τριπλάσια τιμή τους σε σχέση με τα tp-link...

τα tp link παντα σε ολα τα πραγματα ειναι φτηνα και ειναι value for money.σιγουρα δεν θα τα συγκρινα με devolo.απο την αλλη μπορει να εχει και τιποτα καλη εγγυηση στην devolo σε στυλ Next day replacement(δεν ξερω απλα λεω) και για αυτο να χρεωνουν παραπανω.????

Δημοσ.

καλημέρα,

για να μην ανοίγω άλλο θέμα πειτε μου σας παρακαλώ powerline διαφορετικής μάρκας συνεργάζονται ?

δηλαδη έχω ενα σετ απο tp-link σπίτι αν πάρω σετ άλλης μάρκας τώρα θα λειτουργούν όλα ?

ενα το έχω στο ροοτερ και τα υπόλοιπα 3 σε pc..

Δημοσ.

καλημέρα,

για να μην ανοίγω άλλο θέμα πειτε μου σας παρακαλώ powerline διαφορετικής μάρκας συνεργάζονται ?

δηλαδη έχω ενα σετ απο tp-link σπίτι αν πάρω σετ άλλης μάρκας τώρα θα λειτουργούν όλα ?

ενα το έχω στο ροοτερ και τα υπόλοιπα 3 σε pc..

Αν υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο, ναι. Τα tp-link όπως και τα περισσότερα υποστηρίζουν το HomePlug AV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...