diaxeirisi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μάλλον κατέληξα σε αύτη την αγορα και απο το birdphone με 277,00 . Πίστεύεται ότι είναι καλή αγορά .? Μήπως απο αναβαθμίσεις κλπ να έχω καποιο θέμα?Το birdphone γνωρίζω ότι είναι αρκετα αξιόπιστο. Αναμένεται κάποια πτώση στις τιμές μήπως να περιμένω λίγο? Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!
Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 επειδη κι εγω το εψηνα για λευκο και τελικα κατεληξα σε μαυρο...εχε υποψη σου οτι το πισω μερος του ειναι ενα πολυ ωραιο, ποιοτικο σαγρε (μοιαζει καπως με δερμα), δεν ειναι λεια πλαστικουρα. εγω σκεφτηκα οτι αυτου του ειδους το πισω μερος σε λευκο...σε πολυ λιγο καιρο θα εχει γινει χαλια...ενω σε μαυρο ειναι πιο ευκολα διατηρησιμο εμφανισιακα. 1
diaxeirisi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ωραίος και άμεσος. Αναφορικά με το buirdphone που τελικα το εχει 297 ? Να προτιμησω καποια φτηνότερα του skroytz? Γνωρίζεις κάτι για πτωση τιμών?
Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το birdphone βλεπω το εχει 290.40 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/6bde7ae780084df7a9d4f7e35664875a/productinfo.aspx παρε τηλεφωνο αν θες και σε φθηνοτερα, τσεκαρε αν εχει κανονικα εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια (που τουλαχιστον αν ειναι εστω ευρωπαικο πρεπει να εχει) και αν ειναι ολα οκ παρτο απο πιο φθηνο καταστημα, γιατι οχι
Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 οποτε λογικα λεω ηδη μεγεια φιλε μου εγω μολις το εκανα root....ο χρονος που χρειαζεται και οβαθμος δυσκολιας της διαδικασιας ειναι απλα αστειος! τα htc και sony που ειχα ηταν καπως πιο χρονοβορα και ενιοτε δυσκολα.
diaxeirisi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω πολυ καριο για κινητο γιατι ήθελα κάτι πιο φτηνο...αυτο ομως εχει οτι θελω. μεγαλη οθονη ωραια ανναλυση επεξεργαστει που τα σπαει....τα lg εχουν καλο service ? ξερουμε που απευθυνομαστε? Μια απορία που την είχα πάντα.... Με την ζελατίνα τι κάνω? Οταν το πάρω την αφαιρω ή το δουλέυω με αυτη??? να αγοράσω και extra ζελατινες? ευχαριστω
nikoskon Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για 50€ θα πήγαινα σε Galaxy S III. Δεν είναι άσχημο το P880 και πολύ σημαντική η CyanogenMOD υποστήριξη.
diaxeirisi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 απλα ήδη κώ υπερβαση ττων χρηματων που θα εδινα....οποτε θα παω +100 τι είναι η CyanogenMOD υποστήριξη?
Semper_Paratus Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ο ήχος είναι τόσο τραγικός όσο λέει το review Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω πολυ καριο για κινητο γιατι ήθελα κάτι πιο φτηνο...αυτο ομως εχει οτι θελω. μεγαλη οθονη ωραια ανναλυση επεξεργαστει που τα σπαει....τα lg εχουν καλο service ? ξερουμε που απευθυνομαστε? Μια απορία που την είχα πάντα.... Με την ζελατίνα τι κάνω? Οταν το πάρω την αφαιρω ή το δουλέυω με αυτη??? να αγοράσω και extra ζελατινες? ευχαριστω Σε τηλεόραση που έχω προσωπική εμπειρία το service από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι κορυφαίο!
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν ξερω γιατι ο συγκεκριμενος εχει τοσο θεμα με τον ηχο και το αναφερει σε καθε ποστ για το 4x (εμπαθεια με το κινητο και το value/money του; το θελει κι εκεινος; δεν ξερω ποια ειναι η πιθανη απαντηση.). οπως του απαντησα και σε αλλο θεμα... Στο θέμα του ήχου το review του gsmarena το έθαψε κυριολεκτικά πάντως. Είναι τόσο μέτριος; http://www.gsmarena....eview-780p5.php μια χαρα μου φαινεται ο ηχος. τι να σου πω...εγω δεν περιμενω απο το οποιοδηποτε κινητο να ακουσω ultra high definition μουσικη. για τετοια πραγματα υπαρχουν αλλα μηχανηματα...λαμπατοι ενισχυτες, ηχεια μερικων (δεκαδων ισως) χιλιαδων ευρω κτλ
diaxeirisi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εσυ λοιπον εισαι υπερ της αγορας σε αυτη την τιμη 300 ευρω?
Alxnks Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 και στα 290 και στα 277 που κυκλοφορει καινουριο...ναι, πιστευω ειναι οτι πιο value/money υπαρχει αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα στην αγορα
diaxeirisi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια.... ειστε ολοι αμεσοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα