blackhill66 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιδια υπαρχει τροπος να τσεκαρω την μικρη μου κορη με καποιο keylogger προγραμμα ,τι λεει και με με ποιους? στο facebook? χωρις βεβαια να καταλαβει οτι την παρακολουθω? υραρχει τροπος?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sylvester73 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Refog keylogger δοκιμασε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Mήπως αντί να κανεις τον κατάσκοπο που είναι τώρα μεγάλη συζήτηση αν είναι ηθικό, ισως να την έκανες φίλο στο facebook ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 υπαρχουν keystroke logger αλλα ειναι λιγο ελεος να το κανεις χωρις παρεξηγηση.αντι να προσπαθησεις να μαθεις τι λεει προσπαθησε να της μαθεις τι να λεει και τι να μην λεει παρα να βαλεις keystroke logger.δεν υπαρχει κατι χειροτερο και ακομα χειροτερο θα ειναι αμα το καταλαβει.οπως επισης το να μαθεις κατι που δεν στο εχει πει απο keystroke logger και μετα να της το πεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασει καθε εμπιστοσυνη σε σενα οπως και να βρει αλλους τροπους να μιλαει.και απο αντιδραση να κανει χειροτερα πραγματα.Σε ενα παιδι δεν λες τι να κανει και τι να μην κανει.Προσπαθεις με επιχειρηματα να δειξεις τι ειναι σωστο και τι οχι.εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο.και σκεψου τον ευατο σου οταν ησουν μικρος.αν σου λεγαν να μην κανεις κατι θα πηγαινες και θα το κανες απο αντιδραση. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita1995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πάλι καλά που οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές αλλιώς.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πάλι καλά που οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές αλλιώς.... Ωχ φαντάσου τι θα βλέπανε τα μάτια τους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita1995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 και μια απορία. όταν λες μικρή; ποσο μικρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ωχ φαντάσου τι θα βλέπανε τα μάτια τους.... Chat με οοολλλοο το στρουμφοχωριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πάλι καλά που οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές αλλιώς.... ποτε μην υποτιμας κανεναν.ενας γονιος ειναι ικανος να φερει και τεχνικο γα να βαλει τετοιο προγραμμα.επισης εχω δει και τετοια προγραμματα να βαζουν τα boyfriends στις κοπελες.επισης ξερω και ατομα που βοηθησαν κοπελες να βαλουν τετοια προγραμματα στα pc των αγοριων τους.ονοματα δεν λεμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ποτε μην υποτιμας κανεναν.ενας γονιος ειναι ικανος να φερει και τεχνικο γα να βαλει τετοιο προγραμμα.επισης εχω δει και τετοια προγραμματα να βαζουν τα boyfriends στις κοπελες.επισης ξερω και ατομα που βοηθησαν κοπελες να βαλουν τετοια προγραμματα στα pc των αγοριων τους.ονοματα δεν λεμε. Ποσο μ*νοδουλοι και ρουφιανοι;; Κρεμαλα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 τι ηλικια εχει το κοριτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πάλι καλά που οι δικοί μου δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές αλλιώς.... That's what you think! ποτε μην υποτιμας κανεναν.ενας γονιος ειναι ικανος να φερει και τεχνικο γα να βαλει τετοιο προγραμμα.επισης εχω δει και τετοια προγραμματα να βαζουν τα boyfriends στις κοπελες.επισης ξερω και ατομα που βοηθησαν κοπελες να βαλουν τετοια προγραμματα στα pc των αγοριων τους.ονοματα δεν λεμε. +1 Ποσο μ*νοδουλοι και ρουφιανοι;; Κρεμαλα!! Και που να δεις τι γίνεται με τα κινητά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 υπαρχουν keystroke logger αλλα ειναι λιγο ελεος να το κανεις χωρις παρεξηγηση.αντι να προσπαθησεις να μαθεις τι λεει προσπαθησε να της μαθεις τι να λεει και τι να μην λεει παρα να βαλεις keystroke logger.δεν υπαρχει κατι χειροτερο και ακομα χειροτερο θα ειναι αμα το καταλαβει.οπως επισης το να μαθεις κατι που δεν στο εχει πει απο keystroke logger και μετα να της το πεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασει καθε εμπιστοσυνη σε σενα οπως και να βρει αλλους τροπους να μιλαει.και απο αντιδραση να κανει χειροτερα πραγματα.Σε ενα παιδι δεν λες τι να κανει και τι να μην κανει.Προσπαθεις με επιχειρηματα να δειξεις τι ειναι σωστο και τι οχι.εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο.και σκεψου τον ευατο σου οταν ησουν μικρος.αν σου λεγαν να μην κανεις κατι θα πηγαινες και θα το κανες απο αντιδραση. αγωνας ειναι το μεγαλωμα στην εφηβεια και πιστεψε με ολα αυτα που λες ταχω κανει κανει αλλα θελω ναμαι σιγουρος οσο γινεται περισσοτερο στους χαλεπους καιρους που ζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Στο όνομα στον "χαλεπών καιρών" έχουν γίνει τα χειρότερα... πάντα για το καλο μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν και δεν είμαι ψυχολόγος κάποια ψύχωση διακρίνω παρά ενδιαφέρον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις