taxtax Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Βλέπω σήμερα εκτός απο το κυρίως Free App of the Day, έχει και ένα σωρό άλλες εφαρμογές (παιχνίδια κυρίως) free. Απο την εφαρμογή για κινητό, πατήστε το free app of the day, και στη συνέχεια κυλίστε scrollάρετε μέχρι να βρείτε το "Apps on Sale". Εκεί αν επιλέξετε το "See All" θα δείτε ένα σωρό Apps που τώρα είναι Free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagob Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι σήμερα μόνο. Αυτές οι προσφορές υπάρχουν συνεχώς και συχνά αλλαζουν οι εφαρμογές που είναι σε προσφορές. Αλλά, κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν υπάρχει κατι αξιόλογο μέσα σε αυτές. Σπάνια βγαίνει κάτι καλό αν δεν παίξει καλό free app of the day ή το μηνιαίο (λίγο παραπάνω συνήθως) πακέτο εφαρμογών. Υπάρχει και στο site αυτη η ενότητα των εφαρμογών που τρέχει κάποια έκπτωση, είτε ολική ή μερική: Special discounts Special discounts free 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriosotinanai Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αλλά, κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν υπάρχει κατι αξιόλογο μέσα σε αυτές. Για μένα αυτό το παιχνίδι ήταν αξιόλογο: http://www.amazon.com/ustwo-Studio-Ltd-Monument-Valley/dp/B00KA7JIII/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1413359943&sr=8-1&keywords=monument+valley Δηλαδή καπου 80 λεπτά του ευρώ. Στο Play Store στα 3.59 ευρώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley&hl=en Fun fact: την επόμενη μέρα από την αγορά μου, με πήραν τηλέφωνο από την Alpha Bank για να επιβεβαιώσουν ότι ήμουν εγώ. Τους φάνηκε ύποπτη συναλλαγή. Χαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ... Fun fact: την επόμενη μέρα από την αγορά μου, με πήραν τηλέφωνο από την Alpha Bank για να επιβεβαιώσουν ότι ήμουν εγώ. Τους φάνηκε ύποπτη συναλλαγή. Χαχαχα. Μηπως δεν είναι αστειο/περιεργο και λογω της εφαρμογης, αλλα λογω του ότι εχεις δηλωσει στο αμαζον καμια Αμερικανικη διευθυνση (για το γνωστο λογο) την οποια ειδαν μεσα στην συναλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα εκτός από το κυρίως Free App of the Day, έχει και περίπου 10-12 εφαρμογές με τον τίτλο " Apps for the family" και ισχύει το δωρεάν για όλο το Σαββατοκύριακο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα εκτός από το κυρίως Free App of the Day, έχει και περίπου 10-12 εφαρμογές με τον τίτλο " Apps for the family" και ισχύει το δωρεάν για όλο το Σαββατοκύριακο. που βρισκονται αυτα φιλε? σε ποια κατηγορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 τσίμπα ένα link http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_425748762_2?ie=UTF8&hidden-keywords=B0053DBRGK|B00LRZ10I8|B007MCW4FS|B00BVOFCRK|B007AJKUUE|B009IVLENO|B00CC54ABG|B008BB9O34|B00FNVMKC2|B00BPJEC4U|B00DEL11Z0|B007OWXVYY|B00HDGR8YU|B00KN64AUC&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-right-2&pf_rd_r=15RWC9Z1HS8NDC2J85CS&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1949700842&pf_rd_i=2350149011 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Simon the sorcerer σημερα (παλια καλη εποχη των adventures) http://www.amazon.com/gp/product/B00F2C9KIE/ref=mas_fad_tp 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ελα η "Παπαρήγα η καλη".... Ξανα ηρθε η ώρα των δωρεαν apps http://www.amazon.com/b/?ie=UTF8&node=10221878011 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ελα η "Παπαρήγα η καλη".... Ξανα ηρθε η ώρα των δωρεαν apps http://www.amazon.com/b/?ie=UTF8&node=10221878011 Ευχαριστώ krokos, μόλις κατέβασα το Endomondo Sports Tracker PRO (free από 4,99 $) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια , για το endomondo, βγαζει και σε κανεναν αλλον οταν πατε να εγκαταστησετε το Sports Tracker PRO, οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη? Ενω εχω κανονικα το endomondo στο κινητο μου ηδη... Any help?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια , για το endomondo, βγαζει και σε κανεναν αλλον οταν πατε να εγκαταστησετε το Sports Tracker PRO, οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη? Ενω εχω κανονικα το endomondo στο κινητο μου ηδη... Any help?? Από που σου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη; (εννοώ από amazon store ή από google play) Μήπως πριν την είχες βάλει από google play και πρέπει να την απεγκαταστήσεις πρώτα; Για σίγουρα δεν ξέρω πάντως, γιατί τώρα την πρωτοέβαλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 προσπαθώ να βρω τι παραπάνω έχει ή pro version του endomondo από την free και δεν βρίσκω τίποτα. Νομίζω ότι, όπως και στο rundastic, υπάρχει μια paid έκδοση που την δίνουν και καλά free για να σε τραβήξουν και να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα τους αντί άλλων προγραμματων. Μετά πληρώνεις για το premium. Για να είναι εντάξει, μπορεί να έχουν κάποιο feature παραπάνω από το free, έτσι για τα ματια. Αν πάντως έχει κάποιος το link για τις διαφορες του free με το pro ας το κάνει post. Να δούμε αν αξίζει να αλλάξω το runkeeper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 προσπαθώ να βρω τι παραπάνω έχει ή pro version του endomondo από την free και δεν βρίσκω τίποτα. Νομίζω ότι, όπως και στο rundastic, υπάρχει μια paid έκδοση που την δίνουν και καλά free για να σε τραβήξουν και να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα τους αντί άλλων προγραμματων. Μετά πληρώνεις για το premium. Για να είναι εντάξει, μπορεί να έχουν κάποιο feature παραπάνω από το free, έτσι για τα ματια. Αν πάντως έχει κάποιος το link για τις διαφορες του free με το pro ας το κάνει post. Να δούμε αν αξίζει να αλλάξω το runkeeper... Βρήκα αυτό το link που εξηγεί τις διαφορές μεταξύ free, pro και premium του endomondo. Εγώ έχω το runkeeper free (και το nike+ running)..να τρέξω και λίγο με endomondo να δω διαφορές και θα ενημερώσω! Πάντως μέχρι στιγμής πιο εύχρηστο από το nike δεν έχω δει..(έχει την αλλαγή orientation στην οθόνη, πολύ βασικό αν το έχεις σε armband και θέλεις να βλέπεις τα δεδομένα της άσκησής σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω κατι, πρεπει να κάνουμε και Install των apps αμεσα ή μπορουμε να τις εγκαταστήσουμε όποτε θέλουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα