MakisCE Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 κι εγώ τον έχω εδώ και 2-3 μήνες.. πολύ καλός τον έχω on 24/7, πάνω σε media player, που είναι και κατεβαστήρι (torrent) όλα μια χαρά μέχρι στιγμής.. φτου, φτου.. αθόρυβος και θερμοκρασίες νορμάλ
kamui Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά το περί εγγύησης αν βγεί από τη θήκη είναι "σίγουρο"? δεν ξανα-σουλουπώνεται στο κουτάκι του αν πάθει κάτι?
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τον αγορασα τον Μαιο που ηταν σε προσφορα στα 99,90 ευρω. Εμεινα ευχαριστημενος.Πολυ καλες ταχυτητες σε usb 3, και ο διακοπτης on/of στα + του δισκου. Ο δισκος που εχει μεσα ειναι toshiba στις 7.200 στροφες αν θυμαμαι καλα. Οποιος σκεφτεται να τον αγορασει, να το κανει θα μεινει ευχαριστημενος.
skoulas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Επαναφερω το θεμα γιατι υπαρχει ενα τεμαχιο στο you.gr και σε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 89,90euro.... Site: ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ....
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εχει εξαντληθει. edit:Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες εβαλε ενα τεμαχιο στο καλαθι και τον αγορασα(ελπιζω να παραλαβω γιατι με οσα εχουμε δει ποτε δεν ξερεις).
Mr_Terror Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Οταν παραλαβεις, ενημερωσε ποιον δισκο εχει μεσα.
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατσε να παραλαβω πρωτα με το καλο και ολα θα γινουν. edit:Αφου εξαντληθηκε τον εβαλαν και στο skroutz Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από matrixxx
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο acs οτι μου το εστειλαν.
nektar73 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 <p>Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο acs οτι μου το εστειλαν. </p> Με πήραν κατά τις 6 τηλέφωνο και μου είπαν πως ενώ δέχτηκε την παραγγελία το σύστημα κάποιος... με πρόλαβε για λίγα λεπτά και δε μπορούν να με εξυπηρετησουν. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ποιον να βρίζω 1
giorginho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παντως ο ελληναρας ξαναχτυπησε... με το νεο "κολπο" του πλεον το you "ξεγελαει" το σκρουτζ και εμφανιζεται 1ο ενω δεν εχει διαθεσιμοτητα (εβγαλε απο 1 τμχ στο καθενα -πχ εδω και στον ssd-, εβγαλε και την 'τζαμπα' διαφημιση). Επισης, αν θελετε και οι δυο να μοιραστειτε τις ακριβεις ωρες υποβολης των παραγγελιων σας, γιατι την εχω πατησει κι εγω καπως ετσι (σαν τον nektar73) παλιοτερα (και μαλιστα καλος φιλος εριξε παραγγελια 'απο το παραθυρο' σαν τον herthan αλλα εφαγε κι αυτος ακυρο) οποτε λεω να δουμε αν προκυψει κατι αξιοσημειωτο ως προς το 'συστημα' τους.
HERTHAN Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγω περιπου 2 παρα την εκανα την παραγγελια μετα απο πολλες προσπαθειες γιατι πατουσα συνεχεια αγορα κι ενω μου εβγαζε δεν υπαρχει διαθεσιμο καποια στιγμη εβαλε το προιον στο καλαθι και τοτε εκανα την παραγγελια. Σημερα το πρωι το ειχα ηδη στα χερια μου. Δεν εχω προλαβει ομως ακομα να το ανοιξω.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλοριζικος.Αν ειναι απο την ιδια φουρνια με του eshop,εχει toshiba δισκο.
HERTHAN Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Να'σαι καλα. Θα το δω αν προλαβω το βραδυ διαφορετικα αυριο. Να πω κι ενα ευχαριστω στον skoula που το ποσταρε κι ευτυχως προλαβα και αγορασα.
HERTHAN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οταν παραλαβεις, ενημερωσε ποιον δισκο εχει μεσα. Εχει τον Seagate. Με το HD sentinel πρεπει να κανω κατι τωρα και ν'ακολουθησω καμια διαδικασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις