Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Καλα οντως, αυτο ειναι αληθεια. Ασχετο, με βλεπω να πηγαινω και για δευτερο καποια στιγμη και δεν μου το χα.
freedubus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ΥΓ: Ένα άλλο που πρέπει να προσέξεις (όσο μπορείς) είναι να μην 'κολλήσεις' με το tattoo γιατί κινδυνεύεις να γεμίσεις . Είναι στατιστικά παρατηρημένο ότι όποιος κάνει πρώτο θέλει και δεύτερο και όποιος κάνει δεύτερο πάει (κατά 99%) για τρίτο! Τα είχε πεί ο τρισμέγιστος προ αμνημονεύτων ετών..
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Να ρωτησω οσους εχετε κανει τατου γιατι το κανατε (πχ μοδα, σημαντικο γεγονος) και αν το μετανιωσατε καποια στιγμη;; Sent from my iPhone using Insomnia
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ασχετο, με βλεπω να πηγαινω και για δευτερο καποια στιγμη και δεν μου το χα. Σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο 10 χρόνια, το δεύτερο 5 μήνες και το τρίτο 1 μήνα. Κάπως έτσι πάει η δουλειά =ρ. Να ρωτησω οσους εχετε κανει τατου γιατι το κανατε (πχ μοδα, σημαντικο γεγονος) και αν το μετανιωσατε καποια στιγμη;; Όσο πιο μικρός είσαι όταν χτυπάς το ταττού, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να το μετανιώσεις. Στις μικρές ηλικίες θεωρώ ότι γίνεται για λόγους μόδας ως επί το πλείστον. Όσο μεγαλώνεις, έχεις ξεπεράσει τη διαδικασία της εν βρασμώ σκέψης και γίνεται για τους υπόλοιπους λόγους (σημαντικό γεγονός μπλα)
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Η μοσκίτω βάρεσε την ημερομηνία γέννησής της, ένα σεμνό τριψήφιο νούμερο.Τι να βαρεθεί.
YiN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Να ρωτησω οσους εχετε κανει τατου γιατι το κανατε (πχ μοδα, σημαντικο γεγονος) και αν το μετανιωσατε καποια στιγμη;; Sent from my iPhone using Insomnia Προφανώς καλό είναι αυτό που θες να χτυπήσεις να το έχεις σκεφτεί καλά και αρκετό καιρό. Αυτό που λέει η μοσκίτω. Εγώ ετοιμάζομαι και το σχέδιο δεν μου έχει φύγει από την κεφάλα εδώ και 15 χρόνια. Νομίζω ήρθε καιρός του.
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Προφανώς καλό είναι αυτό που θες να χτυπήσεις να το έχεις σκεφτεί καλά και αρκετό καιρό. Αυτό που λέει η μοσκίτω. Εγώ ετοιμάζομαι και το σχέδιο δεν μου έχει φύγει από την κεφάλα εδώ και 15 χρόνια. Νομίζω ήρθε καιρός του. πιξ ορ νεβερ χαπεντ
salliara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Υιν πως το πηρες αποφαση? εγω γιατι δεν το παιρνω?
insomniaK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 θέλω να μάθω κι εγώ την απάντηση στη δεύτερη ερώτηση. δεν εχεις φτιαξει το σχεδιο ρε? πιθανολογώ f-holes.
YiN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Σαλιάρα, το θέμα είναι να κάνεις τατού επειδή έχεις ένα σχέδιο που σου έχει κολλήσει στο μυαλό, όχι να βρεις σχέδιο γιατί θέλεις να κάνεις τατού. Άποψή μου πάντα. Πάντελ, στη μέση και πιο μικρά. Ινσομνιακ μπορείς να το παίζεις σαηκικ αλλά έχω ποστάρει φωτο man ray, τουτ'έστιν: κάπου 150 φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα