zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Όντως. Η ιστορία των tattoo φαίνεται εδώ. http://www.tattooland.gr/history-of-tattoo.html Απ΄όσο καταλαβαίνω, οι άνθρωποι έκαναν tatoo για τους λόγους που περιγράφονται στο λίνκ. Πέρα από τα στερεότυπα, σήμερα η γνώμη μου είναι ότι το 99% αυτών που κάνουν ένα tattoo ,είναι καθαρά για λόγους μόδας. Περίπτωση σκουλαρικιού στα 80ς. Περίπτωση κουρέματος " μοϊκανού" πάλι από τα 80ς και το πάνκ που ξαναήλθε στη μόδα. Η βαθύτερη σημασία του να χτυπήσεις ένα tattoo στην πλειοψηφία δεν υπάρχει. Καθαρά θέμα το να ακολουθείς τη μάζα. Οκ δεν είναι ότι δεν μου αρέσει ένα όμορφο διακριτικό tattoo , αλλά για ρίχτε μια ματιά στις παραλίες. Η εξαίρεση πλέον είναι να δεις κάποιον/α χωρίς τατουάζ. Ε, εκεί λες πλέον θα ξεχωρίσω γιατί δεν έχω tattoo . Η διαφορά με αυτά που το συγκρίνεις είναι ότι όταν το βαρεθείς δεν μπορείς να κάνεις κάτι! Πολλοί δε το σκέφτονται αυτό, το βλέπουν σαν αξεσουάρ, δεν έχουν αίσθηση ότι κάνουν κάτι που θα το έχουν σε όλη τους τη ζωή.
HALF EVIL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εντάξει, η κοινωνία σήμερα είναι πολύ πιό ανεκτική. Δεν ισχύει το αν έχεις τατουάζ θα θεωρήσουν οι περισσότεροι ότι έκανες φυλακή. Απλώς η προβατοποίηση μου φαίνεται κάπως. Κάποιοι κάναν τατουάζ όταν οι περισσότεροι σοκαρίζονταν όταν έβλεπαν έναν αντρα με σκουλαρίκι. Αυτό εννοώ. Φυσικά δεν είναι καταδίκη το θέμα , απλώς σχολιάζουμε καλοπροαίρετα το "δήθεν" μερικών.
tehAllantin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Στην Ιαπωνία, αν θυμαμαι καλά ο Αλεξ0000000 το έλεγε, ακόμα ισχύει!
idomeneas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Στην Ιαπωνια εχεις προβλημα στα χωρια, δεν μπορεις να πας σε καποια onsen (ιαματικα λουτρα) γιατι οι παραδοσιακοι Ιαπωνες της επαρχιας τα εχουν συνδεσει με Yakuza ολα τα tattoo. Βεβαια στους τουριστες ειναι πιο ελαστικοι, αλλα και παλι σε στραβοκοιτανε. Επισης το τατουαζ δεν το εχεις μια ζωη απαραιτητα, αμα φτασεις 60 και εχει γινει συσκατο, μπορεις να κανεις λέιζερ να το βγαλεις. Αν και στα 60 σου θα εχεις τετοιο σταφιδιασμα που χεστηκες αν το τατουαζ δειχνει ωραιο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από idomeneas7 1
epipolaios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Οταν ειναι να κανεις ταττοο ρωτας μονο τν εαυτο σου.Απ αλλους θ ακους τα ποσα "ξερουν"(δεν ειναιαπαραιτητα κακκο) ειναι δν ειναι τατουατζηδες.Κ απ αλλους θ ακους ειρωνιες θεοχαζες του τυπου <παλια καναν μονο οι ναυτικοι οποτε πιαναν λιμανι> κ αλλα κομπλεξιλικια.Αυτο π σε φερνει στα ταττοο εισαι συ κ η κουλτουρα σ, εσυ θα θαφτεις μ αυτο π επελεξες. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από epipolaios
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ενδιαφέρεται κανείς για ραντεβού τον Σεπτέμβριο σε πολύ γνωστό Αθηναίο που ειδικεύεται σε πρόσωπα και κρανία? Μάλλον δεν θα πάω και είναι δυσεύρετα.
janus5555 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 μπορεί κάποιος να μου προτείνει μαγαζί στο Βόλο; σκέφτομαι να κάνω στο χέρι πάνω απ'τον καρπό, (εδώ και κάποια χρόνια..). Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το σχέδιο, σε ποιόν μπορώ να απευθυνθώ; έχει αρκετά μαγαζιά απ'ότι έχω δει οπότε θέλω ινφο για τιμή/ εξυπηρέτηση κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα