Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα όχι με την πρώτη ευκαιρία... απο την στιγμή που το συστημα είναι νεοτερο των 14ημερων , τρεχεις στο πλαισιο και τους λες να στο αντικαταστήσουν με καποιο corsair. 

• Like 4
Δημοσ.

Άλλο τροφοδοτικό γιατί απ'ότι βλέπω η σύνθεσή σου τραβάει ρεύμα και τα turbo-x  φημίζονται για την "αξιοπιστία"  τους.

Επίσης πρόσεχε το dvd είναι bulk δηλαδή μάλλον χαλασμένο.Αν δεν δουλέψει στείλτο πίσω.

Δημοσ.

Επίσης πρόσεχε το dvd είναι bulk δηλαδή μάλλον χαλασμένο.Αν δεν δουλέψει στείλτο πίσω.

Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, τα bulk ειναι κανονικα καινουρια κομματια απλα ειναι σε χαρτονι/χαρτοκουτο και οχι σε κανονικη θηκη, συνηθως HDD και DVDιερες ειναι bulk. Μπορει να κανω και λαθος, κραταω μια πισινη.

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο τροφοδοτικό γιατί απ'ότι βλέπω η σύνθεσή σου τραβάει ρεύμα και τα turbo-x  φημίζονται για την "αξιοπιστία"  τους.

Νομίζω πως όλα τα dvd-rw είναι bulk (χωρίς συσκευασία εννοείς ε?) γιατί είχα πάρει ένα ακριβώς ίδιο από το my-system και ήταν σε μια ζελατίνα μόνο.

• Like 2
Δημοσ.

και αλλος με  turbo x βλεπω.. τελικα  γιατι ολοι τα κατηγορουν  αυτα τα τρφοδοτικα ειναι τροφοδοτικο κινδυνου δηλαδη?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως όλα τα dvd-rw είναι bulk (χωρίς συσκευασία εννοείς ε?) γιατί είχα πάρει ένα ακριβώς ίδιο από το my-system και ήταν σε μια ζελατίνα μόνο.

Κανονικά ναι αλλά ρώτα και εμας που έχουμε μια σχετική εμπειρία.... :-(

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Κανονικά ναι αλλά ρώτα και εμας που έχουμε μια σχετική εμπειρία.... :-(

Μα δεν διαφώνησα σε κάτι μαζί σου. Και για να το λες θα έχεις σίγουρα παραπάνω εμπειρία από μένα.

Πάντως η μητρική της υπογραφής μου όταν την πήρα από το e-gate μου λένε ότι είναι σε bulk συσκευασία. Μέχρι όμως να πάω να σπίτι και να διαπιστώσω ό,τι ήταν άθικτη, με τις ζελατίνες της, τα καλώδια της κλπ. ήμουνα αρκετά επιφυλακτικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...