23Optimus Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 καλσηπερααα παιδιααα ηθελα να ρωτισω σε ενα πολυ περιεργο θεμα που μου προεκυψε πριν λιγα λεπτα ο υπολογυστης ενω ηταν κλειστος ανοιγω μπαινω στα windows με το που αρχιζει να δειχνει να βαλω το κωδικο μου να μπει μεσα μαυριζει η οθονη μενει εκει ολη την ωρα χωρις καμια αλλαγη και αρχιζει να ακουγεται θορυβος απο τη καρτα γραφικων σα πολυ δυνατο αερα λες και ακουμε απο τον ανεμιστηρα η πλακα ειναι οτι ειναι η τριτη καρτα γραφικων και με διαφορα τεραστια απο τις αλλες που ειχα τις απλες κΙ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ το μονο που ειχε εμφανισει με μαυρο ηταν πριν λιγο καιρο σε καποιες επανεκκκινησεις αλλα εκανα αλλαγη οδηγων στη καρτα και δε το ξαναεμφανισε αυτο μονοο κατα τα αλλα ολα καλαα και παιχνιδια παιζω μηπως να ξερετε τι φταιει? δινω και φοτο και θερμοκρασιες στο καθενα μεσα αν ξερετε κατι στο αν ειναι προβλημα hardware η η καρτα γραφικων αρχιζει και τα φτηνει απο τη ζεστη...... -.-windows 7 ultimate 64 bitmotherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 17-25 βαθμουε κελσιου4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) η μητρικη παιρνει μεχρι 4seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb 40-42 βαθμους κελσιουintel core 2 duo E4500 2.20 ghz πυρηνας 1 35 βαθμους κελσιου πυρηνας 2 35 βαθμουςati sapphire 7750 ddr5 1 gb 36-41 σε ηρεμια με παιχνιδι 46-65AC 550 W turbo xοθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk το παραξενο κουτι μου αλλα πιστευω εχει καλες θερμοκρασιες
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αυτό το turbo-x στο λαιμό μου κάθεται. Δοκίμασε κάποιο άλλο τροφοδοτικό για αρχή. Γιατί όλα μέσα στο κουτί σου είναι ανάποδα? Ποιό κουτί έχεις?
23Optimus Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ναι το τοροφοδτικο ειχα ακουσει πολλ οταντο ειχα βαλει ηδη πριν 6 μηνες οπως και τη καρτα αυτη που ζεστεννεται με ανυσιχουσε οταν επαιζα παιχνιδια λιως ηταν κρυοαλλα μεχρι στιγμης ανεξαιρεσω αυτο που εκανε τωρα και κατι αλλες μαυριλες τετοιες ο υπολογυστης πηγαινε πολυ καλα δεν ξερω το τι να φταιει και το εκανε αυτο να ειναι μη συμβατη η καρτα γραφικων με το υπολοιπο συνολο? τοκουτι ειναι hp pavillion midi tower οταν το προτοπηρα ειχε μεσα μια ατι 2400 256 μεγαμπαιτ τροφοδοτικο 300 βατ τωρα εβααλ μετα αλη καρτα τα παιξε τελειως καια υτη τωρα εβαλα αυτη που ακουσα καλα λογια και σ ακαρτα γενικα και απο χρηστες γενικως που την χρησιμοπιουν κανενα προβλημα τωρα εμεναπου το κανει ναναι κατι αλο μαλον επαντος οι θερμοκρασιες δε δειχνουν το κατι το κουτι ναι εναποδο ειναι οντος ετσι ηταν απο την αρχη εσυ φιλαρακο τι πιστευεις οτι μπρει ναναι να το κοιταξω λες?
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc αν και νομίζω ότι θα μας αφήσει χρόνους.
23Optimus Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 καλα αν χαλσει και αυτη τι να πω τσαμπα λεφτα παμε και δινουμε αν πρεπει να δοσουμε για καρτα γραφικων 300 ευρω και πανω που εχχει κατι τερατα δε λεει πιστευω τη πηρα να ειναι καπως ανετη για παιχνιδια που παιζω καποιες φορες και να βγαλει προβλημα μετα απο 6 μηνες τι να πω τοτε το πλαισιο που τη πηρα ειναι μουφα για αλο υπολογυστη ειναι δυσκολο να δοκιμασω δεν εχω καπιον ευκαιρο αν ειναι θα φωναξω κανα τεχνικο αν δω αλλο προβλημα
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το ότι χαλάνε οι κάρτες σου ίσως οφείλονται και στο tuvlo-x τροφοδοτικό που έχεις. Το ότι χαλάνε οι κάρτες σου ίσως οφείλονται και στο tuvlo-x τροφοδοτικό που έχεις. Περίμενε απαντήσεις και από άλλα άτομα. η κάρτα είναι μέσα στην εγγύηση? αν ναι πήγαινέ την πίσω, πες τους τι σου κάνει και ζήτα αντικατάσταση. Άλλαξε και με την πρώτη ευκαιρία το τροφοδοτικό σου.
23Optimus Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν ξερω και ειμαι περιεργο γιατι τα κανει αυτα αλα ελπιζω μη πεταω λεφτα παλι το τουρμπο αυτο το πηρα πριν 5 μηνες μαζι με τη καρτα πριν απο αυτο ειχα ενα 300ρι βατ και κατι καρτες με 200 300 mhz to poly na ftanane τωρα αυτο παιζει να φταιει και το κουτι? που ειναι ετσι? δηλαδη να χρειαζεται η καρτα να μην εχει το τροφοδοτικο απενατι της να πεταει αερα? ο ανεμιστηρας? γιατι ετσι ειναι αν δοκιμασω να παρω κουτι και τα βαλω με αλη θεση μεσα?? θα σιμφερει πιστευεις?
23Optimus Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 24 ειμαι εσυ???? αν εεις καμια εναλλακτικη γνωμη μηπως βοηθησεις θα ηταν καλαα ελπθζω γιατι καποιες φορες πεταγες ειρωνικα υποννουμενα αν εχεις παλι τετοια προθεση μη γραψεια καν φιλος εγω για βοηθεια μπhκα φιλε βετερανος ευχαριστω οκκ θα το δω ελπιζω να μη φταιει κατι αλα το κουτι αλλα και παλι περιεργο θα ηταν επειδη μου δινει χαμηλες θερμοκρασιες
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Προφανώς και δεν έχω υπομονή να σε βοηθήσω (και να διαβάσω τα ποστ σου) και συγχαρητήρια στον βετερανο Πάντως όλα προβλήματα παρουσιάζει το pc σου... Σύμφωνα με τις πρόχειρες μετρήσεις μου, κοντεύεις στα 10 θέματα σχετικά με τα προβληματα στο pc σου απορια με κουτι και θερμοκρασιες προβλημα με ποντικι σε παιχνιδι λυση για μπλε οθονη τρελο κολλιμα του υπολογυστη και επανεκκινηση με μπλε οθονη κενη οθονη στην επανεκκινηση προβλημα με καρτα γραφικων μαυρη οθονη στην επανεκκινηση μαυρη οθονη Καλό σου βράδυ Υ.Γ.Πρέπει να είσαι φίλος του gamer HD εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς...
23Optimus Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ναι αν εχεςι χρονο πες αν ξερεις κατι απλα οτι εγραφα απλα συμβαιναν εγω τι φταιω το εαν βγαζει προβληαμ αστο ακυρο ενω ο υπολογυστης εχει πολη καληαποδοση να φαντασεις εχω 6 χρονια επεξεργαστη παστα δε του εχω αλλαξει και μεχρι τωρα 3 καρτε εχω βαλει και παρουσιαζει και ατη προβλημα τωρα ολο προβληματα βγαζει γιατι αν δε σκασεις σε ολα ανβαθμιση ετσι κανει
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν έχει εγγύηση η κάρτα πήγαινέ την πίσω. Και άλλαξε το τροφοδοτικό σου. Μάλλον αυτό ευθύνεται για όλα τα προβλήματα. Παίξε και λίγο με τις ram μια-μια σε διαφορετικό κανάλι κάθε φορά μήπως και φτιάξει αλλά δεν το νομίζω.
23Optimus Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 οκ ευχαριστω φιλε τουλαχιστον αν εχουν χαλασει και τα δυο να γινεται η αλλαγη απο το πλαισιο για γραπτη εγκυηση δεν πηρα εχω μονο την αποδειξη αλλα για οτι παιρνεις εγκυηση λεει οτι εχει
veteranos123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Πόσο καιρό τα έχεις τα πράγματα? Η απόδειξη είναι η εγγύηση. Θα πας με αυτήν στο πλαίσιο. Το τροφοδοτικό δεν θα στο αλλάξουν αφού δουλεύει.
Waldo_Vrs Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 περίεργο case όντως... πολλά προβλήματα ρε φίλε...άλλαξε psu!!! Δώσε λεφτά για κανένα με 5 χρόνια εγγύηση αλλά κάπιας σοβαρής εταιρίας...μακρία απο οτιδήποτε tuvlo-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα