Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον κατέληξα σε αύτη την αγορα και απο το birdphone με 277,00 .

Πίστεύεται ότι είναι καλή αγορά .? Μήπως απο αναβαθμίσεις κλπ να έχω καποιο θέμα?Το birdphone γνωρίζω ότι είναι αρκετα αξιόπιστο. Αναμένεται κάποια πτώση στις τιμές μήπως να περιμένω λίγο?

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη κι εγω το εψηνα για λευκο και τελικα κατεληξα σε μαυρο...εχε υποψη σου οτι το πισω μερος του ειναι ενα πολυ ωραιο, ποιοτικο σαγρε (μοιαζει καπως με δερμα), δεν ειναι λεια πλαστικουρα. εγω σκεφτηκα οτι αυτου του ειδους το πισω μερος σε λευκο...σε πολυ λιγο καιρο θα εχει γινει χαλια...ενω σε μαυρο ειναι πιο ευκολα διατηρησιμο εμφανισιακα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος και άμεσος. Αναφορικά με το buirdphone  που τελικα το εχει 297 ? Να προτιμησω καποια φτηνότερα του skroytz? Γνωρίζεις κάτι για πτωση τιμών?

Δημοσ.

το birdphone βλεπω το εχει 290.40 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/6bde7ae780084df7a9d4f7e35664875a/productinfo.aspx

παρε τηλεφωνο αν θες και σε φθηνοτερα, τσεκαρε αν εχει κανονικα εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια (που τουλαχιστον αν ειναι εστω ευρωπαικο πρεπει να εχει) και αν ειναι ολα οκ παρτο απο πιο φθηνο καταστημα, γιατι οχι :)

Δημοσ.

οποτε λογικα λεω ηδη μεγεια φιλε μου :)

εγω μολις το εκανα root....ο χρονος που χρειαζεται και οβαθμος δυσκολιας της διαδικασιας ειναι απλα αστειος! ^_^

τα htc και sony που ειχα ηταν καπως πιο χρονοβορα και ενιοτε δυσκολα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω πολυ καριο για κινητο γιατι ήθελα κάτι πιο φτηνο...αυτο ομως εχει οτι θελω. μεγαλη οθονη ωραια ανναλυση επεξεργαστει που τα σπαει....τα lg εχουν καλο service ? ξερουμε που απευθυνομαστε?

Μια απορία που την είχα πάντα.... Με την ζελατίνα τι κάνω? Οταν το πάρω την αφαιρω ή το δουλέυω με αυτη??? να αγοράσω και extra ζελατινες? ευχαριστω

Δημοσ.

Για 50€ θα πήγαινα σε Galaxy S III.

Δεν είναι άσχημο το P880 και πολύ σημαντική η CyanogenMOD υποστήριξη.

Δημοσ.

Ο ήχος είναι τόσο τραγικός όσο λέει το review

Η αλήθεια είναι οτι ψάχνω πολυ καριο για κινητο γιατι ήθελα κάτι πιο φτηνο...αυτο ομως εχει οτι θελω. μεγαλη οθονη ωραια ανναλυση επεξεργαστει που τα σπαει....τα lg εχουν καλο service ? ξερουμε που απευθυνομαστε?

Μια απορία που την είχα πάντα.... Με την ζελατίνα τι κάνω? Οταν το πάρω την αφαιρω ή το δουλέυω με αυτη??? να αγοράσω και extra ζελατινες? ευχαριστω

Σε τηλεόραση που έχω προσωπική εμπειρία το service από την ελληνική αντιπροσωπεία είναι κορυφαίο!

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι ο συγκεκριμενος εχει τοσο θεμα με τον ηχο και το αναφερει σε καθε ποστ για το 4x (εμπαθεια με το κινητο και το value/money του; το θελει κι εκεινος; δεν ξερω ποια ειναι η πιθανη απαντηση.).

οπως του απαντησα και σε αλλο θεμα...

Στο θέμα του ήχου το review του gsmarena το έθαψε κυριολεκτικά πάντως. Είναι τόσο μέτριος;

http://www.gsmarena....eview-780p5.php

μια χαρα μου φαινεται ο ηχος. τι να σου πω...εγω δεν περιμενω απο το οποιοδηποτε κινητο να ακουσω ultra high definition μουσικη. για τετοια πραγματα υπαρχουν αλλα μηχανηματα...λαμπατοι ενισχυτες, ηχεια μερικων (δεκαδων ισως) χιλιαδων ευρω κτλ :)

Δημοσ.

και στα 290 και στα 277 που κυκλοφορει καινουριο...ναι, πιστευω ειναι οτι πιο value/money υπαρχει αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα στην αγορα  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...