Προς το περιεχόμενο

[extHDD] Intenso 3TB memory center usb3.0 @eshop.gr 99.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

119€ λέει το λινκ που παραθέτεις.

Ειναι απο το τελευταιο newsletter (δεν βαζω ολοκληρο το newsletter γιατι θα ξεκινησουν καποιοι τη "γνωστη" γκρινια)...

Με τον κωδικο 1315 η τιμη ειναι 99,90...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που τον έχω πάρει πάντως αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν τον συνδέω σε USB 3.0.

Δε λέω ότι είναι κοινό πρόβλημα (ή ότι οφείλεται στο δίσκο απαραίτητα), απλά το αναφέρω.

Στα συν του, ότι έχει power button.

Δημοσ.

Εγώ που τον έχω πάρει πάντως αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν τον συνδέω σε USB 3.0.

Δε λέω ότι είναι κοινό πρόβλημα (ή ότι οφείλεται στο δίσκο απαραίτητα), απλά το αναφέρω.

Στα συν του, ότι έχει power button.

Τι προβλημα αντιμετωπιζεις ακριβως;Αποσυνδεσεις;

Τον εχεις συνδεσει σε θυρα USB 3.0 της motherboard ή σε καμια express card;

Δημοσ.

119€ λέει το λινκ που παραθέτεις.

βάζεις τον κωδικό "1315" πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία και στον χρεώνει στα 99.

επίσης η προσφορά ισχύει μέχρι 08/06/13 (ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Δημοσ.

Ωραία τιμή. Έχω έναν από amazon και είμαι ευχαριστημένος, μάλλον θα του φέρω αδερφάκι, να παίζουν μαζί.

Ευχαριστώ τον Σκουλά για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να ανοιξει μιας και θα ηθελα να τον βαλω εσωτερικο?

Και οταν λεω ευκολο θελω να πω να μην χασει την εγγυηση.

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να ανοιξει μιας και θα ηθελα να τον βαλω εσωτερικο?

Και οταν λεω ευκολο θελω να πω να μην χασει την εγγυηση.

Αυτά βρήκα αλλά κάπου διάβασα οτι μια βίδα έχει warranty void οπότε παίζει να χάνεις την εγγύηση...

Είναι πολύ καλή τιμή! Είχα παραγγείλει αυτόν http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00BP5RL10/ref=sr_1_4_olp?ie=UTF8&qid=1369079713&sr=8-4&keywords=4TB&condition=new

και πάτησα ακύρωση γιατί έβγαινε αρκετά παραπάνω ανα MB... (Χρέωσε στην κάρτα 123 λίρες --> 154Ε και τελικά έβγαινε περίπου 38,5Ε/ΤB )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...