jimpoul Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλημερα...εχω μια ερωτηση..εχω το sony x peria T εδω και δυο μηνες και μου εχει παρουσιασιασει ενα προβλημα.οταν βλεπω ταινια,youtube η παιζω κανα παιχνιδι παταει pause μονο του κινητο καθε λιγο και λιγακι και ξαναπαταω για να συνεχησει..ξερει κανεις τι παιζει??ευχαριστω!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εγινε split και μεταφορα σε νεο θεμα. Παρακαλω προσεχετε τον τιτλο του νηματος στο οποιο κανετε δημοσιευσεις. Ευχαριστω.
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν φαίνεται να το έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο τηλέφωνο ίδιου μοντέλου, αλλά το είχα και εγώ πάνω στο Xperia Sole μου και τελικά έφταιγε το router (συνήθως συμβαίνει στα Apple). Μετά ήρθε update για το firmware του router μου και διορθώθηκε. Αλλιώς μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού του κινητού, σε αυτήν την περίπτωση θα πρότεινα να φορτώσεις καμιά custom rom. Αλλιώς καλή ιδέα είναι να ρίξεις και μια ματιά με την εγγύηση αν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα