Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα κυριως γιατι λογω ληξης του συμβολαιου μου με τη Vodafone εψαχνα απεγνωσμενα να βρω τα τελευταια update σχετικα με το τι παιζει απο επιδοτησεις και προσφορες της εταιρειας για ανανεωση συμβολαιων ουτως ωστε να ξέρω τι μπορω να ζητησω για να ανανεωσω το συμβολαιο μου. Είναι επισης γνωστο πως αν καποιος κανει αιτηση φορητοτητας απο τη μια εταιρεια στην αλλη, κατα κανονα θα δεχθει τηλεφωνημα απο τον παροχο του για προταση προσφορας για να μεινει στην εταιρεια.

Στο παρον θεμα θα γραφουμε μονο ο,τι αφορα επιδοτησεις, φορητοτες και προσφορες για νεους και παλιους συνδρομητες, εμπειριες και ερωτησεις μας. Επισης εδω ας μπαινουν ερωτησεις σχετικα με καταστηματα που μπορει να γινει χρηση της επιδοτησης μας κ.ο.κ.

Ενδεχομενα προβληματα με εταιρειες, προτασεις για καλυτερα προγραμματα και προσφορες που βγαζουν οι εταιρειες για καρτοκινητα δεν εχουν θεση εδω. Στην ουσια ας ειναι κατι σαν database προσωπικων προσφορων που εχουν λαβει οι χρηστες οποτε καποιος που ενδιαφερεται να μπορει να δει τι "κινειται στην αγορα".

Αν υπαρχει κινηση και ενδιαφερον το βλεπουμε και με τους co-mods για sticky   :)

Ξεκιναω με την προσφατη εμπειρια μου και αν θελετε μοιραστειτε και τις δικες σας.

Aρχικα με πηραν απο Cosmote για να μου προτεινουν φορητοτητα. Δεχθηκα.
Επειτα με πηραν απο Vodafone για να μου πουν προτεινουν το Unlimited 45 και το Unlimited 25 στα 28 και 16 ευρω αντιστοιχα ή καποιες συνδυαστικες με επιδοτηση (που δεν συνεφεραν, δεν τις πολυθυμαμαι καν). Τους ειπα πως θα το σκεφθω γιατι απο την Cosmote ειχα καλυτερη προσφορα.
Μου αντιπροτειναν την επομενη ημερα 22 ευρω και 12,50 ευρω τα αντιστοιχα προγραμματα. Το Red1 μου το εδωσαν στα 37 ευρω και επεμειναν πως δε γινεται κατι καλυτερο.
Ειπα πως θα το σκεφθω αφου μιλησω με Cosmote. 

Εν τω μεταξυ πηγα στη Vodafone στο Mall oπου μου προσεφεραν το Red1 στα 33 ευρω. Μιλαω με Cosmote και μου εδωσαν το Unlimited 65 (oπως λεγεται τεσπα, αντιστοιχο του Red στα 25 ευρω).

Χθες καλω την Vodafone παλι και τους λεω τη νεα προσφορα, παλι επιμενουν πως δεν μπορουν να μου δωσουν καλυτερη τιμη στο Red1 (και τα 33 ευρω ειναι αποκλειστικη προσφορα που ελαβα στο καταστημα και πιθανοτατα λογω λαθους), οποτε τους λεω πως στην ουσια μου προτεινουν να παω στην Cosmote. Εκει με βαζει σε αναμονη η κοπελα και τελικα μου προτεινει την τελικη προσφορα την οποια και δεχθηκα.

Σημειωση: Το Unlimited 25 δεν ειχε συμπληρωσει χρονο οποτε δεν ειχε στην ουσια επιδοτηση/εκπτωση απο μονο του ωστοσο στην αιτηση φορητοτητας το πηρα κι αυτο για longshot.

Edit Edit edit: Ξεχασα να αναφερω πως η τελικη συμφωνια ηταν τελικα στο Red 1 στα 26 ευρω και το unlimited 25 στα 12,50 ευρω. Ετησιο συμβολαιο. 
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παιδια εχω το εξης θεμα, εγω και η μητερα μου εχουμε vodafone και ο πατερας μου με την αδερφη μου wind και θελουμε να παμε ολοι μαζι σε μια εταιρεια(cosmote κατα προτιμηση για να βαλουμε και ιντερνετ). Ρωταω λοιπον για επιδοτηση για 3 νουμερα στο cosmote 25 και 1 στο 35 καθως και για συνδεση ιντερνετ(για να εχω εκπτωση στο παγιο αν γινεται πχ.) 24 μηνες γιατι δεν ημαστε απο αυτους που αλλαζουν συχνα.. Η κοσμοτε μου λεει για 300ε για μια προσφορα μεσω ιντερνετ αλλιως 140 για ολα αυτα!! (χωρις το ιντερνετ γιατι λεει πρεπει να παω σε καταστημα για αυτο..). Με τα πολλα δεχονται να μου κανουν την "προσφορα" ιντερνετ απο το τηλ. αλλα συσκευη δεν θα παρω η θα κανει πολλους μηνες να ερθει γιατι λεει αλλο καναλι διανομης το eshop τους και αλλο αυτοι και κατι τετοιες μαιμουδιες που δεν μου φαινεται να στεκουν..

Εμενα και παλι μου φαινονται λιγα τα 300ε για 4 αριθμους για 24 μηνες, δεν ξερω πως ειναι πλεον οι επιδοτησεις παντως δεν με ικανοποιει ουτε στο ελαχιστο αυτο..

Παιρνω voda μετα για να μεταφερω τους αλλους 2 και να παραμεινω και μου λενε μεγιστο 170ε η κατι τετοιο το οποιο προσωπικα μου φαινεται κοροιδια..

Η wind μου εκανε μια σχετικα καλη προσφορα με εκπτωση στα παγια και ενα tablet δωρο αλλα δεν θελω να παω στη wind γιατι δεν εχει κανενας γνωστος μου.. :P

Καμια ιδεα τι να κανω απο δω και περα? Να κανω μια αιτηση στην cosmote και να ελπιζω οτι θα με παρουν για καλυτερη απο voda? Και αν δεν με παρουν και προχωρησει το αιτημα τι κανω? Νομιζω οτι μου δινουν πολυ λιγα δεν ξερω τι γνωμη εχετε και εσεις??

Δημοσ.

Πεθάνανε οι επιδοτήσεις παιδιά. Πριν 4 χρόνια η βοντα μας είχε δώσει 700 για 4 συνδέσεις(100€ πάγιο), πέρυσι 400 για 3 συνδέσεις και φέτος ούτε 80 δεν μας έδινε για 18μηνα παρακαλώ! Τελικά αποφασίσαμε ότι είναι πιο συμφέρον να κάνουμε έκπτωση στο πάγιο.

Δημοσ.

Η φαση που διαβαζω κατα καιρους για αιτηση φορητοτητας και μετα παζαρια παιζει πλεον η μπα? Εστω να παρουμε το μεγιστο που μπορουμε.. Βασικα cosmote θελω να παω για να τα εχω ολα εκει και αριθμους και ιντερνετ +οτι εχουν αρκετοι φιλοι μου αλλα μου την εσπασαν με το "δεν γινεται αυτο" "δεν γινεται το αλλο" και επισης ειχαν και μια αδιαφορια που με εκνευρισε..  :mad:

Δημοσ.

Η φαση που διαβαζω κατα καιρους για αιτηση φορητοτητας και μετα παζαρια παιζει πλεον η μπα? Εστω να παρουμε το μεγιστο που μπορουμε.. Βασικα cosmote θελω να παω για να τα εχω ολα εκει και αριθμους και ιντερνετ +οτι εχουν αρκετοι φιλοι μου αλλα μου την εσπασαν με το "δεν γινεται αυτο" "δεν γινεται το αλλο" και επισης ειχαν και μια αδιαφορια που με εκνευρισε..  :mad:

Αυτά που σου λέω γίνανε μετά από αιτήσεις φορητότητας στην cosmote. Μας έπαιρνε τηλέφωνο η voda για αντιπροτάσεις και τελικά μέναμε. Την τελευταία φορά ήταν 80€ επιδότηση ξεφτίλα για 18μηνο.

Δημοσ.

80e ηταν για εναν αριθμο? Εμενα μου λενε για εναν αριθμο στο 25 περιπου 77ε για 24μηνο απο cosmote..

Δημοσ.

καρτοκινητα με δυνατοτητα αγορας χρονου ομιλιας προς ολους

πχ Q

http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/paketa-pros-olous/talk-to-all/

το παραθετω ως διεξοδο στις συνδεσεις που πλεον ειναι ασυμφορες κατα την γνωμη μου,αν και απο οτι βλεπω τωρα αλλαξαν κ στην Q την χρεωση ανα δευτερολεπτο κ την εκαναν με το λεπτο

• Like 1
Δημοσ.

80e ηταν για εναν αριθμο? Εμενα μου λενε για εναν αριθμο στο 25 περιπου 77ε για 24μηνο απο cosmote..

Για 3 συνδέσεις. Με πάγιο 60-70/μήνα όλες μαζί.

Δημοσ.

καρτοκινητα με δυνατοτητα αγορας χρονου ομιλιας προς ολους

πχ Q

http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/paketa-pros-olous/talk-to-all/

το παραθετω ως διεξοδο στις συνδεσεις που πλεον ειναι ασυμφορες κατα την γνωμη μου,αν και απο οτι βλεπω τωρα αλλαξαν κ στην Q την χρεωση ανα δευτερολεπτο κ την εκαναν με το λεπτο

Πράγματι  οι προσφορές που παίζουν τον τελευταίο καιρο   στα καρτοκινητα ειναι πιο πολυ συμφέρουσες απο τι οι συνδέσεις που σου επιβάλουν να μιλάς προς το ίδιο δίκτυο (και έχουν το θράσος να το λένε και απεριόριστο) βαζοντας μια καρτα των 10€  εχεις 300 λεπτα  σε  ολους και σου μένει το ποσό μέσα!

Δημοσ.

Πολυ λιγο μου φαινεται αλλα αν ειναι ετσι και εχουν πεσει τοσο αρχιζω να καλοβλεπω την προσφορα της cosmote.. :P

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι η συγκεκριμένη των 300 λεπτών και είναι προς όλα τα δίκτυα. 

Βασικό αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Καμια ιδεα τι να κανω απο δω και περα? Να κανω μια αιτηση στην cosmote και να ελπιζω οτι θα με παρουν για καλυτερη απο voda? Και αν δεν με παρουν και προχωρησει το αιτημα τι κανω? Νομιζω οτι μου δινουν πολυ λιγα δεν ξερω τι γνωμη εχετε και εσεις??

Kανε αιτηση φορητοτητας και θα σε παρουν απο vodafone. Το αιτημα ΔΕΝ προχωρα αν δεν υπογραψεις συμβολαιο και δε δεχθεις τον courrier που θα τα φερει. Αυτη ειναι και η δικλειδα αασφαλειας ουσιαστικα για οσους δε θελουν πραγματικα να αλλαξουν εταρεια ;) Δες και το πρωτο ποστ μου.

Επισης παιδια ας μην αναλωθουμε σε καρτοκινητα, αν θελετε ανοιγουμε αλλο θεμα για αυτο :)

Δημοσ.

Ελεγα μηπως εχει αλλαξει κατι γιατι απο το τηλ. καταλαβα οτι γινεται πολυ γρηγορα η διαδικασια.. Βασικα θελω να αλλαξω σε cosmote αλλα με καλυτερη επιδοτηση εκτος και αν κανει κατι πολυ καλυτερο η voda που δεν το νομιζω..

• Moderators
Δημοσ.

Ελεγα μηπως εχει αλλαξει κατι γιατι απο το τηλ. καταλαβα οτι γινεται πολυ γρηγορα η διαδικασια.. Βασικα θελω να αλλαξω σε cosmote αλλα με καλυτερη επιδοτηση εκτος και αν κανει κατι πολυ καλυτερο η voda που δεν το νομιζω..

Γενικα θελει περιπου 3 ημερες +- για να ολοκληρωθει η διαδικασια απτο την εταιρεια στην οποια κανεις αιτηση για φορητοτητα.

Δημοσ.

Καταλαβα, να ρωτησω κατι αλλο αν ξερεις. Μου λενε απο cosmo οτι δεν εχουν διαθεσιμα καποια κινητα που ρωτησα λογο διαφορας με το eshop τους και κατι για καναλια διανομης και τετοια, οπως και οτι δεν ξερουν ποσο καιρο θα κανει αλλα εγω μπορω να κανω την αιτηση για να προχωρησει. Φανταζομαι οτι αν δεν ερθει courier με τη συσκευη και τις sim δεν ισχυει τιποτα ετσι? Δεν παιζει δηλαδη να μου στειλουν μονο τις sim να δεσμευτω και μετα απο μηνες τη συσκευη γιατι δεν θα ηθελα κατι τετοιο με τιποτα.

Μπορει να κανω και χαζη ερωτηση αλλα με αυτα δεν εχω ασχοληθει καθολου.. :P Λογικο μου φαινεται να τα παραλαβω ολα μαζι για να ισχυει αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...